To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Przygotowania do spotó(w) Mitsu Świetokrzyskiego

Robson86 - 13-11-2007, 20:20

bomba napisał/a:
A noi racja jak Honda nie chce to nie! zrobimy sobie sami cos;]

znaczy w sumie wiekszosc ludzi jest na tak :twisted: chociaz jedno pytanie rozbroilo..."a czemu takie spotkanie ma sluzyc??" :shock: na szczescei ktos ladnie poprawil swojego kolege :D
Niestety jak juz wczesniej powiedzialem, w ich miejscowce odpada. Ale w sumie jest pomysl zeby spotkac sie na parkingu, pogadac poznac sie a pozniej udezyc np. na bilardzik i zrobic jakis turniej :D . Jest jeszcze opcja zeby wyskoczyc na jakas sale i pograc w pilke :D takie zawody miedzy klubowe (z tym ze podzielimy sie zawodnikami). heh ewentualnie mozna zaprosic jeszcze inne klub (marki) i zrobic taki prawdziwy turniejik :twisted:
propozycje na razie ale.... :)
pozdroo

Anonymous - 13-11-2007, 21:16

Robson nie ukrywam ale od kiedy mam prawko troche mi sie kości zastały i z miłą chęcią bym sie poruszał <lol2> nie no <joke> Ja jestem otwarty na takie propozycje! Jutro jade zobaczyć co z tym Evo!! Trzymajcie kciuki tss
Pzdr i kołucie jeszcze ekipe!!

Robson86 - 13-11-2007, 21:35

bomba napisał/a:
Robson nie ukrywam ale od kiedy mam prawko troche mi sie kości zastały i z miłą chęcią bym sie poruszał

mi tez mi tez :twisted: ale ja co jakis czas funduje sobie jakas salke dla pod3mania jako takiej formy, hehe ostatnio nawet na treningi sie zapisalem :D hehe
bomba napisał/a:
Jutro jade zobaczyć co z tym Evo
3mamy mocno :)
bomba napisał/a:
kołucie jeszcze ekipe!!

łatwo powiedziec :P
pod uczelnia stoi jeden czarny na bialych felach Eclipsik bodaj 1G, jutro go obczaje :D
pozdroo

Anonymous - 13-11-2007, 23:27

Robson86 napisał/a:
pod uczelnia stoi jeden czarny na bialych felach Eclipsik bodaj 1G, jutro go obczaje
i dobrze obczajaj go i pytaj sie czy nie byłby chętny pojechać na spotkanie fanów Mitsubishi! My tak robimy na ostrowcu! bo sporo ludzi nawet nie wie ze jest cos takiego jak forum Mitsumaniaki.com :? a chcieliby sie wybrać na spocik! Więc koniec języka za przewodnika :D :D kołujcie kołujcie!!
Robson86 - 13-11-2007, 23:39

Jest jeszcze fajny patent w postaci Mitsu-wizytowek :twisted: :D
wkladasz za wycieraczke i przy odrobinie checi ze strony wlasciciela - dowiaduje sie o klubie i forum. Do tej pory na 100rozdanych wizytowek przeze mnie nie wiem czy ktokolwiek przez nia dostal sie na forum...bardziej przez przypadek :? ...ale to bylo kiedys :P w tej chwili w TK namnozylo sie miskow i chyba 3eba bedzie zamowic nastepna partie wizytowek :twisted: :D
bomba napisał/a:
dobrze obczajaj go

no no 3eba... moze w koncu zwerbuje sie stala ekipe do spotow, knajpki czasem itp...
w kazdym badz razie damy rade :P
Pozdroo

sion2002 - 14-11-2007, 01:07

Mi zostało jeszcze około 30 wizytówek - rozdaliśmy z moją niunią około 8 razy tyle (szczególnie przy supermarketach za wycieraczkami :) Kto pierwszy rzuci jakąś datą spotkania? Robson może Ty - z tego co wspominałeś masz bardzo napięty grafik?

