MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Zimowa Akcja Serwisowa !
JCH - 06-11-2007, 19:58
gonzo napisał/a: | na własnej skórze przekonałem sie 2 razy o niekompetencji w/w servisu , brak profesjonalizmu i niedbałość o klienta to chyba wystarczające powody | To są na razie puste frazesy. Podaj konkrety jeśli takie są:
- niekompetencja serwisu - czego dotyczyła sprawa?
- brak profesjonalizmu - jak to wyglądało Twoim zdaniem?
- niedbałość o klienta - tu już masz duuuże pole do popisu więc śmiało
A co do samej akcji....
Po akcji letniej widzę, że brak spójności w MMC. Od dawien dawna serwisuję w Moto Katowice a zaproszenie otrzymałem z ASO Sobczyk
Pytam się więc w Moto o tę akcję a oni mówią, że robią to nie za 50 zł ale za darmo
Anonymous - 06-11-2007, 20:03
gonzo napisał/a: | [
chyba by strony zabrakło , na własnej skórze przekonałem sie 2 razy o niekompetencji w/w servisu , brak profesjonalizmu i niedbałość o klienta to chyba wystarczające powody, zawsze powtarzam , że jak kupujemy nowe autko to wszyscy skaczą a potem to prrrrrrr.... |
a potem to patrza zeby wykosic nas z kasy za byle pierdółke(po) , ja zapłace za kazda usługe ale chce miec ta satysfakcje że zapłaciłem za faktyczne wykonanie usługi a nie za wpis do FV bądż książeczki gwarancyjnej.
OLO_OLO8 - 06-11-2007, 20:10
Czy może mi ktoś podać nr do ASO w Łodzi??? Może się przejadę. Czy ktoś już był w Łodzi na tej promocji??? Jak tak, to co o tym sądzi???
turek61 - 06-11-2007, 20:16
Cytat: | .. dajcie druga szanse swojemu ASO lub odwiedzcie inny. Ja zdecyduje sie na jeszcze jedna wizyte | chyba tez sprawdzę czy coś sie zmieniło od czasu poprzedniego przeglądu letniego.
Anonymous - 06-11-2007, 20:17
OLO_OLO8 napisał/a: | Czy może mi ktoś podać nr do ASO w Łodzi??? Może się przejadę. Czy ktoś już był w Łodzi na tej promocji??? Jak tak, to co o tym sądzi??? | kontakt tel . do aso łódż SATALL 0426162441. Co do akcji zima to nic nie wiem jak z organizacją ale obiecuje że się dowiem.
Anonymous - 06-11-2007, 21:35 Temat postu: Re: Zimowa Akcja Serwisowa !
Jackie napisał/a: | W trosce o Państwa komfort i dobre samopoczucie |
a co do komfortu w L200 resorki juz wymieniacie? czy dalej skrzypimy?
aha jak by ktoś chciał to mam dwa komplety uzywanych resorków z L200, bo niemcy przy wymianie oddaja stare.
Anonymous - 06-11-2007, 21:42
......a który serwis organizuje taką akcję w Łodzi ??
Anonymous - 06-11-2007, 21:46
pytaj admina. ale z tego co wiem mitsu dla krajów 3ciego świata nie organizuje takich akcji. ja serwisuje tylko w niemczech. taniej, sprawniej, fachowo i czas oczekiwania w kolejce to max 3dni
Anonymous - 06-11-2007, 21:56 Temat postu: Re: Zimowa Akcja Serwisowa !
dan1 napisał/a: | Jackie napisał/a: | W trosce o Państwa komfort i dobre samopoczucie |
a co do komfortu w L200 resorki juz wymieniacie? czy dalej skrzypimy?
aha jak by ktoś chciał to mam dwa komplety uzywanych resorków z L200, bo niemcy przy wymianie oddaja stare. |
na skrzypienie resorkow jest stary dobry trabanciarski (od Trabanta ) sposób, mianowicie trzeba je rozkrecic, miedzy piora powkładać cienkie blaszki miedziane, oczywiscie jeszcze miedzy to smar grafitowy, cały resor też przesmarowac smarem grafitowym i owinąć tasmą DENSA (taka do rur nasycona olejem lnianym,teoretycznie nigdy nie wysycha), moze byc tylko problem z zewnetrznym wygladem auta bo taki resor nie prezentuje sie zbyt pieknie( jezeli go widac z zewnątrz oczywiscie) ale chodzi idealnie płynnie i nie skrzypi. cały zabieg jest bardzo prosty.
pozdro
Anonymous - 06-11-2007, 22:23
arekp napisał/a: | Jesli jestescie niezadowoleni z poprzedniego przegladu ... dajcie druga szanse swojemu ASO lub odwiedzcie inny. |
Ja już "dawałem szansę" trzem ASO w wawie. Kilkakrotnie. I chyba starczy.
arekp - 06-11-2007, 22:39
gonzo napisał/a: | chyba by strony zabrakło , na własnej skórze przekonałem sie 2 razy o niekompetencji w/w servisu , brak profesjonalizmu i niedbałość o klienta to chyba wystarczające powody, zawsze powtarzam , że jak kupujemy nowe autko to wszyscy skaczą a potem to prrrrrrr.... |
Nadal pusta gadka. Zaloz nowy temat w dziale i opisz co Cie boli. O miejsce na serwerze sie nie obawiaj ... mozesz zapisac tyle ile bedziesz potrzebowal aby opisac swoje zale. Jesli tego nie zamierzasz zrobic, przestan siac plotki - bo na chwile obecna sa to tylko plotki.
