Forum ogólne - ...muzyka w waszym Miśku...
sruba - 04-05-2006, 22:00
Analogs, Surowa Generacja, ContraBoys, BTM...
The Exploited, Blitz, Cocney Rejects, 4 Skins...
generalnie klimaty oi!
[ Dodano: 04-05-2006, 23:08 ]
no zapomnialem. Skrewdriver jeszcze
Anonymous - 05-05-2006, 00:51
Karwoś napisał/a: | No cóż jakby to było 2,1 TD to 200 nie byłoby problemem :)gorzej jak to jest 1,1 |
Masa kombiaka + ograniczenie do 160 robi swoje, ale jak włącze dobre d`n`b, rammstein albo coś mocniejszego to "prawie jak w miśku"
igi - 05-05-2006, 07:56
u mnie generalnie własne składanki. Głownie muza z lat 60-70-80 i trochę umpa umpa
Z pojedynczych płyt to Sting, i na dłuższe trasy Blues Brothers. Żona ma już dość a ja moge słuchać tego w kółko
Anonymous - 05-05-2006, 09:58
Sruba napisał/a: | Analogs, Surowa Generacja, ContraBoys, BTM...
The Exploited, Blitz, Cocney Rejects, 4 Skins...
generalnie klimaty oi!
[ Dodano: 04-05-2006, 23:08 ]
no zapomnialem. Skrewdriver jeszcze |
Hehe,nizle mauza gra u ciebie,pamietam ze jak bylem mlodszy to sie buntowalem przeciw wszystkiemu i czasem sluchalem Analogs, a na Exploited sie wychowalem
sruba - 06-05-2006, 21:43
cimon102 napisał/a: |
Hehe,nizle mauza gra u ciebie,pamietam ze jak bylem mlodszy to sie buntowalem przeciw wszystkiemu i czasem sluchalem Analogs, a na Exploited sie wychowalem |
Cimon - alez ja sie juz nie buntuje, bo ja na to (buntowanie) za stary jestem...
Lubie taka muze po prostu
Anonymous - 08-05-2006, 22:55
igi napisał/a: | na dłuższe trasy Blues Brothers. Żona ma już dość a ja moge słuchać tego w kółko |
No to jest nas dwóch!
U mnie dochodzi jeszcze reggae - najlepiej jakieś składanki. W autku mam też płytkę Stinga, jest Chris de Bourgh, składanka szybkich kawałków Mannamu, Tina, a dla zupełnego relaksu przy powolnej jeździe lub na postoju genialna trąbka Maurice'a Andre.
Natomiast zupełnie pierwszą kasetą jakiej słuchałem w moim pierwszym autku była Tracey Ullman, w której Breakaway dosłownie zakochałem się w okolicach matury. Już wtedy wymyśliłem, że gdy tylko będę miał swój samochód, to wcisnę gaz do dechy i dam Breakaway na pełen regulator. Dobrych kilka lat później rzeczywiście tak zrobiłem i natychmiast poczułem że czegoś mi brakuje. Szybko zrozumiałem że muzyka zagłuszyła silnik, a bez tego dodatku szybka jazda to jak herbata bez cukru.
W czyimś podpisie na forum Toyoty znalazłem tekst "najpiękniejsza muzyka to dźwięk ryczącego silnika". Coś w tym jest, choć to co walnął jakiś dadaista, że "ryczący automobil jest pięniejszy niż Wenus z Milo", to chyba jednak lekka przesada.
Anonymous - 08-05-2006, 23:20
u mnie to co w RFM FM, a od siebie to linking park, limpbizkit, da brat, 2pac, celine dion, bajm, łzy, ostrowska, tlc, destiny's child, evanescence, axel rudi pell, dido, hans zimmer, diana krall, itp. aaaaa no i czesto IASCA ale to po montazu sprzetu
Anonymous - 09-05-2006, 00:07
Najczęścej radio i pogłaśniam zawsze jak słyszę Blondie, Tinę Turner albo bluesa (choć to rzadkość teraz, a kurczę szkoda)
Jackie - 09-05-2006, 10:26
Hmm....jak u mnie Sting, Rea, De Burgh, Marillion, Pearl Jam, Prince, Shakira (torturrra ) Kult, T Love i oczywiście Elvis. A tak generalnie to bardzie starocie niż coś nowego
Pozdrawiam
Kofi - 09-05-2006, 17:32
u mnie glownie housowe brzmienia w stylu Hed Kandi.
Czasem radio stacja oraz radio eska, choc te zaczynaja mnie juz draznic
ostatnio coraz czescie antyradio
a...no i na ATB jest zawsze czas i miejsce
Anonymous - 09-05-2006, 17:56
no u mnie leci również głównie Rammstein, hunter, nightwish, no i oczywiście THERION!!!!!!
i troche innych też
dupcyś czasem tez sie trafi
szczeslaw - 11-05-2006, 22:08
DominoS:
Therion Rocks!!
Kofi:
Przecież Antyradio to mało housowe klimaty
Anonymous - 12-05-2006, 23:36
u mnie niestety uszkodzone CD i musze słuchac radyjka naczesciej RMF i ZET czasem dla beki Radio MaRyja
Anonymous - 13-05-2006, 07:44
U mnie leci wszystko, co mi się podoba to nagrywa, i słucham od metalu po techno a z zespołów to Bon Jovi, Def Leopard, Scorpions i takie tam
Anonymous - 11-09-2006, 22:48 Temat postu: jakiej muzyki słucha się w samochodach mitsubishi? :) vir,enigma,era,pink floyd,black sabbath,punjabi mc,u2,abt, berliner loveparade,santana,within temptation,afri duo,arash,bomfunk_mcs,gregorians,karmah, marillion,yamoto i wiele innych
|
|
|