To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Warmińsko - Mazurskie - A może by spocik?????

Anonymous - 01-07-2007, 01:23

bylo fuul wypas :arrow: jak fuul dobre piwo :mrgreen:
fury wypasione i ladne i mile panie :arrow: pozdrawiam jedna ktora dala mi zaproszenie, taka w okularach, jak daja takie gratis do kazdego L200 to ja jestem nastepnym klientem, chociaz mnie nie stac

auta L200 to po pierwsze wysoka kultura jazdy w terenie, precyzyjne prowadzenie w extremalnych warunkach, nieprzecietny komfort, niezapomniane wrazenia
jak cos to moge zamienic Colta :arrow: L200 :mrgreen:

konrad1704 - 01-07-2007, 12:09

to widze ze sie dzialo szkoda ze nie moglo mnie byc z wami pewnie tez bym pomyslal o zamianie colcika na l200 :mrgreen: Axer a czy ja zalapal bym sie na przejazdzke z Toba? :oops:
Cezar - 01-07-2007, 17:33

No to i ja potwierdzam super zabawe :D

Byly 3 rozne L200, Pajero i nowy Outlander :arrow: wszystkie przetestowalem 8)
2h jazdy w terenie, wspolczuje tylko 'pilotom', ktorych wytrzeslo przez caly dzien testow :wink:

Jednak w Cari sa wygodniejsze fotele :finga:

Wielkie podziekowania dla Auto Serwis Sikorski za mile spedzony czas :)

Anonymous - 01-07-2007, 19:28

Aż mnie skręca jak patrze jak fajnie się bawiliście :evil: no ale cóż nie mozna byc w kilku miejscach na raz....mam nadzieje ze na następny spot zawitaja Smoki ;-) , co prawda teraz obydwa z Bydgoszczy ale damy radę ;-) w końcu ja Olsztynianka jestem :P . Pozdrawiam :mrgreen:
Anonymous - 01-07-2007, 21:29

konrad1704 napisał/a:
Axer a czy ja zalapal bym sie na przejazdzke z Toba?

kiedy tylko chcesz kolego ale teraz musisz wybrać się do mojego miasteczka lub przy następnym spocie, a co do imprezki - fakt fajnie było, aczkolwiek swoim misiem nie ruszałem w teren, oponki nie takie, zresztą było czym pojeździć.

marecki338 - 02-07-2007, 21:30

witam. dzięki za cynk o takiej zajefajnej imprezie. a jutro zabieram miśka na wycieczkę w góry. wyrwałem kilka dni wolnego to trzeba korzystać. jede se aż pod czeską granice dotlenić stare kości. jak by się coś kręciło to chętnie reflektuje. pozdro
Anonymous - 02-07-2007, 23:26

udanej podrozy marecki
konrad1704 - 04-07-2007, 11:35

Axer napisał/a:
konrad1704 napisał/a:
Axer a czy ja zalapal bym sie na przejazdzke z Toba?

kiedy tylko chcesz kolego ale teraz musisz wybrać się do mojego miasteczka lub przy następnym spocie, a co do imprezki - fakt fajnie było, aczkolwiek swoim misiem nie ruszałem w teren, oponki nie takie, zresztą było czym pojeździć.

wielkie dzieki bede trzymal za slowo. mam nadzieje ze po moim powrocie uda sie jakiegos spocika zorganizowac!

Anonymous - 12-07-2008, 23:47
Temat postu: stare dane czasy...
Witam!
Z tego co zauważyłem to dawno juz sie nie spotykaliście, może najwyższa pora to powtórzyć? Jestem nowym użytkownikiem miska wiec chętnie poznam Mtsumaniakow z okolic Olsztyna. Czy znalazłoby sie trochę chętnych na spotkanie? Ostatnio widziałem kilkanaście samochodów Hondy spotykają sie tu przy TPSA na wielkim parkingu, wiec może i my coś wykombinujemy? Czekam na pozytywne wiadomości, miejsce jeszcze do ustalenia, termin podobnie...

Pozdrawiam serdecznie
RK