Gdy opiszesz swoje zarzuty dealer bedzie mial szanse sie ustosunkowac a MMC dowie sie o problemie i jesli zajdzie potrzeba zareaguje.
Anonymous - 06-11-2007, 22:41
Do L200 do skrzypienia jest akcja i na gwarancji wymienia sie elementy zawieszenie resora.
Co do akcji to takie akcje wcale nie sa na reke niektorym serwisom. 50 zl za okolo godzine czasu? W tym czasie moga miec duzo wiecej przy innych robotach, tym bardziej w tym okresie gdzie sprzedaz samochodow byla zawsze wieksza co sie przeklada na przeglady w tym okresie.
turek61 - 06-11-2007, 22:51
arekp napisał/a: | Zaloz nowy temat w dziale i opisz co Cie boli. O miejsce na serwerze sie nie obawiaj ... mozesz zapisac tyle ile bedziesz potrzebowal aby opisac swoje zale. |
Chyba juz jest taki temat na forum.
Anonymous - 06-11-2007, 22:53
arekp napisał/a: | gonzo napisał/a: | chyba by strony zabrakło , na własnej skórze przekonałem sie 2 razy o niekompetencji w/w servisu , brak profesjonalizmu i niedbałość o klienta to chyba wystarczające powody, zawsze powtarzam , że jak kupujemy nowe autko to wszyscy skaczą a potem to prrrrrrr.... |
Nadal pusta gadka. Zaloz nowy temat w dziale i opisz co Cie boli. O miejsce na serwerze sie nie obawiaj ... mozesz zapisac tyle ile bedziesz potrzebowal aby opisac swoje zale. Jesli tego nie zamierzasz zrobic, przestan siac plotki - bo na chwile obecna sa to tylko plotki.
Gdy opiszesz swoje zarzuty dealer bedzie mial szanse sie ustosunkowac a MMC dowie sie o problemie i jesli zajdzie potrzeba zareaguje. |
przepraszam że sie wtrącam (wtrancam ), ale MMC tak naprawde to ma gdzies co robia jego dilerzy pod warunkiem że robią mu słuszny obrót, zauważcie koledzy że Mitsubishi przestało dbac o swoj wizerunek!!!,,,,, czyżby było tak super że klienci juz sami chodza i szukaja aut tej marki, błagaja na kolanach dilera żeby im sprzedał samochod choc jeden malutki Colcik??? nie , cos jest nie na rzeczy, przykład serwisu kieleckiego, tak naprawde w Kielcach nie ma serwisu Mitsubishi z prawdziwego zdarzenia, jest serwis Hyundaia i Suzuki do ktorego jest podklejony Mitsubishi, kiedys był serwis tylko Miska ale sie zmył, przejezdzam czesto przez Łódz, serwis Mitsubishi na Włokniarzy bardziej odstrasza niż przyciąga, nie wiem jak w innych miastach ale zaryzykuje stwierdzenie ze napewno rewelki nie ma.
Hubeeert - 06-11-2007, 23:04
kaapsel, męczy mnie Twoja agresywna i ogólnie nieprzychylna postawa.
Albo podaj konkretnie o co Ci chodzi albo skończ.
I powiedz - korzystałeś kiedykolwiek z ASO? Nie pytam o sklep.
A co do części - g**** wiesz na temat zasad ustalania cen części i tego ile faktycznie salon zarabia na częściach. Jak chcesz wylewać żasle - mogę Ci podać maila do MMC Europe. Tam napisz.
kaapsel napisał/a: | przepraszam że sie wtrącam (wtrancam ), ale MMC tak naprawde to ma gdzies co robia jego dilerzy pod warunkiem że robią mu słuszny obrót, zauważcie koledzy że Mitsubishi przestało dbac o swoj wizerunek!!!, |
Nie wtrącaj się w coś czego nie znasz i nie wiesz jak działa.
kaapsel napisał/a: | nie wiem jak w innych miastach | No to widać.
Proszę albo o konkrety albo o ciszę. Argumenty - diler to zło bo świnia i zarabia kokosy mają mniej więcej tyle współnego z prawdą co polowanie ze świniobiciem. Powtarzałem niejeden raz - konkrety albo wcale.
Pozdrawiam
|
|
|