Warmińsko - Mazurskie - Spoty w ELBLĄGU, OLSZTYNIE lub innym miejscu Warmii i Mazur
Anonymous - 28-09-2007, 13:23
Axer napisał/a: | W sobotę tak ok,, 16;00 powiniem wracać z Gdańska, więc jak się wyrobię to zawitam do was na kawkę |
Dawj Axerku. Będe czekał.
Axer napisał/a: | doli,,, zadzwonię jutro do ciebie. |
Dzwoń to sie ugadamy na sobotę.
Anonymous - 28-09-2007, 20:27
Jak nic nie stanie mi na przeszkodzie to też się pojawie
Kibloo - 28-09-2007, 21:27
OKi, takoż podsumowując:
1. SPOT w sobotę o 17.00 (+/- 15 minut)
2. Miejsce spotkania: parking przy żegludze
3. Na miejscu zadecydujemy jaki będzie gryplan
pozdrawiam i oczekuję licznego przybycia hheheh
Wasz Wój Mat z Podróży aka Pomorski Łącznik
[ Dodano: 29-09-2007, 18:13 ]
spot trwa, ale Klemens już musiał odjechać, więc go odprowadziliśmy do rogatek i wróciliśmy do kawiarni, teraz siedzimy w stałym składzie:
Doli73, moraś, moja żonka Sabo i Ja (kibloo), a ci co nie zjawili się to niech żałują
teletubisie mówią papa
Wasz Wój Mat z Pozdróży
Anonymous - 29-09-2007, 21:19
Kibloo napisał/a: | spot trwa, ale Klemens już musiał odjechać, więc go odprowadziliśmy do rogatek i wróciliśmy do kawiarni, teraz siedzimy w stałym składzie:
Doli73, moraś, moja żonka Sabo i Ja (kibloo), a ci co nie zjawili się to niech żałują |
I już po. Fajnie było. Porobiliśmy kilka zdjęć oraz nagraliśmy tzn. Kibloo nagrał filmik z naszego spota, a także poznaliśmy nowego kolegę który jest razem z nami na zdjęciach i który być może już niedługo zostanie mitsumaniakiem Warmii i Mazur. Spodobało mu się. Zobaczymy.
Aproppo, dzieki wielkie dla Sabo i Kibloo że zrobili prezent dla mojej córeczki i obdarowali ją super maskotką
tygryskiem z Kubusia Puchatka na jej drugie urodziny.
A to on.
Kibloo - 29-09-2007, 21:43 Temat postu: zdjątka ze spotu Kilka fotek ze spotu w Elblągu:
miśki z właścicielami: Klemens, nowy kolega, moraś, doli73, kibloo
Doli73 i kibloo
Klemens i Moraś
elbląski mitsumaniaczek wraz z mamą i tatą (niedługo na forum)
mitsumaniaków i mitsumaniaczek rozmowy
bestie w mroku...
To by było na tyle w tym tygodniu... hehehe
Doli73, miłej zabawy jutro i jeszcze raz wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i radości dla twojej córeczki w dniu urodzin
życzą Sabo i Kibloo
P.S. Udało mi się moją żonkę (Sabo) prawie przekonać do zarejestrowania na forum hihi
Anonymous - 29-09-2007, 22:02
Zdjęcia super tylko jak siepowiększy to troszkę rozmazane, piksele wychodzą. Ale OK.
Kibloo napisał/a: | Udało mi się moją żonkę (Sabo) prawie przekonać do zarejestrowania na forum hihi |
To dawj, niech sie rejestruje. Zawsze to więcej kobitek wsród nas (facetów).
marecki338 - 29-09-2007, 23:08
witam. by my sie spotkali ale z tej mojej prowincji wszedzie daleko i tak na wariata to ciezko gdzieś sie ruszyć. ale ogólnie to jestem otwarty i gotowy. pozdrawiam
Kibloo - 30-09-2007, 00:36
[quote="doli73"]Zdjęcia super tylko jak siepowiększy to troszkę rozmazane, piksele wychodzą. Ale OK.[quote]
za tydzień podrzucą ci oryginały w 5MPix są duuuużo lepsze
pozdro
Anonymous - 30-09-2007, 08:22
Kibloo napisał/a: | za tydzień podrzucą ci oryginały w 5MPix są duuuużo lepsze |
Ok. Wrzuć mi na maila. Jeszcze raz wielkie dzieki za tygryska. Wiecie jaką miała radość.
Anonymous - 30-09-2007, 13:19
Hejka, pozdrawiam uczestników naszego spotkanka,co prawda nie było nas zbyt wielu ale było fajnie i na luzie.Najszczersze życzenia również składam naszej małej Mitsumaniaczce córeczce Doliego 73 z okazji jej drugich urodzin.
Kibloo - 30-09-2007, 13:35
marecki338 napisał/a: | witam. by my sie spotkali ale z tej mojej prowincji wszedzie daleko i tak na wariata to ciezko gdzieś sie ruszyć. ale ogólnie to jestem otwarty i gotowy. pozdrawiam |
we wtorek będę wracał z kętrzyna do gdańska późnym popołudniem prez bartoszyce, jakby co to daj kontakt na PW to może wpadłbym na kawę i kilka fotek.
Pozdro
Anonymous - 30-09-2007, 14:02
Cytat: | Najszczersze życzenia również składam naszej małej Mitsumaniaczce córeczce Doliego 73 z okazji jej drugich urodzin. |
Dzięki moraś w imieniu mojej córki.
Anonymous - 30-09-2007, 14:37
teraz to bede musial jakiego mitsu kupic.. zeby na spoty wpadaC:P
Anonymous - 30-09-2007, 15:02
maniakowy napisał/a: | teraz to bede musial jakiego mitsu kupic.. zeby na spoty wpadaC:P |
To ty jeszcze go nie kupiłeś?
Robson, wstydź się.
Kibloo - 30-09-2007, 18:15
no już w domku... filmik dzisiaj lub jutro na serwerze i dodam linka w tym temacie:
plik filmiku spot.avi 127 MB czas na serwerze 2 tygodnie (około więc się spieszta ludziska)
[ Dodano: 30-09-2007, 19:27 ]
oki link do filmika ze spotu
czas trwania: ok. 8 minut
objętość : 125 MB
http://www.sendspace.com/file/kj3npz
miłego oglądania
kibloo
|
|
|