To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2008 - Grudziądz -Pierwsze Wrażenia i te późniejsze ...

koszmarek - 31-08-2008, 21:22

Maretzky85 napisał/a:
i tak najważniejsze jest to, że mogliśmy poznać wspaniałych ludzi i dobrze się bawić.

dokładnie tak:)

Aha, i bardzo wielkie dzięki Raddexowi za karty klubowe :) I temu komuś kto je dostarczył rano do namiotu również(wybacz, ale o tej porze koszmarki zaspane są;) ). Bosko:)

Juiceman - 31-08-2008, 21:31

No dobrze za rok przedstawię się jeszcze raz ale wtedy dostarczę coś innego :D
Anonymous - 31-08-2008, 21:58

Ja też po 8 godzinach jazdy wróciłem do siebie.

Imprezka fajna, dla organizatora wielkie brawa :partyman: :partyman: :partyman: :salute:

ps. a narzekacze też niech narzekają bo nastepny zlot będzie przez to jeszcze lepszy

koszmarek - 31-08-2008, 22:24

Juiceman napisał/a:
ale wtedy dostarczę coś innego :D

aż się boję zapytać :)

Rumak - 31-08-2008, 22:35

Było Genialnie:))) Szczególne pozdrowiona dla fantastycznych mitsumaniaków z domku nr 7.
raddex - 31-08-2008, 22:44

Gorące podziękowania dla Patryka za organizację imprezy. Odpocznij teraz trochę od tego. :)
Jak zwykle jestem zadowolony z tego, że mogłem zobaczyć WAS wszystkich kolejny raz i sporo osób po raz pierwszy. Nie wszystkich co prawda zapamiętałem ale co niektórzy rzucali się w oczy.
Szkoda, że byliśmy trochę porozrzucani z noclegami, no ale cóż - tak to jest. Chociaż 3 lata temu były do dyspozycji 2 ośrodki obok siebie (możliwe, że nie był ten 2 wolny - tego nie wiem).
Brakowało mi nieco integracji wszystkich (kilka godzin, gdzie siedzieliby wszyscy). Na rancho nie wszyscy przyjechali.
Brakowało mi też jakiejś sceny z grajkami czy coś podobnego poza tym ranchem :)
Ale domyślam się, że sporo pieniędzy zjadł nam "dziki zachód"
Myślę, że rozciągnięcie zlotu na 4 dni (oficjalne) to za dużo - 3 dni są w sam raz z częścią oficjalną w sobotę (myślę tu o wszystkich - łącznie z tymi co tylko na 1 dzień bez noclegu przyjechali).
Ogólnie to i tak jestem zadowolony, bo mogę Was wszystkich spotkać - obojętnie jaki jest program imprezy.

Trik - 31-08-2008, 22:47

Witam i pozdrawiam wszystkich zlotowiczów. Cieszę się że was poznałem.
Szczególne podziękowania dla Firka za organizację imprezy.
P.S. Firek Życzę dobrego użytkowania nowego autka w kolekcji. Niech dzielnie śmiga po naszych drogach.

londolut - 31-08-2008, 23:16

To teraz jaaaa :)

DZIĘKÓWA WSZYSTKIM MITSUMANIAKOM :)

Impreza była przednia, super ludzie, super zabawa, super zorganizowany czas. Jedynym minusem jak dla mnie był brak cruisingu przez miasto i jakieś pożegnanie na koniec :) Reszta MEGA :!: Jak będę miał fotki to zaraz wrzucę :)

Rafal_Szczecin - 31-08-2008, 23:20

wlasnie, da sie skombinowac jakis serwerek na ktory mozna byloby wrzucac fotosy ?
londolut - 31-08-2008, 23:25

Rafal_Szczecin napisał/a:
da sie skombinowac jakis serwerek
Pogadam o tym z kumplem, on ma ogromny serwer i postaram się coś wykombinować :)
Jogurt - 31-08-2008, 23:34

i coś odemnie. dzięki dla Firka za organizację. co do podsumowania zlotu to zgadzam się w całości z Juicem
Juiceman napisał/a:

Plusy:
- Super zajefajni Ludzie
- Odlotowe gadżety
- W końcu można było poznać nocnych marków ;) i wypić z większością to i owo :)

Minusy:
- Brak pożegnania
- Brak przejazdu kolumną
- Brak jednego wielkiego ośrodka

najbardziej cieszę się z faktu że poznałem w końcu wielu mitsumaniaków, których znałem tylko przez neta, szkoda tylko że zlot był tak krótki. pzdr

Cezar - 31-08-2008, 23:48

Przylacze sie do podziekowan dla Patryka za organizacje =D>

Jeden minus:

za KROTKO :lol: :wink:

pzdr Miski :D

rafq - 01-09-2008, 00:19

Byłem, poznałem niepowtarzalnych ludzi, i czego tu chcieć więcej... :) Wielkie piwo należy się organizatorom za ich trud i pracę, co na pewno było nie lada wyzwaniem.

To tak na szybko, a teraz spać :)

Anonymous - 01-09-2008, 08:14

I ja przyłączam się do WIELKICH PODZIĘKOWAŃ dla Organizatorów (przez duże O).
Byłem tylko w sobotę na rancho, ale warto było pokonać choćby na chwilę te 500 km. A najbardziej zachwycony był mój niespełna 2-letni syn Janek. Jeszcze raz dzięki za mnóstwo atrakcji dla najmłodszych.
Pozdrawiam
Bartek

Jassmina - 01-09-2008, 09:07

Chcę z tego miejsca pięknie podziekować Firkowi i Jego pomocnikom za doskonałą organizację, jasne zasady, smycze, koszulki, cuda wianki... :D
Szacun!!!
Jeśli chodzi o nieporozumienie na linii Coltamniacy - Mitsumaniacy (nie powinno to mieć miejsca !!!!!) to padło podejrzenie iż to któryś Mitsumaniak wezwał do nas policję, ze za bardzo hałasujemy....
PODEJRZENIE to nie PEWNOŚĆ, więc w imieniu Coltmaniaków przepraszam za nazwanie Mitsumaniaków "emerytami".

Wielka szkoda, że nie udało zorganizowac się takiej imprezy w JEDNYM miejscu w sobotni wieczór jak rok temu w Strykowie.
Nawet nie mogliśmy dedykować sobie nawzajem Klubowych piosenek :(

Ale przecież nigdy nie jest tak żeby się wszystkim podobało, nie?
Poza tym Zlot upłynął spokojnie bez większych ekscesów, pomimo, że piwka sobie nie żałowaliśmy :D :D :D

Jeszcze raz dziękuję organizatorom, moim Coltmaniakom no i Wam Mitsumaniaki, że nas na swoje Zloty wpuszczacie :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pozdrawiam

Jassmina vel Wiewióra
COLTMANIA