Podkarpackie - VII Spontaniczny Spot Podkarpacki - Dynów
Werwolf - 09-09-2008, 08:07
A ja mam pytanie: skoro kolejne spoty odbywają się w innych miastach (czy miejscach) to dlaczego znowu Dynów? Nie żebym się migał od przyjazdu, tak z czystej ciekawości pytam
Werwolf
saphire - 09-09-2008, 08:45
Bo wszystkim mniej więcej po równo dojazd wychodzi?
Hiszpan - 09-09-2008, 09:30
saphire napisał/a: | Bo wszystkim mniej więcej po równo dojazd wychodzi? | Oprócz tych, którzy jadą z Mielca
cyklista - 09-09-2008, 10:10
Werwolf napisał/a: | A ja mam pytanie: skoro kolejne spoty odbywają się w innych miastach (czy miejscach) to dlaczego znowu Dynów? Nie żebym się migał od przyjazdu, tak z czystej ciekawości pytam
Werwolf |
Bo przedtem było spotkanie pod semaforem czyli Bachorz, a teraz jest w lesie czyli Dąbrówka Starzeńska, a Dynów jest tylko takim punktem odniesienia a nie spotkania
a 20 może byc spotkanie w okolicy Kolbuszowej więc będzie całkiem inaczej i z Mielca bliżej
[ Dodano: 09-09-2008, 11:12 ]
gulgulq napisał/a: |
no tak, tylko kto mi misia odciągnie
|
jakiś kierowca się znajdzie co cię pod misia podwiezie z powrotem
Hiszpan napisał/a: | cyklista napisał/a: | Nie ma problemu z kupnem czegokolwiek jak ktoś woli się dołożyć a nie przywozić własnego. | Podaj tylko nr konta i kwotę
cyklista napisał/a: | ...4 zgrzewki piwa... | Tym razem chyba przyjadę z żoną
...no i wezmę moją córę pod warunkiem, że Twoje dziewczyny też będą |
jak ktoś woli na konto to nie ma problemu
07 1140 2004 0000 3302 4200 6069
kwoty nie podam bo nie wiadomo ile w końcu mam zrobić zakupów i ile osób reflektuje na wspólny worek jedzeniowy, a ile woli jeść swoje, a i gotówką na miejscu nie pogardzę,
zakupie tak z 16 piw różnych rodzajów (puszki) i z 20 lasek kiełbasy rożnych rodzajów, i z 3-5 kg ziemniaków, 2 krojone chleby, keczup i musztardę, widelce i noże i talerze każdy zabiera własne
dzieci są obowiązkowe, tylko ciepło ubrane bo w nocy będzie zimmmnoooo, więc gorąca herbata w termosie wskazana, albo jakaś grzałka czy mikrofala podłączana do samochodu, ewentualnie kociołek ogniskowy
gulgulq - 09-09-2008, 11:28
oki...
to podlicz rachunek i na ognichu podzieli sie na wszytkich i bedzie sciepa dla Ciebie..
ja i tak pewnie wezme swoj prowiant
Werwolf nastepnym razem moze w Krosnie ???
Werwolf - 09-09-2008, 12:05
No dlaczego by nie, jak nie w samym Krośnie (trochę rozkopane jest, a w dodatku przez WORD w cholerę e-L-ek jeździ - najszybciej 30km/h, a uliczki wąskie i wyprzedzić nie ma gdzie) to okolice są niczego. Jakby co to pomyślimy.
Werwolf
gulgulq - 09-09-2008, 12:21
ustalimy na zlocie, moze być pod Krosnem w jakiś ciekawych zakatkach
[ Dodano: 09-09-2008, 12:28 ]
masówka wysłana do członów Grupy Podkarpacia
Monia - 09-09-2008, 17:28
uuuuu jakiś bunt tu widzę i prawidłowo
Ciekawe ile autek sie tym razem pojawi hmmm
kielurkk - 09-09-2008, 20:51
Kurcze już się nie da odkręcić tego na następną niedzielę???????????
Bo znów mnie wysyłają do Rumuni juz jutro i dopiero w poniedziałek wracam
Może przesuniemy na następną co???????????
w tą ma padać deszcz
Monia - 09-09-2008, 21:14
kielurkk, mysle ze jak juz info polecialo na meile to spot sie odbędzie ale mozna i się spotować jeszcze w nastepną niedziele po spocie 14.09 czyli 21.09 :D
gulgulq - 10-09-2008, 07:37
Kielurkk, jeśli praca jest dla Ciebie ważniejsza od Mitsumaniaków to ja już nie wiem ;P co ci doradzić, zwolnij sie z tej roboty
Anonymous - 10-09-2008, 09:44
Dzięki za info o spocie.
Ja bym chętnie przybył bo planów innych na niedzielę nie mam. Muszę mojej połówce zapowiedzieć wyjazd, a i synek by się napewno kolejką przejechał. Troszkę przeziębienie nas dopadło ale chęci mam i myślę, że do niedzieli już będzie lepiej. Juz kiedys się na tą kolejkę wybierałem ale jakoś czasu zawsze nie było - a teraz jest okazja i czas.
Będę informował co i jak.
pozdrawiam.
kielurkk - 10-09-2008, 19:06
Monia napisał/a: | mozna i się spotować jeszcze w nastepną niedziele po spocie 14.09 czyli 21.09 |
dobrze koleżanka pisze
gulgulq napisał/a: | zwolnij sie z tej roboty |
a przyjmią mnie do Twojej?
miłego spotowania ja za kilka godzin wyruszam będę jechał przez Ropczyce więc gulgulq, uważaj na szare octawie a i Krosno mam po drodzę więc zrobię sobie przedspota z Werwolfem
Monia - 10-09-2008, 22:47
kielurkk, a o sanok to juz nie łaska zachaczyć, foszek ;P:)
Anonymous - 12-09-2008, 00:07
No ciekawie sie zapowiada spocik,szkoda ze tym razem nie bede mogl przyjechac Niestety jeszcze nie zakupilem nowego Colcika Ale szukam wytrwale i mysle ze na nastepnym spocie sie pojawie
|
|
|