Mazowieckie - Polecane warsztaty LPG - Warszawa
tosztotomasz - 02-02-2011, 13:39
mlun napisał/a: | http://www.migaz-s.com.pl/ |
Potwierdzam. Zakład jest na pierwszym miejscu rekomendacji wśród użytkowników Accordów (HAKP) - o czymś to świadczy (VTEC potrafi gazownikom napsuć krwi).
jabudek - 14-06-2011, 21:36
Witam,
Mój Galant dostał instalację na ul. działkowej 23. Mogę ich polecić z czystym sumieniem.
SirSinner - 04-08-2011, 15:51
Jabudek robiłem u nich instalację do Laguny I jakieś 4 lata temu i teraz go Gala też chciałem u nich bo mam blisko i robią już nie tylko we włoskich.
W Ladze instalacja do dziś spisuje się rewelacyjnie a sam warsztat już na dzień dobry robi na mnie wrażenie, zawsze czysto, schludnie i żadnych walających się zbędnych narzędzi.
Czy ktoś jescze u nas ktoś jeszcze kto u nich robił instalację?
Wiem że robili 3 Gale z 2,5 V6
http://www.autopol.net.pl/index.html
chicken19 - 29-07-2012, 19:49
Dobrze na gazie zna się niejaki Grzegorz z miejscowości Otrębusy ul Warszawska 58.Trasa Pruszków-Grodzisk Mazowiecki.Zakłada i serwisuje gaz od dwunastu lat.Ostatnio zakładał gaz do Audi S6 4,2.Robi też klimę i Webasto
tommyc1 - 14-09-2012, 19:12
A ten warsztat na Bródnie, ul. Krzywińska, to ktoś zna? Został mi polecony przez znajomego... zastanawiam się czy nie skorzystać.
m6riano - 14-09-2012, 20:13
Kiedyś pracowałem na Julianowskiej..i powiem ci szczerze że nie kojarze tam żadnego warsztatu..a przynajmniej jakiegoś godnego uwagi..
ale może powstał niedawno.
mmatulek - 14-09-2012, 20:17
chicken19 napisał/a: | Dobrze na gazie zna się niejaki Grzegorz z miejscowości Otrębusy ul Warszawska 58.Trasa Pruszków-Grodzisk Mazowiecki.Zakłada i serwisuje gaz od dwunastu lat.Ostatnio zakładał gaz do Audi S6 4,2.Robi też klimę i Webasto |
Ja mam bardzo złe doświadczenia z tym "gazownikiem". Gorąco nie polecam. Instalacja wykonana niechlujnie i źle dobrane elementy, co przekładało się na ciągłe problemy z pracą samochodu na LPG. Dla równowagi mogę polecić w mojej okolicy Serwis w Grodzisku Maz. na ul. Poniatowskiego. Zakładałem i serwisowałem w tym warsztacie instalację w trzech samochodach i z czystym sumieniem mogę polecić, choć tanio nie jest.
tommyc1 - 14-09-2012, 22:45
m6riano napisał/a: | Kiedyś pracowałem na Julianowskiej..i powiem ci szczerze że nie kojarze tam żadnego warsztatu..a przynajmniej jakiegoś godnego uwagi..
ale może powstał niedawno. |
Kolega tam gazowal Vectre 1.8 i jakis jego znajomy tez korzystał z usług-zadowolony. Podjadę i popatrzę co to za meta.
Drugi polecany gazownik to na końcu Ryżowej-ul. Rózana (Opacz)... też niby spoko
Kilka razy spotkałem się z hasłem "JAKO" na forach, ale nie znalazłem konkretów co do tego warsztatu, w sensie lokalizacji tylko peany na cześć jego dzieł.
Maretzky85 - 15-09-2012, 08:47
Znam kolegę W warszawie robi, ale jest drogi. Za instalację do V6 policzy jakieś 5 tys albo lepiej. Ale fakt, że do jego roboty nie ma zastrzeżeń.
tommyc1 - 15-09-2012, 14:10
Maretzky85 napisał/a: | Znam kolegę W warszawie robi, ale jest drogi. Za instalację do V6 policzy jakieś 5 tys albo lepiej. Ale fakt, że do jego roboty nie ma zastrzeżeń. |
O, to ciekawe, przez telefon wstepnie wycenił robote na 3-3,2 tys. zl ... chyba że to graty bez robocizny
Maretzky85 - 15-09-2012, 21:38
To może mam nieaktualne info czy coś Chyba, że chodziło o legnuma, ale to pewnie z 6 by policzył... hmm...
yosarian71 - 08-12-2012, 19:34
Drodzy, szukam polecanego i solidnego warsztatu LPG na terenie Warszawy w którym będę mógł dokonać przeglądu (filtry, regulacja) instalacji STAG. Sprawa dla mnie szalenie pilna. We środę jadę w trasę i muszę z tematem uporać się przed wyjazdem.
m6riano - 08-12-2012, 19:54
Staga zakładali Bongowi na Hery, może tam?
Alathea - 10-12-2012, 18:57
Witam, dziś zrobiony przegląd na Hery, (wymiana filtrów) 80 zł, szybko i sprawnie. Świetny kontakt telefoniczny. m6riano dzięki za namiar
m6riano - 11-12-2012, 01:23
Alathea, aż tyle..?a podpieli sie chociaż pod kompa i sprawdzali wtryski..temperature przełączania..itd..?
|
|
|