Małopolskie - Gdzie w Krakowie geometria kół?
andrzej1906 - 20-10-2009, 16:44
Sorki ,że mnie poniosło Słuchajcie z tego co wiem lub pamietam to na siewnej robią geometrię od x czsu chyba od 94 czy 96 roku nie są świerzakami i wiedzą co robią nigdy się nie zawiodłem. A na witkowicką pojechałem ze względu na to że na siewnej mieli kalibrację sprzętu i sprubowałem właśnie tam i co ....straciłem kase. Ale jak kto woli
mkm - 20-10-2009, 19:12
andrzej1906, ponad rok temu klubowicz zapytal o zakład na Witkowickiej zastanawiając się czy cena idzie w parze z jakością.
Paru z nas tam było i okazalo się, ze robia dobrze.
Marcin-krak był niezadowolony, a powody opisal.
andrzej1906 napisał/a: | słuszałem że dobrze robią na siewnej 30 |
I ok. Jak ktos będzie chciał to pojedzie.
andrzej1906 napisał/a: | JA OD LAT JEZDZE NA SIEWNĄ |
No to „słyszałeś”, czy „byles”?
Malo tego, jestes nowym forumowiczem, a wszystkie i jak dotad jedyne posty napisałeś w tej sprawie…
Dziwnym zbiegiem okoliczności Siewna i Witkowicka sa niedaleko siebie… To sklania do myslenia…
Na marginesie.
W tym temacie jest już pare adresow. Wielu dobrych zapewne jeszcze nie ma.
Co powiecie, żeby wybrac kilka zakladow, zrobic im maly „audyt”, załatwić jakies znizki dla klubu i z czystym sumieniem polecac?
Adaho_krak - 21-10-2009, 10:44
mkm napisał/a: | Co powiecie, żeby wybrac kilka zakladow, zrobic im maly „audyt”, załatwić jakies znizki dla klubu i z czystym sumieniem polecac? |
Zajmiesz się tym ?? Jeśli tak to jestem za
lukasz12 - 21-10-2009, 10:49
Adaho_krak napisał/a: | mkm napisał/a: | Co powiecie, żeby wybrac kilka zakladow, zrobic im maly „audyt”, załatwić jakies znizki dla klubu i z czystym sumieniem polecac? |
Zajmiesz się tym ?? Jeśli tak to jestem za |
Ja tez się mogę ale nie mam za co, choć samochód kandydata mogę podstawić
andrzej1906 - 21-10-2009, 11:28
Mieszkam w okolicy węgrzc więc te zakłady są blisko mnie z tąd moja wypowiedz tylko na o tych zakładach u innych nie byłem. a z tymi zniżkami to jest dobry pomysł będe tam w przyszłym tygodniu bo przegląd muszę zrobić żonie w matriksie, to mogę się spytać zobaczymy czy coś z tego wyjdzie
mkm - 21-10-2009, 20:31
Adaho_krak, mysle, ze tak.
Adaho_krak - 21-10-2009, 20:33
Maćku działaj i informuj o efektach Każdy zniżka dla MM gdziekolwiek to sukces.
andrzej1906 - 05-11-2009, 09:26
Panowie więc tak: byłem na siewnej i rozmawiałem w sprawie tej zniżki udało mi się wytargować 10 zł na każdej zbieżność dla mitsumaniaków ceny są takie: geometria +ustawienie przód 70zł jeśli dojdzie ustawienie tyłu to dodatkowo 10zł i od tych cen odejmujemy 10 zł pozdrawiam.
mkm - 05-11-2009, 10:56
andrzej1906, spokojnie... Dzialam.
Nie chodzi o to, zeby bylo jak najtaniej - tylko jak najlepiej.
Niedlugo wrzuce liste zakladow, ktore wezmiemy pod lupe. Jak, ktores pominalem to dopiszecie, wybierzemy "ze trzy" i te juz zostanna poddane "testowi".
Tomek - 28-03-2010, 11:59
ja w swoim EA5A ustawilem ostatnio zbieznosc na Witkowickiej
koszt 48 zł, wrażenia bardzo dobre
pelu - 28-03-2010, 19:34
biorac pod uwage firmy,ktore robia geometrie pojazdu, wezcie pod uwage na jakiej klasy sprzecie robia, bo jrezeli sprzet przed ilus tam lat,to mam obawy co do jego dokladnosci pomiarow
polecam przyrzady 3D do pomiaru geomtrii, tzw visua liner
dzialacie cos w ttym temacie??
Tomek - 21-12-2012, 12:35
a mamy jakiś zakład w południowo-wschodniej części Krakowa / Wieliczce ?
albo w okolicach Zabierzowa ?
ze 2 razy robiłem na Witkowickiej, ale nie chce mi się tam jechać
[ Dodano: 21-12-2012, 12:36 ]
mkm napisał/a: | Niedlugo wrzuce liste zakladow, ktore wezmiemy pod lupe. Jak, ktores pominalem to dopiszecie, wybierzemy "ze trzy" i te juz zostanna poddane "testowi". |
gdzie ta lista
mkm - 21-12-2012, 17:47
tomek84 napisał/a: | gdzie ta lista |
Jakoś nie było chętnych, więc co się będę narzucał
diabelll - 17-01-2013, 09:16
teraz mozna na gruponie kupic ustawienie geometri w norauto za 36 zl z katami jesli sruby pojda jesli ktos chce i moze to niech sobie je sam rozrusza bo oni chca 150 zl za rozruszanie jednej
Tomek - 17-01-2013, 13:08
mkm napisał/a: |
Jakoś nie było chętnych, więc co się będę narzucał |
ja byłem i jestem chętny
tymczasem żadnej geometrii w moich okolicach nie znalazłem, więc podjadę na witkowicką
diabelll napisał/a: | teraz mozna na gruponie kupic ustawienie geometri w norauto za 36 zl z katami jesli sruby pojda jesli ktos chce i moze to niech sobie je sam rozrusza bo oni chca 150 zl za rozruszanie jednej |
nie wiem, gdzie tą ofertę znalazłeś, bo ja ostatnio widziałem podobną za 49 zł
tylko było napisane, że jak się geometrii nie da ustawić to kupom przepada
albo można u nich naprawić zawieszenie i oni geometrię ustawią
także dziękuję za taką ofertę, bo wiadomo, że zaraz będzie "nie da się odkręcić"
poza tym z gruponów wszelkich się wyleczyłem
podjadę sobie na witkowicką i bez łaski będzie się dało, za 50 zł
|
|
|