Świętokrzyskie - Witamy w świętokrzyskim
Anonymous - 06-03-2008, 14:36
Matki-Polki też są tutaj mile widziane(prawda Kejti? ) Może jednak zrewiduj podejście i kup sobie dużego,rodzinnego Eclipse?
Pozwolisz,że z niezdrowej wrodzonej mi ciekawości zapytam-a co właściwie działo się przez ostatnie 10 lat,co nie pozwalało Ci uczyć się jazdy? Tak czy siak dobra pora,żeby to nadrobić., Jeśli będziesz potrzebowała pomocy w obejrzeniu autka na pewno forumowicze chętnie usłużą pomocą(sam bym służył,gdyby nie wyjazd hehehe)
Anonymous - 06-03-2008, 14:51
Dokladnie to jest Audi 100 C4 (wyglad juz A6) 2,5 turbodiesel (TDI), zielony metalik, klimatyzacja , ma jeden podstawowy, ogromny minus (dla mnie to plus) - Automat.
W kraju od listopada 2005. A zreszta.. linka podam :
http://otomoto.pl/audi-100-c4-C4545392.html
Wiele o nim powiedziec nie moge, bo jezdze dopiero dwa tyg. (dostalam go od meza (eks) ze wzgl. na podzial majatku, a co sie bedzie chlop meczyl ze sprzedaza jak latwiej bedzie jak zona sie pomeczy.. :/) Ja zrobilam w nim zawieszenie bo stukalo - jakies tulejki w prawym wachaczu byly do wymiany. Sprawdzilam na stacji diagnostyczniej amortyzatory i tam jest wszystko ok. napewno. Do wymiany bedzie przednia szyba bo jest leciutko peknieta od kamyczka - od strony pasazera, podobno mozna zgzrewac takie pekniecia?? to prawda?? - ja sie nie znam. No i pewnie olej tez trzeba wymienic. Jesli chodzi o rozrzad to koles od ktorego my go kupowalismy - rok temu - mowil ze wymienial - na ile mozna mu wierzyc - nie wiem. Cena jak w ogloszeniu, mozna sie targowac - jak bedzie trzeba to za 12000 tez pojdzie
Anonymous - 06-03-2008, 14:58
norb napisał/a: | Matki-Polki też są tutaj mile widziane(prawda Kejti? ) Może jednak zrewiduj podejście i kup sobie dużego,rodzinnego Eclipse? |
wiesz hehe moze Pajero albo Outlander bedzie następca Caismy
Anonymous - 06-03-2008, 15:36
Witam reszte
A pewnie nic mi nie przeszkadzalo za wyjatkiem.. braku auta i braku kasy na nie..
Matura, studia w Krk , a pozniej dzieciak, malzenstwo - moj małz uwaza ze kobiety nie nadaja sie absolutnie do jazdy samochodem - najlepiej niech siedza w domu, wiec moglam sobie pomazyc o jezdzie.. ewentualnie gdzies na wioskach na prostej i max do 2 biegu.. :/
Wiec teraz nadszedl czas na nadrabianie
Wlasnie byl klient obejzec autko.. moze sie skusi
Anonymous - 06-03-2008, 15:42
-magda- napisał/a: | moj małz uwaza ze kobiety nie nadaja sie absolutnie do jazdy samochodem - najlepiej niech siedza w domu |
a moj mnie goni zebym instruktora nauki jazdy zrobiła
najczesciej to ja prowadze a On z Emilka siedzą z tyłu i mówią ze jeżdza "na prezesa" zawsze tak było jakos
Sorry ale takie to dziwne, stereotyp bo niby dlaczego kobieta ma siedziec w domu itp itd
oj mnie daleko od takich stereotypów po pierwsze charakter po 2 sytuacja zyciowa (czeste wyjazdy meza na szkolenia i misje) poza tym moj maz cieszy sie ze potrafie sobie radzic
Anonymous - 06-03-2008, 15:49
mnie tez daleko.. wiec teraz juz radze sobie sama od roku i jest zdecydowanie lepiej - troszke ciezko na poczatku ale juz sie przyzwyczailam do tej codziennej bieganiny..
Anonymous - 06-03-2008, 19:47
Cytat: | A pewnie nic mi nie przeszkadzalo za wyjatkiem.. braku auta i braku kasy na nie..
Matura, studia w Krk , a pozniej dzieciak, malzenstwo - moj małz uwaza ze kobiety nie nadaja sie absolutnie do jazdy samochodem - najlepiej niech siedza w domu, wiec moglam sobie pomazyc o jezdzie.. ewentualnie gdzies na wioskach na prostej i max do 2 biegu.. :/
Wiec teraz nadszedl czas na nadrabianie |
Przepraszam,że tak obcesowo...ale dlaczego wyszłaś za takiego faszystę?
