[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Ankieta - kolor nowego Lancera
londolut - 15-07-2008, 15:16
FROST WHITE (biały) - tyle wg ale tylko na EVO, jeśli chodzi o zwykłego Lancera to ORIENT RED (czerwony)
Juiceman napisał/a: | Raz widziałem lancera z takim kolorem: | Szkoda, że ten na foto to Chevy
arekp - 15-07-2008, 15:17 Temat postu: Re: kolor nowego lancera
3Garret3 napisał/a: | tylko ze ten czerwonu kurcze tez jest ładny |
Ten czerwony w rzeczywistosci prezentuje sie fantastycznie.
A po weekendzie pokaze Wam jak wyglada przybrany so slubu, bo wioze nim kolege ... a w sierpniu brata.
Jackie - 17-07-2008, 16:56
Ja mam trzech faworytów:
Orient
Black
Dune Beige
Sam jeżdżę Dune ale dlatego,że nie było Orienta
Pozdrawiam
Trik - 18-07-2008, 09:11
A moje typy to:
Black
Red,
Electric Blue
arekp - 20-07-2008, 22:46
Obiecane zdjecie, zrobione komorka podczas oczekiwania na mlodych pod studiem foto:
Lepsze fotki z sesji fotograficznej z autkiem pozniej, gdy mlodzi udostepnia.
Nastepny slub z udzialem miska juz na poczatku sierpnia
londolut - 20-07-2008, 23:12
Kurde, bardzo ładny ten nowy Lanc w tym kolorku.
Robert C. - 26-07-2008, 13:58
Witam
Ja chciałbym kupić w kolorze THUNDER BLUE, nawet mojej żonce się spodobał!!!
arekp - 16-08-2008, 00:35
Zgodnie z obietnica przedstawiam fotki Lancera. Zostaly wykonane tydzien temu, 9/8/2008 przy okazji slubu mojego brata.
Byla jeszcze 3 fotka, na ktorej Misiek wygladal super, ale ze wzgledu na zbyt slaba tasme przylepna ozdoba z maski ledwo sie trzymala i musialem ja sciagnac przed kilku km trasa - wiatr by nam ozdobe zerwal
Anonymous - 16-08-2008, 09:21
Cudo , ale ja i tak obstaje przy czarnym.
jaca71 - 06-09-2008, 09:45
To i ja zagłosowałem na Orient Red. Tak się złożyło że nie miałem wyboru Żona stwierdziła że "jak chce Lancera to musi być ten" i wskazała na czerwony, a stały koło siebie wszystkie kolory. Ja byłem za czarnym i czerwonym w ostateczności Grafit.
A co do blaknięcia czerwonego to bym się nie obawiał bo jest to metalik, a przynajmniej mój nazywa się Rally Red Metalic.
airchick - 05-08-2009, 04:15
Orient Red najlepszym kolorem z całej gamy
Cezarito - 05-08-2009, 10:24
Oczywiście, że czarny najładniejszy. I wcale nie trzeba tak często myć, ja myję raz, no maksymalnie dwa razy w tygodniu.... Ale warto
clash - 05-08-2009, 11:25
Ja mam Stone Grey, z kilku powodów.
1. Nie mam samochodu wyścigowego (mimo dynamiki 1.8 to czerwony lub biały byłby dla mnie za bardzo szpanerski), a chciałem wrzucić spoiler. Ten kolor daje mi w miarę łagodny, ale agresywny wygląd samochodu (jeśli wiecie o co chodzi). Summa summarum chcą się ścigać ze mną słabeusze, a kto ma wiedzieć ten wie że nie jestem Evo.
2. Na inny kolor w tej wersji (intense) musiałbym czekać pół roku. Jeśli miałbym brać inny to tylko czarny prawdopodobnie.
3. Na żywca zwalił mnie w sumie z nóg. Jest śliczny.
4. Paradoksalnie, mimo że jest szary, to bardzo nietypowy. I like it
risc - 05-08-2009, 12:29
Witam!
clash napisał/a: | Ja mam Stone Grey, z kilku powodów(...)
4. Paradoksalnie, mimo że jest szary, to bardzo nietypowy. I like it |
Podzielam zdanie kolegi, również mam Stone Grey. Jak kupowałem to w pierwszej wersji myślałem o Orient Red, ale później doszedłem do wniosku, że o ile przód wygląda super to już z tyłu nie bardzo - klosze lamp się jakoś tak zlewały z resztą. Potem zastanawiałem się nad kolorem Black, ale znowu coś nie grało - o ile z tyłu i boku wyglądał super to przednia atrapa grill-a się zlewała z resztą, jedynie chromowana ramka dość mocno się "odcinała".
Oczywiście cały czas mówię o nadwoziu SportBack.
Ostatecznie stanęło na Stone Grey, gdzie wszystko mi już pasuje, no i oczywiście mojej drugiej (tej lepszej) połowie też.
Pozdrawiam,
risc
spowiednik - 05-08-2009, 18:24
Gdybym miał kupować ponownie, wybrałbym morski, zdjęcia nie oddają tek dobrze tego koloru jak rzeczywistość.
|
|
|