Świętokrzyskie - Przygotowania do spotó(w) Mitsu Świetokrzyskiego
Robson86 - 13-11-2007, 20:20
bomba napisał/a: | A noi racja jak Honda nie chce to nie! zrobimy sobie sami cos;] |
znaczy w sumie wiekszosc ludzi jest na tak chociaz jedno pytanie rozbroilo..."a czemu takie spotkanie ma sluzyc??" na szczescei ktos ladnie poprawil swojego kolege
Niestety jak juz wczesniej powiedzialem, w ich miejscowce odpada. Ale w sumie jest pomysl zeby spotkac sie na parkingu, pogadac poznac sie a pozniej udezyc np. na bilardzik i zrobic jakis turniej . Jest jeszcze opcja zeby wyskoczyc na jakas sale i pograc w pilke takie zawody miedzy klubowe (z tym ze podzielimy sie zawodnikami). heh ewentualnie mozna zaprosic jeszcze inne klub (marki) i zrobic taki prawdziwy turniejik
propozycje na razie ale....
pozdroo
Anonymous - 13-11-2007, 21:16
Robson nie ukrywam ale od kiedy mam prawko troche mi sie kości zastały i z miłą chęcią bym sie poruszał <lol2> nie no <joke> Ja jestem otwarty na takie propozycje! Jutro jade zobaczyć co z tym Evo!! Trzymajcie kciuki tss
Pzdr i kołucie jeszcze ekipe!!
Robson86 - 13-11-2007, 21:35
bomba napisał/a: | Robson nie ukrywam ale od kiedy mam prawko troche mi sie kości zastały i z miłą chęcią bym sie poruszał |
mi tez mi tez ale ja co jakis czas funduje sobie jakas salke dla pod3mania jako takiej formy, hehe ostatnio nawet na treningi sie zapisalem hehe bomba napisał/a: | Jutro jade zobaczyć co z tym Evo | 3mamy mocno bomba napisał/a: | kołucie jeszcze ekipe!! |
łatwo powiedziec
pod uczelnia stoi jeden czarny na bialych felach Eclipsik bodaj 1G, jutro go obczaje
pozdroo
Anonymous - 13-11-2007, 23:27
Robson86 napisał/a: | pod uczelnia stoi jeden czarny na bialych felach Eclipsik bodaj 1G, jutro go obczaje | i dobrze obczajaj go i pytaj sie czy nie byłby chętny pojechać na spotkanie fanów Mitsubishi! My tak robimy na ostrowcu! bo sporo ludzi nawet nie wie ze jest cos takiego jak forum Mitsumaniaki.com a chcieliby sie wybrać na spocik! Więc koniec języka za przewodnika kołujcie kołujcie!!
Robson86 - 13-11-2007, 23:39
Jest jeszcze fajny patent w postaci Mitsu-wizytowek
wkladasz za wycieraczke i przy odrobinie checi ze strony wlasciciela - dowiaduje sie o klubie i forum. Do tej pory na 100rozdanych wizytowek przeze mnie nie wiem czy ktokolwiek przez nia dostal sie na forum...bardziej przez przypadek ...ale to bylo kiedys w tej chwili w TK namnozylo sie miskow i chyba 3eba bedzie zamowic nastepna partie wizytowek
bomba napisał/a: | dobrze obczajaj go |
no no 3eba... moze w koncu zwerbuje sie stala ekipe do spotow, knajpki czasem itp...
w kazdym badz razie damy rade
Pozdroo
sion2002 - 14-11-2007, 01:07
Mi zostało jeszcze około 30 wizytówek - rozdaliśmy z moją niunią około 8 razy tyle (szczególnie przy supermarketach za wycieraczkami Kto pierwszy rzuci jakąś datą spotkania? Robson może Ty - z tego co wspominałeś masz bardzo napięty grafik?
Pozdrawiam
Robson86 - 14-11-2007, 01:12
sion2002 napisał/a: | Mi zostało jeszcze około 30 wizytówek - rozdaliśmy z moją niunią około 8 razy tyle (szczególnie przy supermarketach za wycieraczkami |
w Kielcach to sie nie oplaca i tak nikt tu nie zaglada, lepiej zagadac z potencjalnym posiadaczem Miska sion2002 napisał/a: | Kto pierwszy rzuci jakąś datą spotkania? Robson może Ty - z tego co wspominałeś masz bardzo napięty grafik? |
no u mnie lipa z wolnym czasem. W zasadzie z dnia na dzien dowiaduje sie co bede robil za godzine lub dwie czy wieczorkiem . Mysle zeby poczekac na bomba, i jego probe zagadania z wlascicielem EVO ...poza tym...Honda Klub Kielce...