Pozdrawiam

Robson86 - 14-11-2007, 01:12

sion2002 napisał/a:
Mi zostało jeszcze około 30 wizytówek - rozdaliśmy z moją niunią około 8 razy tyle (szczególnie przy supermarketach za wycieraczkami

w Kielcach to sie nie oplaca :D i tak nikt tu nie zaglada, lepiej zagadac z potencjalnym posiadaczem Miska :twisted:
sion2002 napisał/a:
Kto pierwszy rzuci jakąś datą spotkania? Robson może Ty - z tego co wspominałeś masz bardzo napięty grafik?

no u mnie lipa z wolnym czasem. W zasadzie z dnia na dzien dowiaduje sie co bede robil za godzine lub dwie czy wieczorkiem :( . Mysle zeby poczekac na bomba, i jego probe zagadania z wlascicielem EVO :twisted: ...poza tym...Honda Klub Kielce...
Bylibyscie chetni na jakis meczyk w bilardziqa lub haloweczke :?: Pytam bo oni bardzo...
Jesli cos ustalimy to daje im znac i jazda :twisted:
Mysle przyszly tydzien gdzies...w tym ciezkie sprawy...
w piatek mysle wyjechac na kasprowy, podobno tam 80cm sniegu :) :) :)
pozdroo

sion2002 - 14-11-2007, 08:41

Jeśli chodzi o sporty - raczej za nimi nie przepadam a w kulki grałem raptem 4 razy w życiu. Ale jakieś piwko czy wygłupy - dlaczego nie :)

Pozdrawiam

Anonymous - 14-11-2007, 14:45

Panowie sorka ale dzisiaj z posiadaczem Evo nie zagadam bo mi wyskoczyła rodzinna sprawa i nie moge dzisja! Ale jutro obiecuje zagadać i dam wam znać co i jak z nim!! a date sie ustali jak jeszcze z kilkoma ludzi z o-c pogadam! mam na oku jeszcze nowiutką eclipse i pare pajero. dogadam sie z ludzi i poinformuje co i jak w ciągu tygodnia powinienem sie wyrobić ;d
Robson86 - 15-11-2007, 18:14

sion2002 napisał/a:
- raczej za nimi nie przepadam a w kulki grałem raptem 4 razy w życiu

a ja jestem "elastyczny" co by nie bylo zeby tylko bylo :D
bomba napisał/a:
Ale jutro obiecuje zagadać i dam wam znać co i jak z nim!!

spokojnie :P , nie dzis to jutro :twisted:
bomba napisał/a:
ciągu tygodnia powinienem sie wyrobić

louzikkk :)
pozdroo

Anonymous - 18-11-2007, 16:24

Kurde nie moge zorganizować czasu zeby pojechać do tego kolesia od evo! sry wszystkim! Nie byłem tu dawno ;/ a wy macie już jakichś chętnych na spot? ile jest osób narazie?? Pewniaków z oc jest 3!
Robson86 - 19-11-2007, 21:51

Jedna osoba przestala pisac i nagle cisza sie zrobila :evil:
Halo jest tu ktooo :?:
pozdroo

Anonymous - 20-11-2007, 00:22

No widze własnie ze cos jest nie tak Z Mmaniakami ze świetokrzyskiego :evil: Planujemy organizacje spotu!! (to tak dla przypomnienia!) Przydałoby sie spotkać przed świetami Bozego Narodzenia! Najprawdopodobniej w czwartek jade ugadać kolesia od evo! i do konbca tego tygodnia skołuje eclipse nowke! Tylko musze dostać namiary na włascicieli.Namiary na Evo juz mam tylko wolnego czasu szukam. znajde i załatwie to bankowo!! ale co z resztą?? ilu nas jest w sumie chętnych?? bedzie z 6-7 samochodów? przydałoby sie ok 10 no nie :mrgreen:
Robson86 - 20-11-2007, 00:34

bomba napisał/a:
No widze własnie ze cos jest nie tak Z Mmaniakami ze świetokrzyskiego

brakuje kilku osob ktore czynnie uczestniczylyby w forumowaniu na świetokrzyskim
bomba napisał/a:
Przydałoby sie spotkać przed świetami Bozego Narodzenia
:D
nie no to mysle ze oporowo damy rade :twisted: :P
bomba napisał/a:
Tylko musze dostać namiary na włascicieli

widze dzialasz :twisted: dobrze dobrze :twisted: :twisted:
bomba napisał/a:
ilu nas jest w sumie chętnych

ciezko powiedziec, mysle ze tak jak wczesniej :P kolo 5-6 samochodow. Moze z Honda uda sie cos zdzialac to bedzie duzo wiecej :twisted:
bomba napisał/a:
przydałoby sie ok 10 no nie
marzenia... :D
Pozdroo

Anonymous - 20-11-2007, 00:49

Ja sie tak zastanawiam czy nie zaprosic 2-3 samochodów marki Mazda :badgrin: bo w sumie moge załatwić a to tez całkiem przyjemny japonczyk i skoro mieliśmy zamiary robić z Honda to czemu nie dolaczyć mazdy?? ale ja sam nic bez waszej zgody!!! wiec co o tym myslicie??