Chcę kupić Eclipse! - W piatek jade ogladac auto!!! Mam nadzieje ze poraz ostatni!
waldi-1 - 22-09-2007, 19:02
goldi niebierz tego zaraz tak do siebie, podejdz troszke do wszystkiego pesymistycznie, moze akurat ten samochód jest w niezłym stanie to przeciez niejest nowy samochód , wszystko trzeba zobaczyc a nie zaraz odrazu na złom
Anonymous - 23-09-2007, 00:11
eheh tez jestem podobnego zdania waldi-1, ,ale jak koleś pisze o aucie które ma 15 lat ze jest w bdb stanie i nie wymaga wkładu finansowego ...to smiać tylko mi sie chce hehe ,ja wole trochę poczekać i kupić eclipse jaka mnie interesuje ..czyli autko z gazem , blachara bez tam zadnej rdzy ,no i nic stukającego pukającego w silniku nie chce słyszec , chce taka eclipse w która wsiąde i troszkę jeszcze pojeżdżę . nie wiem czy to mozliwe ale zawsze mozna sobie jakieś kryteria postawić
waldi-1 - 23-09-2007, 13:33
Trafisz na takiego, przeciez niewszystkie samochody to złomy, są ludzie którzy dbaja o samochody a ze stare to nieznaczy ze złe, sa duzo duzo młodsze a w duzo duzo gorszym stanie więc wiekiem niema sie co sugerować
Anonymous - 23-09-2007, 14:42
damianrally napisał/a: | eheh tez jestem podobnego zdania waldi-1, ,ale jak koleś pisze o aucie które ma 15 lat ze jest w bdb stanie i nie wymaga wkładu finansowego ...to smiać tylko mi sie chce hehe ,ja wole trochę poczekać i kupić eclipse jaka mnie interesuje ..czyli autko z gazem , blachara bez tam zadnej rdzy ,no i nic stukającego pukającego w silniku nie chce słyszec , chce taka eclipse w która wsiąde i troszkę jeszcze pojeżdżę . nie wiem czy to mozliwe ale zawsze mozna sobie jakieś kryteria postawić |
Takie eclipsy to w salonie stoja W kazdym aucie majacym 15 lat bedzie cos niedomagac!!! JA tez szukalem i w koncu stwierdzilem ze lepiej kupic prawie w dobrym stanie i powoli auto dopracowac:)
|
|
|