A ta audica wygląda baaaaardzo zacnie,nie przypuszczam,żebyś miała ją długo sprzedawać
Robson86 - 06-03-2008, 20:18
Powitac po raz drugi, bo pierwszy juz wczoraj byl -magda-,
Widze ze juz pomalu sie wciagasz w forum Pieknie mam nadzieje ze Ci sie podoba
a co do tematu to sie nie bede wypowiadal bo sie nie znam
Pozdroo
Anonymous - 06-03-2008, 20:27
A no wyszlam.. bo.. tak wypadalo - nigdy wiecej..
a Audica wyglada - fakt - tylko mnie jakos w niej nie do twarzy
cactooz - 12-03-2008, 22:29
To chyba dobre miejsce żeby się przywitać, zatem witam wszystkich.
Od kilku dni jestem posiadaczem Colta '98.
Na razie autko ma blacharkę do delikatnych poprawek, poza tym muszę rozprawić się z wiejskim niemieckim pseudotuningowym wyglądem, ale wszystko w swoim czasie.
na razie autko wygląda tak jak je kupiłem:
W trakcie postępów umieszczę kolejne zdjęcia.
Pozdrawiam wszystkich.
Marcin-Krak - 12-03-2008, 22:39
cactooz, witaj Widzę, że grupa świętokrzyska się rozrasta
cactooz napisał/a: | W trakcie postępów umieszczę kolejne zdjęcia. |
Najlepiej załóż swój temat w Nasze Miśki
tam umieszczaj fotki i trochę zdań od siebie
Niech się auto dobrze sprawuje. A ponieważ to CJ0, więc żeby zaoszczędzić mi ewentualnie pracy , a Tobie pomóc z wszelkimi problemami, jeśliby się takie pojawiły polecam to
Robson86 - 12-03-2008, 23:27
cactooz napisał/a: | To chyba dobre miejsce żeby się przywitać, zatem witam wszystkich. |
Witam serdecznie nowego klubowicza ze świętokrzyskiego cactooz napisał/a: | Od kilku dni jestem posiadaczem Colta '98. |
Marcin-Krak napisał/a: | Najlepiej załóż swój temat w Nasze Miśki |
tak jak powiedziel Marcin-Krak,
Marcin-Krak napisał/a: | Widzę, że grupa świętokrzyska się rozrasta |
qrcze nareszcie
Mam nadzieje ze zostaniesz z nami dluzej i bedziesz stalym bywalcem na forum świętokrzyskim i ogolnym...zreszta, poczytasz wciagnie cie jak kazdego
Pozdroo
cactooz - 13-03-2008, 10:23
Marcin-Krak napisał/a: | A ponieważ to CJ0 |
Sugerujesz, że jakaś wadliwa seria czy coś w tym rodzaju?
Co do zasad pisania i utrzymywania porządku na forum, to sam moderuję utx.pl- forum komputerowe więc pracy moderatorom postaram się nie dostarczać.
Dzięki za link do działu z CJO, szczerze mówiąc już zanim nabyłem autko przestudiowałem prawie cały i muszę przyznać że jest bardzo przydatny.
W Kielcach bywam dosyć często z racji wykonywanego zawodu, więc nie wykluczone że rzuci wam się w oczy jasnofioletowy misiek. A co do spotkań w weekendy czy późnowieczorową porą to ja bardzo chętnie.
Marcin-Krak - 13-03-2008, 10:36
Cytat: | Mam nadzieje ze zostaniesz z nami dluzej i bedziesz stalym bywalcem na forum świętokrzyskim i ogolnym...zreszta, poczytasz wciagnie cie jak kazdego
|
A może byście się tak wreszcie zaczęli cyklicznie spotykać
Pozdrawiam
[ Dodano: 13-03-2008, 10:39 ]
cactooz napisał/a: | Sugerujesz, że jakaś wadliwa seria czy coś w tym rodzaju? |
Nie nie nie
Tylko jestem tam moderatorem i czasem się irytuje , jak ktoś po raz n-ty pisze o tym samym
Sam od ponad 3 lat posiadam CJ0 i w sumie nie mam powodów do narzekań.
Robert - 13-03-2008, 15:57
cactooz napisał/a: | Sugerujesz, że jakaś wadliwa seria czy coś w tym rodzaju? |
nic podobnego, ale warto czasem poczytac pewne informacie tak na wszelki wypadek
cactooz napisał/a: | A co do spotkań w weekendy czy późnowieczorową porą to ja bardzo chętnie. |
no to pięknie Obserwuj forum na pewno cos niedlugo bedzie sie działo Marcin-Krak napisał/a: | A może byście się tak wreszcie zaczęli cyklicznie spotykać |
powoli do celu hihi jeszcze troszke czasu minie zanim takie cos sie stanie, ale pewnie nadejdzie taki czas
pzdr
|
|
|