Colt - Ogólne - Zestawy Caraudio :) co i jak u was w Mitsuuu :)
Anonymous - 24-02-2008, 21:09
jak robić dobrze -to zacząć od radia,w przód dac zestaw odseparowany-np.dego,z tyłu wywalić wszystko oprócz skrzynki ,wcześniej wygłuszyć dobrze drzwi
(((sam zacząłem dziwnie kupiłem radio i głośniki ,radio clariona znajniższej półki bez wygłuszenia,i bez wzamacniacza ,szybciutko wywaliłem wszystko i wróciłem do fabrycznych głośników i straego JVC...
teraz na spokojnie szukam radia)))-dodałem to żeby nie było że się czepiam
Anonymous - 24-02-2008, 21:29
orz1 napisał/a: | myśle że jak robić to raz a dobrze (dlatego żaden pioneer czy sony nie wchodzi nawet w gre) |
Dlaczego?? Wymienione przez Ciebie firmy tez robia dobry sprzet... :]
orz1 - 24-02-2008, 21:51
no tak robią dobry, masz racje, ale powiedziałem sobie że nie zrobie tego jak co niektórzy kupując radio i 2 głośniki odrazu i na tym koniec. Wiem że jak będe to robić to napewno nie kupię wszystkiego na raz, ale z czasem (może rok,dwa) zrobię to tak jak chciałem miałem okazje sprawdzić głośniki pioneera i musze powiedzieć że są dobre, ładne brzmienie itd. ale ja zmierzam do celu postawionego przed sobą przed zakupem miśka.
londolut - 24-02-2008, 22:01
orz1 napisał/a: | żaden pioneer czy sony | Do profi car audio poecam Nakamichi.
Chooper - 24-02-2008, 22:32
londolut napisał/a: | Do profi car audio poecam Nakamichi. |
czyli zaczynamy od 2500 PLN w górę
londolut - 24-02-2008, 23:52
Chooper napisał/a: | czyli zaczynamy od 2500 PLN w górę | No w końcu ma być profi nie?
orz1 - 25-02-2008, 14:38
londolut napisał/a: | Do profi car audio poecam Nakamichi. |
tak i moze jedna noc na parkingu, i autka nie ma a pozatym nie chodzi o profi, tylko o normalne głośniki (założyłem że chce hertza, a tylko napisałem że nie chce sony jak są przeciętnie w samochodach) to normalne jeden lubi to drugi to:)
londolut - 25-02-2008, 14:44
orz1 napisał/a: | nie chodzi o profi, tylko o normalne głośniki (założyłem że chce hertza, a tylko napisałem że nie chce sony jak są przeciętnie w samochodach) to normalne jeden lubi to drugi to:) |
Musisz poszukać fajnego Clarka lub Alpina Wiem, przesadziłem troszkę z Nakamichi
orz1 - 26-02-2008, 15:06
londolut napisał/a: | Musisz poszukać fajnego Clarka lub Alpina Wiem, przesadziłem troszkę z Nakamichi |
dzisiaj je odieram, ciekawi mnie co to jest za cudo, Jak narazie tylko bankrutuje przez miśka teraz zauważyłem że coś maglownica sypie smarem,olejem, czymś takim no i trzeba bedzie zregenerować, ew. kupić nową a wczoraj za OC 1100pln hehe te glośniki będą za 20 lat chyba przy takim tempie
Anonymous - 27-02-2008, 23:53
jesli chodzi o zestaw odseparowany na przod to polecam PowerBass ES-6C za 379zl na essa.pl, na allegro mozna zdobyc taniej
pytalem wielu "specow" i specow i wszyscy potwierdzili ze w tej cenie te glosniki powalaja konkurencje na kolana, ja jestem z nich super zadowolony
Anonymous - 28-02-2008, 00:56
wydaje mi się że podstawa to dobre radyjko i grube kable ja w swoim Miśku mam radyjko pioneer DEH-2900MP za 390zł + kostka 20zł, zmachol sony a w drzwiach i z tyłu seryjne głośniki do tego w bagażniku subufer głośnik średnicy 30cm i nie żadna firmówka
i powiem szczerz że jestem zadowolony muzyczka gra czyściutko wyraźnie po prostu jest dobrze choć nie ukrywam że chcę zamienić subufer na tóbe JVC i zobaczyć jak to wypadnie
[ Dodano: 28-02-2008, 01:00 ]
PS. orz1 dlaczego nie przejdziesz sobie z tym oc na współwłaściciela ja w mojej ubezpieczalni za mojego Miśka do tej pory płaciłem za OC i NW 270zł jest różnica
orz1 - 28-02-2008, 18:07
Dzidas
dałem ciała w umowie, napisalem na siebie, a dopiero później (po skarbówce i wydziale komunikacji) pomyslałem że mogłem tak zrobić, ale trudno, nie zrobiłem, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, trudno, jakieś tam zniżki już mi leca, a do tego to ma tez plus.
żeby troszke zaoszczędzić żuciłem palenie i jest mi fajnie
Anonymous - 28-02-2008, 19:42
orz!1 to się CHWALI pozdrawiam
Anonymous - 02-03-2008, 01:40
Rado napisał/a: | PowerBass ES-6C za 379zl na essa.pl |
chyba na essa.com.pl
sklepik u mnie w miescie
Anonymous - 02-03-2008, 10:41
tak tak com.pl, sorka za przeoczenie, ja kupilem w stolicy, tam na ich stronie sa adresy sklepow w calej Polsce z ktorymi wspolpracuja...
|
|
|