To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - Zestawy Caraudio :) co i jak u was w Mitsuuu :)

Anonymous - 24-02-2008, 21:09

jak robić dobrze -to zacząć od radia,w przód dac zestaw odseparowany-np.dego,z tyłu wywalić wszystko oprócz skrzynki ,wcześniej wygłuszyć dobrze drzwi :wink:
(((sam zacząłem dziwnie kupiłem radio i głośniki ,radio clariona znajniższej półki bez wygłuszenia,i bez wzamacniacza ,szybciutko wywaliłem wszystko i wróciłem do fabrycznych głośników i straego JVC...
teraz na spokojnie szukam radia)))-dodałem to żeby nie było że się czepiam

Anonymous - 24-02-2008, 21:29

orz1 napisał/a:
myśle że jak robić to raz a dobrze (dlatego żaden pioneer czy sony nie wchodzi nawet w gre)

Dlaczego?? Wymienione przez Ciebie firmy tez robia dobry sprzet... :]

orz1 - 24-02-2008, 21:51

no tak robią dobry, masz racje, ale powiedziałem sobie że nie zrobie tego jak co niektórzy kupując radio i 2 głośniki odrazu i na tym koniec. Wiem że jak będe to robić to napewno nie kupię wszystkiego na raz, ale z czasem (może rok,dwa) zrobię to tak jak chciałem :biggrin: miałem okazje sprawdzić głośniki pioneera i musze powiedzieć że są dobre, ładne brzmienie itd. ale ja zmierzam do celu postawionego przed sobą przed zakupem miśka. :D
londolut - 24-02-2008, 22:01

orz1 napisał/a:
żaden pioneer czy sony
Do profi car audio poecam Nakamichi.
Chooper - 24-02-2008, 22:32

londolut napisał/a:

czyli zaczynamy od 2500 PLN w górę :P

londolut - 24-02-2008, 23:52

Chooper napisał/a:
czyli zaczynamy od 2500 PLN w górę :P
No w końcu ma być profi nie? :)
orz1 - 25-02-2008, 14:38

londolut napisał/a:

tak i moze jedna noc na parkingu, i autka nie ma :D a pozatym nie chodzi o profi, tylko o normalne głośniki (założyłem że chce hertza, a tylko napisałem że nie chce sony jak są przeciętnie w samochodach) to normalne jeden lubi to drugi to:)

londolut - 25-02-2008, 14:44

orz1 napisał/a:
nie chodzi o profi, tylko o normalne głośniki (założyłem że chce hertza, a tylko napisałem że nie chce sony jak są przeciętnie w samochodach) to normalne jeden lubi to drugi to:)

Musisz poszukać fajnego Clarka lub Alpina :) Wiem, przesadziłem troszkę z Nakamichi ;)

orz1 - 26-02-2008, 15:06

londolut napisał/a:
Musisz poszukać fajnego Clarka lub Alpina Wiem, przesadziłem troszkę z Nakamichi

dzisiaj je odieram, ciekawi mnie co to jest za cudo, Jak narazie tylko bankrutuje przez miśka :doubt: teraz zauważyłem że coś maglownica sypie smarem,olejem, czymś takim :( no i trzeba bedzie zregenerować, ew. kupić nową :arrow: a wczoraj za OC 1100pln hehe te glośniki będą za 20 lat chyba przy takim tempie :mrgreen:

Anonymous - 27-02-2008, 23:53

jesli chodzi o zestaw odseparowany na przod to polecam PowerBass ES-6C za 379zl na essa.pl, na allegro mozna zdobyc taniej

pytalem wielu "specow" i specow i wszyscy potwierdzili ze w tej cenie te glosniki powalaja konkurencje na kolana, ja jestem z nich super zadowolony

Anonymous - 28-02-2008, 00:56

wydaje mi się że podstawa to dobre radyjko i grube kable :biggrin: ja w swoim Miśku mam radyjko pioneer DEH-2900MP za 390zł + kostka 20zł, zmachol sony a w drzwiach i z tyłu seryjne głośniki do tego w bagażniku subufer głośnik średnicy 30cm i nie żadna firmówka :P
i powiem szczerz że jestem zadowolony :biggrin: muzyczka gra czyściutko wyraźnie po prostu jest dobrze :!: choć nie ukrywam że chcę zamienić subufer na tóbe JVC i zobaczyć jak to wypadnie

[ Dodano: 28-02-2008, 01:00 ]
PS. orz1 dlaczego nie przejdziesz sobie z tym oc na współwłaściciela ja w mojej ubezpieczalni za mojego Miśka do tej pory płaciłem za OC i NW 270zł :!: :!: jest różnica :D :D

orz1 - 28-02-2008, 18:07

Dzidas

dałem ciała w umowie, napisalem na siebie, a dopiero później (po skarbówce i wydziale komunikacji) pomyslałem że mogłem tak zrobić, :( ale trudno, nie zrobiłem, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, trudno, jakieś tam zniżki już mi leca, a do tego to ma tez plus.
żeby troszke zaoszczędzić żuciłem palenie :D i jest mi fajnie :)

Anonymous - 28-02-2008, 19:42

orz!1 to się CHWALI :!: :!: pozdrawiam :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 02-03-2008, 01:40

Rado napisał/a:
PowerBass ES-6C za 379zl na essa.pl

chyba na essa.com.pl :P
sklepik u mnie w miescie :)

Anonymous - 02-03-2008, 10:41

tak tak com.pl, sorka za przeoczenie, ja kupilem w stolicy, tam na ich stronie sa adresy sklepow w calej Polsce z ktorymi wspolpracuja...