To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - SPOT 29 lipca 2007, godzina 19.oo, PLAZA

BUBU - 28-07-2007, 22:00

Adaho_krak napisał/a:
A kto to jest Ficu865, bo niepamiętam :) :):)

Adaho ty miałeś być ponoć w Warszawce , a nie w necie :mrgreen:

Marcin-Krak - 28-07-2007, 22:53

Skoro tyle ludziów ma być - to i ja się postaram być :)
BUBU - 28-07-2007, 22:59

Pozdrówcie MEKP , kto wie czy Aga z Julkiem do nich nie dołączą :twisted: :twisted: :twisted:

Anonymous - 29-07-2007, 00:13

postaramy sie rowniez przybyc ;) Goldi, Vandal, Pako, Czarna, Mike, Diabel, moze TJ :) moze uda sie Mikera namowic :) moze bedzie nas paru ;) za duzo moze ;) pozdr

edit:

BUBU napisał/a:
Pozdrówcie MEKP , kto wie czy Aga z Julkiem do nich nie dołączą :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek

rowniez pozdrawiamy i zapraszamy wszystkich ;)

BUBU - 29-07-2007, 00:17

No my właśnie po spocie pod Cz-wą , zdjątko to z clipsa Contiego , godnie było , kobiałki w drugą strone autka prowadziły :twisted:
Ciekawe jak wam impreza nad Chechłem się udała ?

Pozdrav

Anonymous - 29-07-2007, 02:23

BUBU napisał/a:
No my właśnie po spocie pod Cz-wą , zdjątko to z clipsa Contiego , godnie było , kobiałki w drugą strone autka prowadziły :twisted:
Ciekawe jak wam impreza nad Chechłem się udała ?

Pozdrav

niestety weekend nad chechlem nie wypalil... jak na zlosc wszystko sie pokomplikowalo na ostatnia chwile... i nie prosto mi to wyjasnic dlaczego :( poprostu tak sie stalo... ale odbijemy sobie w najblizszym czasie :P

pozdr

waldi-1 - 29-07-2007, 08:08

skoro nad chechłem niewyszło to moze wam dzis w chechle wyjdzie jest impreaz na pustyni zakończona zabawą
Anonymous - 29-07-2007, 12:02

witam , mam nadzieje ze sie wkoncu pojawie na spocie tymbardziej ze potrzebuje duzej pomocy z waszej strony , wiec jak zobaczycie brudnego galanta to znaczy ze moj :) mam nadzieje ze dozobaczenia
Anonymous - 29-07-2007, 12:08

będe jakieś 15 po do zobaczenia :mrgreen:
Adaho_krak - 29-07-2007, 18:17

BUBU napisał/a:
Adaho ty miałeś być ponoć w Warszawce , a nie w necie

A co to w Warszawie nie ma nesta :) Właśnie wróciłem, już po kompielce odświerzającej i na spocik pędze. A apropo drogi, czy na wlocie do Częstochowy, od strony Warszawy, ten pierwszy radarek jest czynny ?? Jak jest to będe miał pamiątkę z Świętego miasta :(

BUBU - 29-07-2007, 21:23

Adaho_krak napisał/a:
A apropo drogi, czy na wlocie do Częstochowy, od strony Warszawy, ten pierwszy radarek jest czynny ?? Jak jest to będe miał pamiątkę z Świętego miasta :(

Nie ma reguły , mają więcej skrzynek niż fotoradarów , miejmy nadzieję że go akurat tam nie było :lol:

Anonymous - 29-07-2007, 21:50

BUBU, a kiedy ten koniec nastąpił :?: Wykonałem około 20:30 telefon do japas'a a ten nie ma chyba siły dojść do telefonu :D
edit---
Kurde ale zakręcony jestem, przez pomyłkę napisałem tutaj :D
Ale mimo to pozdrawiam serdecznie :)

HouseM - 30-07-2007, 00:12

Dzięki Panowie i Panie za świetną zabawę i niezapomniany przejazd przez miasto :)
:D Szczególnie nie zapomniany dzięki Adaho ! "do teraz jeszcze mi łzawią oczy" :D :D

Adaho_krak - 30-07-2007, 00:18

HouseM napisał/a:
Szczególnie nie zapomniany dzięki Adaho ! "do teraz jeszcze mi łzawią oczy"

Mam nadzieje, że aż tak źle niejest.

Ja również dzięki wszystkim za przybycie. Duzio nas było, nawet Ficuś sie poajwił NDW.
:)

Anonymous - 30-07-2007, 00:32

rowniez wielkie dzieki :P