Bylibyscie chetni na jakis meczyk w bilardziqa lub haloweczke Pytam bo oni bardzo...
Jesli cos ustalimy to daje im znac i jazda
Mysle przyszly tydzien gdzies...w tym ciezkie sprawy...
w piatek mysle wyjechac na kasprowy, podobno tam 80cm sniegu
pozdroo
sion2002 - 14-11-2007, 08:41
Jeśli chodzi o sporty - raczej za nimi nie przepadam a w kulki grałem raptem 4 razy w życiu. Ale jakieś piwko czy wygłupy - dlaczego nie
Pozdrawiam
Anonymous - 14-11-2007, 14:45
Panowie sorka ale dzisiaj z posiadaczem Evo nie zagadam bo mi wyskoczyła rodzinna sprawa i nie moge dzisja! Ale jutro obiecuje zagadać i dam wam znać co i jak z nim!! a date sie ustali jak jeszcze z kilkoma ludzi z o-c pogadam! mam na oku jeszcze nowiutką eclipse i pare pajero. dogadam sie z ludzi i poinformuje co i jak w ciągu tygodnia powinienem sie wyrobić ;d
Robson86 - 15-11-2007, 18:14
sion2002 napisał/a: | - raczej za nimi nie przepadam a w kulki grałem raptem 4 razy w życiu |
a ja jestem "elastyczny" co by nie bylo zeby tylko bylo bomba napisał/a: | Ale jutro obiecuje zagadać i dam wam znać co i jak z nim!! |
spokojnie , nie dzis to jutro bomba napisał/a: | ciągu tygodnia powinienem sie wyrobić |
louzikkk
pozdroo
Anonymous - 18-11-2007, 16:24
Kurde nie moge zorganizować czasu zeby pojechać do tego kolesia od evo! sry wszystkim! Nie byłem tu dawno ;/ a wy macie już jakichś chętnych na spot? ile jest osób narazie?? Pewniaków z oc jest 3!
Robson86 - 19-11-2007, 21:51
Jedna osoba przestala pisac i nagle cisza sie zrobila
Halo jest tu ktooo
pozdroo
Anonymous - 20-11-2007, 00:22
No widze własnie ze cos jest nie tak Z Mmaniakami ze świetokrzyskiego Planujemy organizacje spotu!! (to tak dla przypomnienia!) Przydałoby sie spotkać przed świetami Bozego Narodzenia! Najprawdopodobniej w czwartek jade ugadać kolesia od evo! i do konbca tego tygodnia skołuje eclipse nowke! Tylko musze dostać namiary na włascicieli.Namiary na Evo juz mam tylko wolnego czasu szukam. znajde i załatwie to bankowo!! ale co z resztą?? ilu nas jest w sumie chętnych?? bedzie z 6-7 samochodów? przydałoby sie ok 10 no nie
Robson86 - 20-11-2007, 00:34
bomba napisał/a: | No widze własnie ze cos jest nie tak Z Mmaniakami ze świetokrzyskiego |
brakuje kilku osob ktore czynnie uczestniczylyby w forumowaniu na świetokrzyskim bomba napisał/a: | Przydałoby sie spotkać przed świetami Bozego Narodzenia |
nie no to mysle ze oporowo damy rade
bomba napisał/a: | Tylko musze dostać namiary na włascicieli |
widze dzialasz dobrze dobrze bomba napisał/a: | ilu nas jest w sumie chętnych |
ciezko powiedziec, mysle ze tak jak wczesniej kolo 5-6 samochodow. Moze z Honda uda sie cos zdzialac to bedzie duzo wiecej bomba napisał/a: | przydałoby sie ok 10 no nie | marzenia...
Pozdroo
Anonymous - 20-11-2007, 00:49
Ja sie tak zastanawiam czy nie zaprosic 2-3 samochodów marki Mazda bo w sumie moge załatwić a to tez całkiem przyjemny japonczyk i skoro mieliśmy zamiary robić z Honda to czemu nie dolaczyć mazdy?? ale ja sam nic bez waszej zgody!!! wiec co o tym myslicie??
|
|
|