Space Star Techniczne - [MSS 1.6] [SILNIK] Misiek nie odpala - nagle
Anonymous - 30-10-2008, 14:40
więc to raczej nie jest powiązane z tym słabym silnikiem na benzynie
xjacobs - 30-10-2008, 17:37
skoro na benie jest słabszy, to zapewne zebrał się jakis nagar czy inny syf na zaworach spróbuj dać jakiegos uszlachetniacza albo innego specyfika, który troche go powinien ożywić ja bym jeszcze spróbował pojezdzic nim na benzynie z pedałem gazu w podłodze
cyklista - 30-10-2008, 18:58
bazkomp napisał/a: | i temat powraca jak bumerang
nie wiem jak się to dzieje ale teraz od tygodnia odpala mi normalnie ale za to mam nowy objaw - na benzynie jest słaby jak mucha - jak by mu paliwa brakowało
na wyższych obrotach zaczyna przerywać (ale nie zgaśnie) a jak chcę gwałtownie przyspieszyć to się nie da.
na gazie wszystko chodzi idealnie
JA SIĘ OBAWIAM JEDNEGO - PRZYJDĄ MROZY TO BĘDĘ STAŁ TYM SAMOCHODEM I JEŹDZIŁ AUTOBUSEM
jeszcze jedno - od czego są te kable, jak nimi ruszam to musi się gdzieś robić przerwa bo mi nagle samochód przestaje pracować - chodzi na 2-3 gary a czasem nawet zgaśnie
Obrazek |
ja bym ci poradził sprawdzić wtryski, i po prostu porządnie zdiagnozować układ zasilania na benzynie bo tak to sobie można długo gdybać, a problemów może być dziesiątki a wystarczy jeden zaśniedziały styk lub wtyczka i mogą byc takie efekty
|
|
|