To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić L200 - sprzedalem l200 po 6 tygodniach uwagi na temat auta

Anonymous - 08-02-2008, 20:19

Potwierdzam płaci sie cene netto w niemczech vat w polsce żadnej akcyzy sie nie płaci tylko koszt rejstracji
Anonymous - 08-02-2008, 22:19

Dzięki atrade. Wreszcie ktoś kto jest na bieżąco. Pozdrawiam.
Anonymous - 27-11-2008, 12:29

atrade napisał/a:
brak gwarancji !!! auto sa sprowadzanie bezposrednio od producenta dlatego serwisy nie uwzgledniaja gwarancji

Czy jesteś tego pewien? Czy nie obowiązuje gwarancja europejska? Od kogo uzyskałeś takie informacje?

tomekrvf - 27-11-2008, 19:19

ntr napisał/a:
Czy jesteś tego pewien? Czy nie obowiązuje gwarancja europejska? Od kogo uzyskałeś takie informacje?

L200 z płomieniami przyjeżdzają z Arabii Saudyjskiej, Kuwejtu itp. Jakby nie patrzec nie są to kraje europejskie więc nie ma eurogwarancji

Anonymous - 27-11-2008, 20:30

tomekrvf napisał/a:
L200 z płomieniami przyjeżdzają z Arabii Saudyjskiej, Kuwejtu itp. Jakby nie patrzec nie są to kraje europejskie więc nie ma eurogwarancji

Wybacz, może nie potrzebnie dodałem słowo "europejska". Poza tym większość korporacji ogólnoświatowych, z którymi miałem do czynienia, mówi raczej o EMEA (Europe and Middle East Area) podczas rejonizacji swoich produktów. No ale nie ważne.

Może ktoś kto ma takie auto mógłby mi konkretnie odpowiedzieć, czy ma gwarancję (jakąkolwiek) czy też nie? No i z jakiego źródła ma te informacje..

Z góry dzięki!

tomekrvf - 27-11-2008, 21:58

ntr napisał/a:
Wybacz, może nie potrzebnie dodałem słowo "europejska". Poza tym większość korporacji ogólnoświatowych, z którymi miałem do czynienia, mówi raczej o EMEA (Europe and Middle East Area) podczas rejonizacji swoich produktów.

Niestety na 100% ogniste L200 nie ma gwarancji w Europie.

Hubeeert - 27-11-2008, 22:17

ntr napisał/a:
czy ma gwarancję (jakąkolwiek) czy też nie? No i z jakiego źródła ma te informacje..
Nie ma.
Źródło: MMC Car Poland oraz MMC Europe.

Pozdrawiam

Anonymous - 27-11-2008, 22:25

Dzięki serdeczne. Czyli pozostaje czekać na jakąś promocję w salonie ;)
JCH - 27-11-2008, 23:29

ntr napisał/a:
Może ktoś kto ma takie auto mógłby mi konkretnie odpowiedzieć, czy ma gwarancję (jakąkolwiek) czy też nie? No i z jakiego źródła ma te informacje..
Mój V-ce Prezes ma takiego ognistego :) Gdzieś na Forum wstawiałem zdjęcie. Jego wersja jest uboga - z "wypasów" jest chyba tylko klima i elektr. szyby.