To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Warmińsko - Mazurskie - Spoty w ELBLĄGU, OLSZTYNIE lub innym miejscu Warmii i Mazur

Anonymous - 28-09-2007, 13:23

Axer napisał/a:
W sobotę tak ok,, 16;00 powiniem wracać z Gdańska, więc jak się wyrobię to zawitam do was na kawkę

Dawj Axerku. Będe czekał.
Axer napisał/a:
doli,,, zadzwonię jutro do ciebie.

Dzwoń to sie ugadamy na sobotę.

Anonymous - 28-09-2007, 20:27

Jak nic nie stanie mi na przeszkodzie to też się pojawie
Kibloo - 28-09-2007, 21:27

OKi, takoż podsumowując:

1. SPOT w sobotę o 17.00 (+/- 15 minut)
2. Miejsce spotkania: parking przy żegludze
3. Na miejscu zadecydujemy jaki będzie gryplan

pozdrawiam i oczekuję licznego przybycia hheheh

Wasz Wój Mat z Podróży aka Pomorski Łącznik :axe:

[ Dodano: 29-09-2007, 18:13 ]
spot trwa, ale Klemens już musiał odjechać, więc go odprowadziliśmy do rogatek i wróciliśmy do kawiarni, teraz siedzimy w stałym składzie:
Doli73, moraś, moja żonka Sabo i Ja (kibloo), a ci co nie zjawili się to niech żałują

teletubisie mówią papa :butthead:

Wasz Wój Mat z Pozdróży

Anonymous - 29-09-2007, 21:19

Kibloo napisał/a:
spot trwa, ale Klemens już musiał odjechać, więc go odprowadziliśmy do rogatek i wróciliśmy do kawiarni, teraz siedzimy w stałym składzie:
Doli73, moraś, moja żonka Sabo i Ja (kibloo), a ci co nie zjawili się to niech żałują

I już po. Fajnie było. Porobiliśmy kilka zdjęć oraz nagraliśmy tzn. Kibloo nagrał filmik z naszego spota, a także poznaliśmy nowego kolegę który jest razem z nami na zdjęciach i który być może już niedługo zostanie mitsumaniakiem Warmii i Mazur. Spodobało mu się. Zobaczymy.
Aproppo, dzieki wielkie dla Sabo i Kibloo że zrobili prezent dla mojej córeczki i obdarowali ją super maskotką
tygryskiem z Kubusia Puchatka na jej drugie urodziny. :occasion6: :hello1:
A to on.

Kibloo - 29-09-2007, 21:43
Temat postu: zdjątka ze spotu
Kilka fotek ze spotu w Elblągu:

miśki z właścicielami: Klemens, nowy kolega, moraś, doli73, kibloo

Doli73 i kibloo

Klemens i Moraś

elbląski mitsumaniaczek wraz z mamą i tatą (niedługo na forum)

mitsumaniaków i mitsumaniaczek rozmowy

bestie w mroku...

To by było na tyle w tym tygodniu... hehehe
Doli73, miłej zabawy jutro i jeszcze raz wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i radości dla twojej córeczki w dniu urodzin :joker:
życzą Sabo i Kibloo

P.S. Udało mi się moją żonkę (Sabo) prawie przekonać do zarejestrowania na forum hihi 8)

Anonymous - 29-09-2007, 22:02

Zdjęcia super tylko jak siepowiększy to troszkę rozmazane, piksele wychodzą. Ale OK.
Kibloo napisał/a:
Udało mi się moją żonkę (Sabo) prawie przekonać do zarejestrowania na forum hihi

To dawj, niech sie rejestruje. Zawsze to więcej kobitek wsród nas (facetów). :wink:

marecki338 - 29-09-2007, 23:08

witam. by my sie spotkali ale z tej mojej prowincji wszedzie daleko i tak na wariata to ciezko gdzieś sie ruszyć. ale ogólnie to jestem otwarty i gotowy. pozdrawiam
Kibloo - 30-09-2007, 00:36

[quote="doli73"]Zdjęcia super tylko jak siepowiększy to troszkę rozmazane, piksele wychodzą. Ale OK.[quote]

za tydzień podrzucą ci oryginały w 5MPix są duuuużo lepsze

pozdro :rolleyes:

Anonymous - 30-09-2007, 08:22

Kibloo napisał/a:
za tydzień podrzucą ci oryginały w 5MPix są duuuużo lepsze

Ok. Wrzuć mi na maila. Jeszcze raz wielkie dzieki za tygryska. Wiecie jaką miała radość. :biggrin:

Anonymous - 30-09-2007, 13:19

Hejka, pozdrawiam uczestników naszego spotkanka,co prawda nie było nas zbyt wielu ale było fajnie i na luzie.Najszczersze życzenia również składam naszej małej Mitsumaniaczce córeczce Doliego 73 z okazji jej drugich urodzin.
Kibloo - 30-09-2007, 13:35

marecki338 napisał/a:
witam. by my sie spotkali ale z tej mojej prowincji wszedzie daleko i tak na wariata to ciezko gdzieś sie ruszyć. ale ogólnie to jestem otwarty i gotowy. pozdrawiam

we wtorek będę wracał z kętrzyna do gdańska późnym popołudniem prez bartoszyce, jakby co to daj kontakt na PW to może wpadłbym na kawę i kilka fotek.

Pozdro

Anonymous - 30-09-2007, 14:02

Cytat:
Najszczersze życzenia również składam naszej małej Mitsumaniaczce córeczce Doliego 73 z okazji jej drugich urodzin.

Dzięki moraś w imieniu mojej córki.

Anonymous - 30-09-2007, 14:37

teraz to bede musial jakiego mitsu kupic.. zeby na spoty wpadaC:P :mrgreen:
Anonymous - 30-09-2007, 15:02

maniakowy napisał/a:
teraz to bede musial jakiego mitsu kupic.. zeby na spoty wpadaC:P

To ty jeszcze go nie kupiłeś? 8)
Robson, wstydź się. :axe:

Kibloo - 30-09-2007, 18:15

no już w domku... filmik dzisiaj lub jutro na serwerze i dodam linka w tym temacie:
plik filmiku spot.avi 127 MB czas na serwerze 2 tygodnie (około więc się spieszta ludziska)

[ Dodano: 30-09-2007, 19:27 ]
oki link do filmika ze spotu

czas trwania: ok. 8 minut
objętość : 125 MB

http://www.sendspace.com/file/kj3npz

miłego oglądania

kibloo