Świętokrzyskie - Kolejny spocik II/2008
Robson86 - 16-02-2008, 08:48
Robson86 napisał/a: | ladnego galusia 2,5 V6 |
Wiktor napisał/a: | samochód nie czesto spotykany dlatego pytam |
Wiesz co z tego co pamietam cos w stylu szary na kieleckich numerach. Ogolnie jakos wylecialo mi z glowy. Ale co zwrocilo uwage zolta skora w srodku
Moze kolega sie zaloguje to sam opisze w swoj samochod.
Swoja droga powiedzial mi ze bedzie zmienial Galanta...ale na co to sam napisze
Aha i znal z widzenia samochod Krzysia
qrcze kazdy go zna
Pozdroo
Wiktor - 16-02-2008, 09:51
takiego jeszcze w kielcach nie widziałem,
no tego Krzyskowego trudno nie zauważyć ,
sion2002 - 16-02-2008, 10:04
Po wstępnych oględzinach niby nic z wałem nie jest - to samo na temat szczęścia stwierdził mechanik. Mówi, że wyczułem najlepszy moment na zmianę rozrządu. Właśnie się dowiedziałem, że jedno ze źródeł odpada i będę miał co trzeba najwcześniej na piątek Ciekawa wiadomość na początek dnia. Jeszcze muszę wejść na Allegro - może tam coś się znajdzie.
W najgorszym wypadku przyjdę sobie na spocik spacerkiem.
Co do nowych ludzi to ostatnio (około wtorku) tez udało mi sie zaczepić jakiegoś człowieka z Kielc (czarny Gal V6 z przyciemnianymi szybami) ale facet chyba niezbyt chętny był na jakieś spoty. Można by w końcu gdzieś dorwać to 3000GT, które czasami widuje na wylotówce z Kielc w stronę Łodzi.
Pozdrawiam
Wiktor - 16-02-2008, 10:25
jesli mowimy o ciemno zielonym 3000gt to watpie aby był zainteresowany tego typu spotami...
sion2002 - 16-02-2008, 16:54
dlaczego??
Wiktor - 16-02-2008, 17:13
jesli mowimy o tej samej osobie, to watpie że znajdzie ona czas i checi aby sie spotkac z przypadkowymi osobami i rozmawiac na temat samochodów, ale zawsze sie moge mylić... lecz z tego co ja wiem i mowimy o tej samej osobie to watpie
Anonymous - 21-02-2008, 14:01
No dobra Panowie i Panie, dni mijają a w wątku nic się nie rusza. Spot za 2 dni Teraz chyba możemy zrobić listę ludzi na 100 % zwartych i gotowych. Pozostaje tylko godzina-proponuję 18 pod KCK. Czy ekipa z Ostrowca przybędzie tłumnie?
sion2002 - 21-02-2008, 14:18
Ja jak najbardziej potwierdzam Będę
Anonymous - 21-02-2008, 19:20
u mnie to juz mowiłem narazie jestem chory i mam miśka bez osłony rozrządu. jak wam bedzie pasować to 1 marca w sobote sie stykniemy. Mam nadzieje ze juz bede gotowy i sprtawny. opowiem wam jakie kabarety były z dostaniem tej osłony..... p
Anonymous - 21-02-2008, 20:12
hmm,czyli zapowiada sie na razie trochę nie bardzo,ale bądźmy pozytywnej myśli.
Krzys - 21-02-2008, 20:16
Robson86 napisał/a: | Robson86 napisał/a: | ladnego galusia 2,5 V6 |
Wiktor napisał/a: | samochód nie czesto spotykany dlatego pytam |
Wiesz co z tego co pamietam cos w stylu szary na kieleckich numerach. Ogolnie jakos wylecialo mi z glowy. Ale co zwrocilo uwage zolta skora w srodku
Moze kolega sie zaloguje to sam opisze w swoj samochod.
Swoja droga powiedzial mi ze bedzie zmienial Galanta...ale na co to sam napisze
Aha i znal z widzenia samochod Krzysia
qrcze kazdy go zna
Pozdroo |
Jesli to srebrny SE na TK to znam
ale koles ma Łukasz na imie...
No może jakis nowy doszedł
Kiedyś polatałem se troche z ciemno zielonym galem(na poczatku myslałem ze Wiktor,ale TKI mi się rzuciło w oczy w pewnym momencie ) tez jakiś młody człowiek smigał z dziewczyną
Ja odpadam w sobotę bo misiek jest jeszcze nieposkładany
byłby jakby magiel był,ale niestety jakoś dojsć niemoże
sion2002 - 21-02-2008, 21:46
To jak NORB?? Bilardzik we dwóch?? W sobotę??
HEHEHE
Anonymous - 22-02-2008, 10:52
Pewnie Przyznam,że leszczę i nie znam zasad ale zagram chętnie hehehe
Wiktor - 22-02-2008, 16:37
ja postaram sie byc ale juz wiem że bede mogł byc tylko na chwile
sion2002 - 22-02-2008, 19:45
Teee nie gadajcie - wy przynajmniej macie samochody i macie czym podjechać - mój się dzisiaj sprzedał - wczoraj wystawiłem na allegro - za śmieszne pieniądze ale to juz inna sprawa. Norb co się przejmujesz - ja w bilardzik grałem całe może 4 razy w życiu Wiadomo - każdy dodatkowy chętny jest mile widziany
Tak z innej beczki - co sądzicie o Roverze 600?? Mam okazje całkiem znosnie go kupić a słyszałem że całkiem fajne autko.
Mam nadzieję, że nie zostanę wywalony z klubu za brak Misia??
[ Dodano: 23-02-2008, 14:07 ]
Uwaga. Przepraszam najmocniej, lecz nie zjawię się dzisiaj - rozłożyło mnie i jednak zbyt kiepsko się czuję. Sorki za zmianę - następny obowiązkowy
|
|
|