To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS ALL] [ZAWIESZENIE] Piszcząca kierownica

MariuszZ - 18-05-2014, 23:56

U mnie piszczało praktycznie od wyjechania z salonu :)
Tak jak piszą inni słyszalne (i irytujące) było przy wysokich temperaturach zewnętrznych, w innych warunkach stawało się prawie lub całkiem niesłyszalne. Raz, jeszcze na gwarancji, byłem z tym w ASO ale z zerowym efektem - zaraz po "zabiegu" było może trochę lepiej ale po pewnym czasie wszystko wróciło do "normy".
W rezultacie przyzwyczaiłem się...

cakp - 22-05-2014, 00:01

W takim razie kwestia specyfiku którym psiukamy. Jeśli mówisz że pomogło na chwilę? Pewnie psiuknęli czymś byle było znaczy się " bedzie pan zadowolony". Poszukam czegos co zostawia film olejowy.

Pytanie tylko , jeśli pamiętasz gdzie psiukali? i czy zdejmowali osłonę badz kierownicę. W wolny weekend zamierzam rozerbać konsole i tym się zająć gdyż po prostu ta pierdoła mnie irytuje.

MariuszZ - 22-05-2014, 09:13

cakp napisał/a:

Pytanie tylko , jeśli pamiętasz gdzie psiukali? i czy zdejmowali osłonę badz kierownicę.

Niestety nie pamiętam, to było +/- 9 lat temu :) , no i nie drążyłem tematu aż tak bardzo

miszu - 30-05-2014, 23:33

Jako świeżo upieczony użytkownik MSS chciałbym się przywitać i dodać, że mój egzemplarz też piszczy przy kręceniu na parkingu. Chyba się szybko przyzwyczaję ;)