To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Witamy w świętokrzyskim

Anonymous - 06-03-2008, 14:36

Matki-Polki też są tutaj mile widziane(prawda Kejti? ;) ) Może jednak zrewiduj podejście i kup sobie dużego,rodzinnego Eclipse? :D

Pozwolisz,że z niezdrowej wrodzonej mi ciekawości zapytam-a co właściwie działo się przez ostatnie 10 lat,co nie pozwalało Ci uczyć się jazdy? :) Tak czy siak dobra pora,żeby to nadrobić., Jeśli będziesz potrzebowała pomocy w obejrzeniu autka na pewno forumowicze chętnie usłużą pomocą(sam bym służył,gdyby nie wyjazd hehehe)

Anonymous - 06-03-2008, 14:51

Dokladnie to jest Audi 100 C4 (wyglad juz A6) 2,5 turbodiesel (TDI), zielony metalik, klimatyzacja :D , ma jeden podstawowy, ogromny minus (dla mnie to plus) - Automat.
W kraju od listopada 2005. A zreszta.. linka podam :
http://otomoto.pl/audi-100-c4-C4545392.html

Wiele o nim powiedziec nie moge, bo jezdze dopiero dwa tyg. (dostalam go od meza (eks) ze wzgl. na podzial majatku, a co sie bedzie chlop meczyl ze sprzedaza jak latwiej bedzie jak zona sie pomeczy.. :/) Ja zrobilam w nim zawieszenie bo stukalo - jakies tulejki w prawym wachaczu byly do wymiany. Sprawdzilam na stacji diagnostyczniej amortyzatory i tam jest wszystko ok. napewno. Do wymiany bedzie przednia szyba bo jest leciutko peknieta od kamyczka - od strony pasazera, podobno mozna zgzrewac takie pekniecia?? to prawda?? - ja sie nie znam. No i pewnie olej tez trzeba wymienic. Jesli chodzi o rozrzad to koles od ktorego my go kupowalismy - rok temu - mowil ze wymienial - na ile mozna mu wierzyc - nie wiem. Cena jak w ogloszeniu, mozna sie targowac - jak bedzie trzeba to za 12000 tez pojdzie :)

Anonymous - 06-03-2008, 14:58

norb napisał/a:
Matki-Polki też są tutaj mile widziane(prawda Kejti? ) Może jednak zrewiduj podejście i kup sobie dużego,rodzinnego Eclipse?

wiesz hehe moze Pajero albo Outlander :D bedzie następca Caismy 8)

Anonymous - 06-03-2008, 15:36

Witam reszte :)

A pewnie nic mi nie przeszkadzalo za wyjatkiem.. braku auta :D i braku kasy na nie..
Matura, studia w Krk , a pozniej dzieciak, malzenstwo - moj małz uwaza ze kobiety nie nadaja sie absolutnie do jazdy samochodem - najlepiej niech siedza w domu, wiec moglam sobie pomazyc o jezdzie.. ewentualnie gdzies na wioskach na prostej i max do 2 biegu.. :/
Wiec teraz nadszedl czas na nadrabianie :D

Wlasnie byl klient obejzec autko.. moze sie skusi [-o<

Anonymous - 06-03-2008, 15:42

-magda- napisał/a:
moj małz uwaza ze kobiety nie nadaja sie absolutnie do jazdy samochodem - najlepiej niech siedza w domu

a moj mnie goni zebym instruktora nauki jazdy zrobiła 8)
najczesciej to ja prowadze a On z Emilka siedzą z tyłu i mówią ze jeżdza "na prezesa" zawsze tak było jakos

Sorry ale takie to dziwne, stereotyp bo niby dlaczego kobieta ma siedziec w domu itp itd
oj mnie daleko od takich stereotypów po pierwsze charakter po 2 sytuacja zyciowa (czeste wyjazdy meza na szkolenia i misje) poza tym moj maz cieszy sie ze potrafie sobie radzic

Anonymous - 06-03-2008, 15:49

mnie tez daleko.. :) wiec teraz juz radze sobie sama od roku i jest zdecydowanie lepiej :D - troszke ciezko na poczatku ale juz sie przyzwyczailam do tej codziennej bieganiny..
Anonymous - 06-03-2008, 19:47

Cytat:
A pewnie nic mi nie przeszkadzalo za wyjatkiem.. braku auta :D i braku kasy na nie..
Matura, studia w Krk , a pozniej dzieciak, malzenstwo - moj małz uwaza ze kobiety nie nadaja sie absolutnie do jazdy samochodem - najlepiej niech siedza w domu, wiec moglam sobie pomazyc o jezdzie.. ewentualnie gdzies na wioskach na prostej i max do 2 biegu.. :/
Wiec teraz nadszedl czas na nadrabianie :D

Przepraszam,że tak obcesowo...ale dlaczego wyszłaś za takiego faszystę? :evil:

