To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Ekstraspot 5.07

akbi - 07-07-2008, 12:19

viosna napisał/a:
..no nie aż taka przyklejona :]p, ale cóż...nie da się ukryć, że ten oto samiec zaciągnął mnie na zlot ;) ..tym razem obyło się bez maczugi :]p ale... nie lubię czuć się pominięta, bo się zamykam w sobie i to się odbija na Metzgerze ^^

heh ...trafiłem :D ....
Bardzo przepraszam za pominięcie, (już koryguję powyższy wpis) ale to przez Metzegera, który mi Ciebie nie przedstawił :P

Zapraszam ponownie 15 lipca na wyścigi gokartów :)

Anonymous - 08-07-2008, 16:37

akbi napisał/a:
Bardzo przepraszam za pominięcie, (już koryguję powyższy wpis) ale to przez Metzegera, który mi Ciebie nie przedstawił :P

Wydaje mi się, że się przedstawiłam sama- co prawda samym imieniem =]p
ale po prostu nie rzucam się w oczy najwidoczniej , że nie zanotowałeś nawet 'Metzger z dziewczyną' =]p

ruslana81 - 09-07-2008, 10:01

Witam Was, Pomorzaki! Wielkie, wielkie dzięki za przemiłe spotkanie i liczne Wasze przybycie :D
Było nam niezwykle miło.

Wczoraj w godzinach wczesnowieczornych wróciliśmy do Warszawy i z utęsknieniem czekamy na wrzesień - zapewne znów zawitamy w Trójmieście.

Dzięki, akbi, za spotkanie pod "Stokrotką" :wink: Dotarliśmy drogą wskazaną przez Ciebie bez najmniejszych problemów. Mały problem mieliśmy tylko z wyjazdem z Gdańska :P
Kibloo, fajny film - efekty wizualno-dźwiękowe zasługują na gratulacje :lol:

Special thanks to Mr. Sruba - za "highway to hell" Jego szerszeniem :D
Trzymajcie się ludziska i do miłego następnego!

Anonymous - 09-07-2008, 10:50

My też dziękujemy - fajnie że udało sie spotkać........szkoda tylko że tak krótko :doubt:

Do zobaczenia za 2 miesiące :wink: :wav:

Kibloo - 09-07-2008, 23:52

no efekt na filmie a'la cudowne lata szczegółowo zamierzony. Cieszymy się, ze mogliśmy was gościć. Zapraszamy ponownie kiedy tylko chcecie.

pozdro i do zobaczenia