To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - 13 kwiecien 2008r - IV SPOT PODKARPACIA - zapraszamy :)

witus86 - 21-03-2008, 00:38

misio nie czaiłem się tylko zerkałem :wink:

Triball to ja dołączył bym do Was w Domaradzu, ok? :mrgreen:

gulgulq - 21-03-2008, 07:10

Triball napisał/a:
Jestem chętny na ten zlocik i zabiorę ze sobą tylu ilu będę mógł :D

PS. a czy grupa z Rzeszowa nie mogła by się spotkać gdzieś przed np. Teskaczem i pojechać większą grupą do Sanoka ?

Pozdrawiam
TRIBALL

jak najbardziej ;) :)

Anonymous - 21-03-2008, 11:59

Na mnie nie liczcie z jazdą w grupie, mam trochę inne plany. Na spocie będę bo by mnie Monia zaszlachtowała i przyrodzenie ukręciła :violent1: jakbym po tylu spamerskich gadkach nie przyjechał a tego bym raczej nie chciał.
Cześć Triball dobrze żeś się objawił chłopie,a i pokażesz nam chyba tego triballa-tatuaż hę? Pomacamy, ocenimy i pozazdrościmy :D :D :D
Witamy nowego regionalnego spamera, pokaż to twoje auto to może gdzieś Cię zobaczę na mieście to Ci buziaka wyślę :P

[ Dodano: 21-03-2008, 12:08 ]
Cześć witus

Monia - 21-03-2008, 13:38

misio, dobra odpowiedz hihi :]

PYTAJCIE O SKANSEN I TYLE WYSTRACZY :) TO JEST PROSTA DROGA: w Sanoku na rondzie - jest tylko jedno - w lewo ( na przemyśl chyba ) i potem przed siebie aż do takiego dużego skrzyżowania że swiatłami ( bezkolizyjnymi :D ) i znow w lewo i już potem przed siebie i tam zobaczycie taki most a przed nim PARKING

Zbiera nam sie duża liczba autek :D a ludzi to się okaże hmm wiec Nikon Ty może weś lepiej duzy albo 2 grille :D

I oby pogoda nie była taka jak na tym week :/

Szerokości Piękni :D

Triball - 21-03-2008, 15:51

Grilla to mogę wziąć bo mam takiego małego gdzieś na strychu (jeszcze z ery otwarcia Teskacza... także trochę dawno :D )

A co do wyjazdu to jakby ktoś jechał z Rzeszowa to chętnie bym pojechał z nim.. zawsze co dwa miśki to nie jeden.
A co do mojego .. To kupiłem go w zeszłym tyg. od gościa z Niderlandu ;] Bujam się jeszcze na jego blachach i "męczę się" z przerejestrowaniem. Wcześniej jeździłem VW Passatem kombi B4 i przesiadka do takiego miśka to niezły szok. Krótkie to takie ... masakra. Tylko ja mam takie wrażenie czy on jest strasznie mało widoczny z tyłu. Ta szyba jest tak mała że głowa boli. Na lusterka nie narzekam bo są w miarę duże ale przesiadka z takiej szklarni do Miśka jest bolesna.. no ale kwestia przyzwyczajenia. Ogólne wrażenie jest :rolleyes: "ZAWSZE CHCIAŁEM MIEĆ TAKIE COŚ" .. i można dośpiewać "Tylko żeby się nie psuło"
Jak na razie to się tylko pozytywnie zaskakuje ale zobaczymy co będzie dalej.

Ps. Czy ktoś w Rzeszowie albo okolicach na Miśkach ma CB ? bo mam komplet w domu i jak coś to mógłbym założyć. Dajcie znać na jakim kanale i kogo wołać.

Ps.Ps.
Czytałem posta i naklejkach regionalnych i coś mnie wczoraj tchnęło żeby zrobić jakiś projekt. Jak skończę to ocenicie i jak się spodoba to mam znajomego co mógłby to na ploterze za jakieś symboliczne złocisze wydrukować.
(Myślałem żeby zrobić jajowatą naklejkę z logo Miśka i z boku dać PL a pod spodem napis Podkarpacie) co Wy na to?
albo tak jak widziałem na jednym zdjęciu na lusterku 3 diamenty. też nie głupi pomysł tylko mało widoczny a PL to zawsze na klapie można nakleić.
Poddaje temat do dyskusji..

Pozdrawiam
Triball (tylko bez tatuaży ;)
amatorsko pstrykam foty i to jest mój pseudonim artystyczny Buahaha :lol: )

Nikon - 21-03-2008, 16:07

Triball napisał/a:
(Myślałem żeby zrobić jajowatą naklejkę z logo Miśka i z boku dać PL a pod spodem napis Podkarpacie)

Pomysł nie jest zły czekamy na projekcik.

Monia napisał/a:
a ludzi to się okaże hmm wiec Nikon Ty może weś lepiej duzy albo 2 grille :D

Monia zastanawiam się czy nie zrobić jakiegoś większego grilla bo jakby miało być tyle osób to nie wyrobie sie ze smażeniem :D

Monia - 21-03-2008, 18:02

Triball, Twoje pomysły mi się podobają a i autko Cię jeszszcze milej zaskoczy :D

Nikon, Ty byś się nie wyrobił ejjj no co Ty nie wierze :o :shock:

Anonymous - 21-03-2008, 18:35

Nikon napisał/a:
nie wyrobie sie ze smażeniem

ja w Ciebie wierzę i w te kiełbaski, dasz rade ale pamiętaj kucharz je ostatni
Monia napisał/a:
misio, dobra odpowiedz hihi :]

odnośnie ukręcenia przyrodzenia?????????kurde bede na bank, tylko nie krzywdź misia :cry:

[ Dodano: 21-03-2008, 18:37 ]
TRIBALL ale elaborat napisałeś, witamy w klubie mistuspamer :mrgreen:

Monia - 21-03-2008, 18:42

misio, bo wiesz w razie w wiem w ktorym hotelu Cię znaleść :D :D:D
Anonymous - 21-03-2008, 18:44

Te Piękna Ty tam nic nie kombinuj bo zmienię lokalizację :shock:
Monia - 21-03-2008, 18:47

misio, że ja niby coś mam kombinowac :shock: :shock: nie no weż ja taka niewinna a Ty mnie posadzasz o takie rzczecy :P nie boj sie misia nie będziesz miał na masce...ale moje foto nie wykluczone :D :lol: :P
Nikon - 21-03-2008, 19:01

misio napisał/a:
ja w Ciebie wierzę i w te kiełbaski, dasz rade ale pamiętaj kucharz je ostatni

ehhh no dobra niech będzie ale za to misio myjesz grilla :D

Monia - 21-03-2008, 19:07

Nikon, grill sie sam umyje tylko "akcesoria" od misio będa potrzebne :twisted: :roll: a przy okazji w domu możesz kilka kiełbasek wczesniej przygotowac zeby na pierwrzy rzut zjedli Ci najbardziej spragnieni i głodni a tym bardziej jak by pogoda nam psikusa zrobila to nie było by problemu ;)
Anonymous - 21-03-2008, 19:08

nie no kurde ja z racji wieku nie muszę niech młodsi to robią ja się już grillów omyłem :badgrin: starszym się chcesz wysługiwać???????
Nikon - 21-03-2008, 19:13

Nie no misio nie żebym sie wysługiwał po prostu tak mi sie napisało, tylko że z racji wieku to chyba ja będę najmłodszy :( eshhh