A ta audica wygląda baaaaardzo zacnie,nie przypuszczam,żebyś miała ją długo sprzedawać

Robson86 - 06-03-2008, 20:18

Powitac po raz drugi, bo pierwszy juz wczoraj byl -magda-, :)
Widze ze juz pomalu sie wciagasz w forum :) Pieknie :) mam nadzieje ze Ci sie podoba :P
a co do tematu to sie nie bede wypowiadal bo sie nie znam :D
Pozdroo

Anonymous - 06-03-2008, 20:27

A no wyszlam.. bo.. tak wypadalo :) - nigdy wiecej..
a Audica wyglada - fakt - tylko mnie jakos w niej nie do twarzy :D :D

cactooz - 12-03-2008, 22:29

To chyba dobre miejsce żeby się przywitać, zatem witam wszystkich.
Od kilku dni jestem posiadaczem Colta '98.
Na razie autko ma blacharkę do delikatnych poprawek, poza tym muszę rozprawić się z wiejskim niemieckim pseudotuningowym wyglądem, ale wszystko w swoim czasie.
na razie autko wygląda tak jak je kupiłem:

W trakcie postępów umieszczę kolejne zdjęcia.

Pozdrawiam wszystkich.

Marcin-Krak - 12-03-2008, 22:39

cactooz, witaj :) Widzę, że grupa świętokrzyska się rozrasta :)

cactooz napisał/a:
W trakcie postępów umieszczę kolejne zdjęcia.

Najlepiej załóż swój temat w Nasze Miśki
tam umieszczaj fotki i trochę zdań od siebie :)

Niech się auto dobrze sprawuje. A ponieważ to CJ0, więc żeby zaoszczędzić mi ewentualnie pracy ;) , a Tobie pomóc z wszelkimi problemami, jeśliby się takie pojawiły polecam to :)

Robson86 - 12-03-2008, 23:27

cactooz napisał/a:
To chyba dobre miejsce żeby się przywitać, zatem witam wszystkich.

Witam serdecznie nowego klubowicza ze świętokrzyskiego :)
cactooz napisał/a:
Od kilku dni jestem posiadaczem Colta '98.

Marcin-Krak napisał/a:
Najlepiej załóż swój temat w Nasze Miśki

tak jak powiedziel Marcin-Krak, :P
Marcin-Krak napisał/a:
Widzę, że grupa świętokrzyska się rozrasta

qrcze nareszcie :twisted: :)
Mam nadzieje ze zostaniesz z nami dluzej i bedziesz stalym bywalcem na forum świętokrzyskim i ogolnym...zreszta, poczytasz wciagnie cie jak kazdego :twisted: :)
Pozdroo

cactooz - 13-03-2008, 10:23

Marcin-Krak napisał/a:
A ponieważ to CJ0

Sugerujesz, że jakaś wadliwa seria czy coś w tym rodzaju?

Co do zasad pisania i utrzymywania porządku na forum, to sam moderuję utx.pl- forum komputerowe więc pracy moderatorom postaram się nie dostarczać.

Dzięki za link do działu z CJO, szczerze mówiąc już zanim nabyłem autko przestudiowałem prawie cały i muszę przyznać że jest bardzo przydatny.

W Kielcach bywam dosyć często z racji wykonywanego zawodu, więc nie wykluczone że rzuci wam się w oczy jasnofioletowy misiek. A co do spotkań w weekendy czy późnowieczorową porą to ja bardzo chętnie.

Marcin-Krak - 13-03-2008, 10:36

Cytat:
Mam nadzieje ze zostaniesz z nami dluzej i bedziesz stalym bywalcem na forum świętokrzyskim i ogolnym...zreszta, poczytasz wciagnie cie jak kazdego :twisted: :)

A może byście się tak wreszcie zaczęli cyklicznie spotykać :?: :roll: :twisted:

Pozdrawiam :P

[ Dodano: 13-03-2008, 10:39 ]
cactooz napisał/a:

Nie nie nie :!: :!: :!: :!: :!:
Tylko jestem tam moderatorem i czasem się irytuje , jak ktoś po raz n-ty pisze o tym samym ;)

Sam od ponad 3 lat posiadam CJ0 i w sumie nie mam powodów do narzekań.

Robert - 13-03-2008, 15:57

cactooz napisał/a:

nic podobnego, ale warto czasem poczytac pewne informacie tak na wszelki wypadek :twisted:
cactooz napisał/a:
A co do spotkań w weekendy czy późnowieczorową porą to ja bardzo chętnie.

no to pięknie :) Obserwuj forum na pewno cos niedlugo bedzie sie działo :)
Marcin-Krak napisał/a:
A może byście się tak wreszcie zaczęli cyklicznie spotykać

powoli do celu :D hihi jeszcze troszke czasu minie zanim takie cos sie stanie, ale pewnie nadejdzie taki czas :)
pzdr