To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chce kupić VR4 - LEGNUM VR4 z Allegro

Anonymous - 03-06-2009, 23:37

http://www.allegro.pl/ite..._jdm_style.html

A tego dzisiaj ja oglądałem :mrgreen:
Silnikowo git malina, skrzynia, napędy, heble, fele, opony,środek -git.
Auto posiada papiery japońskie i fakturę zakupu firmy angielskiej lecz nie było clone.
Blacharsko gorzej...z tyłu coś się działo - malowany bok lewy i troche prawego tyłu...wygląda na lajt lecz jak trzeba to mogę popatrzeć lepiej-auto stoi u znajomego, który dorwał go przypadkiem. Rudej trochę w komorze i spód też podobno trochu sfatygowany...-tego nie widziałem.

Anonymous - 04-06-2009, 19:50

placic trzeba clo akcyze i vat, dziwne nie ze anglicy nie pobrali oplat za wprowadzenie na rynek unijny? no to tak z 4-6tys dodatkowo :shock:
troche wysoka cena jak na przedliftowe 260KM

Anonymous - 04-06-2009, 21:56

Proszę przestań z tymi 260 przedliftowymi końmi bo różnica jest taka ''straszna'' że hoho :mrgreen:
Jestem pewien, że większość nie odczuje różnicy a mi osobiście to tylko klapa z Legnuma poliftowego się bardziej podoba jak sprzed. Istotny w tych autach jest stan techniczny mój kolego a ten zapewniam Cię jest lepszy jak Twojego pierwszego przełożonego podobno w Japonii. :wink:
Jak pisałem blacha nicht gut, a cena...nie pytałem ile do zabrania lecz jak to zawsze napewno idzie coś urwać. Ja tam brałbym go i szukał zdrowej, ładnej budy i swapa robił. Chłopaki twierdzą, że stoja jeszcze 2 takie i mogą je przywieźć z Anglii.
A cła i podatków nie muszą firmy płacić(info od kolegi)-mogą odsprzedawać auta dalej bez opłat(więcej różnych japońskich autek stoi podobno do wzięcia).

swinks_UK - 04-06-2009, 22:50

Mogę potwierdzić słowa Czarka. Dopóki auto nie przechodzi procedury rejestracyjnej w UK (tax, MOT i VOSA i jeszcze coś tam) cło i VAT nie jest płacone.
Inaczej mówiąc, rejestracja = wprowadzenie do obiegu.

Anonymous - 21-06-2009, 22:43

autoR napisał/a:
Proszę przestań z tymi 260 przedliftowymi końmi bo różnica jest taka ''straszna'' że hoho :mrgreen:
Jestem pewien, że większość nie odczuje różnicy a mi osobiście to tylko klapa z Legnuma poliftowego się bardziej podoba jak sprzed. Istotny w tych autach jest stan techniczny mój kolego a ten zapewniam Cię jest lepszy jak Twojego pierwszego przełożonego podobno w Japonii. :wink:
Jak pisałem blacha nicht gut, a cena...nie pytałem ile do zabrania lecz jak to zawsze napewno idzie coś urwać. Ja tam brałbym go i szukał zdrowej, ładnej budy i swapa robił. Chłopaki twierdzą, że stoja jeszcze 2 takie i mogą je przywieźć z Anglii.
A cła i podatków nie muszą firmy płacić(info od kolegi)-mogą odsprzedawać auta dalej bez opłat(więcej różnych japońskich autek stoi podobno do wzięcia).

ten byly moj o ktorym mowisz jest nadal w lepszym stanie. co do przed i po lifcie to roznice sa wielke ... ale o nich nie wiesz dlatego nie poczujesz roznicy, nikt inny kto nie wie tez. niestety takie sa fakty he :twisted:

Anonymous - 22-06-2009, 22:40

Widzisz ja widzialem, sluchałem obu aut w przeciwieństwie do Ciebie takze komentarze który lepszy zostaw dla siebie.
A co do porównania przed i po liftowych zapraszam lub czekam na zaproszenie, biorę mojego ex i zajeżdżam - porównamy!

kochajj - 24-06-2009, 08:33

PLPynton napisał/a:
autoR napisał/a:

ten byly moj o ktorym mowisz jest nadal w lepszym stanie. co do przed i po lifcie to roznice sa wielke ... ale o nich nie wiesz dlatego nie poczujesz roznicy, nikt inny kto nie wie tez. niestety takie sa fakty he :twisted:

A czy ty miałeś jakiegoś prelifta ???? ja rozebrałem w drobny mak przed i poliftowe i mega różnic nie widze. myśle że znam wszystkie mechaniczne różnice

tommyc1 - 24-06-2009, 10:58

to wymien! masz 5 minut, albo punkty karne i na koniec kolejki :P
kochajj - 24-06-2009, 16:22

tommyc1 napisał/a:

Wypadało by napisać PROSZE WYMIEŃ.... :biggrin:

szymekck - 24-06-2009, 19:16

witam. czyli według was opłaca sie kupic to cudo http://www.allegro.pl/ite..._jdm_style.html ?? Bo sie do niego przymieżam:) i jescze takie pytanie z innej bajki: czy wszystko bedzie pasowało z kombiaka do sedana- bo własnie taka przekładke chce zrobic.
roch_27 - 24-06-2009, 19:28

szymekck, w tych tematach masz wszystko opisane ;) :arrow: >>KLIK<< oraz >>KLIK<<

pozdro

Anonymous - 24-06-2009, 19:34

szymekck napisał/a:
witam. czyli według was opłaca sie kupic to cudo http://www.allegro.pl/ite..._jdm_style.html ?? Bo sie do niego przymieżam:) i jescze takie pytanie z innej bajki: czy wszystko bedzie pasowało z kombiaka do sedana- bo własnie taka przekładke chce zrobic.

Opłaca się targować, bij na dzień dobry dużo, zobaczysz jaka będzie reakcja :wink:
Jak pisałem wcześniej buda po przejściach z tyłu, rdza od spodu. Ja osobiście wolę swapować mechanikę i elektrykę do budy EU ale robimy co kto lubi lub potrafi albo na ile pozwala mu budżet :wink:
Jeżeli pytasz o części do przekładki to nie ma różnicy czy sedan czy kombi.

Jacek25KRK - 25-06-2009, 09:24

autoR napisał/a:
szymekck napisał/a:

Opłaca się targować, bij na dzień dobry dużo, zobaczysz jaka będzie reakcja :wink:
Jak pisałem wcześniej buda po przejściach z tyłu, rdza od spodu. Ja osobiście wolę swapować mechanikę i elektrykę do budy EU ale robimy co kto lubi lub potrafi albo na ile pozwala mu budżet :wink:
Jeżeli pytasz o części do przekładki to nie ma różnicy czy sedan czy kombi.

tu masz link do aktualnej aukcji
http://www.allegro.pl/sho...php?uid=3513271

gość już go opuścił 2 tysiaki

tommyc1 - 25-06-2009, 13:36

kochajj napisał/a:
tommyc1 napisał/a:

Wypadało by napisać PROSZE WYMIEŃ.... :biggrin:

Wypadałoby, gdybym prosił :P a jak sie ma 5 minut i punkty karne czekają, to nie ma "proszę" :D -tak żarcik...ale cóż :|

gigant87 - 29-04-2010, 11:50

http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12857124

Chłopaki z Czapli rozwijają biznes :)