To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - VII Spontaniczny Spot Podkarpacki - Dynów

Werwolf - 09-09-2008, 08:07

A ja mam pytanie: skoro kolejne spoty odbywają się w innych miastach (czy miejscach) to dlaczego znowu Dynów? Nie żebym się migał od przyjazdu, tak z czystej ciekawości pytam

Werwolf

saphire - 09-09-2008, 08:45

Bo wszystkim mniej więcej po równo dojazd wychodzi?
Hiszpan - 09-09-2008, 09:30

saphire napisał/a:
Bo wszystkim mniej więcej po równo dojazd wychodzi?
Oprócz tych, którzy jadą z Mielca :doubt:
cyklista - 09-09-2008, 10:10

Werwolf napisał/a:
A ja mam pytanie: skoro kolejne spoty odbywają się w innych miastach (czy miejscach) to dlaczego znowu Dynów? Nie żebym się migał od przyjazdu, tak z czystej ciekawości pytam

Werwolf

Bo przedtem było spotkanie pod semaforem czyli Bachorz, a teraz jest w lesie czyli Dąbrówka Starzeńska, a Dynów jest tylko takim punktem odniesienia a nie spotkania :-)
a 20 może byc spotkanie w okolicy Kolbuszowej więc będzie całkiem inaczej i z Mielca bliżej

[ Dodano: 09-09-2008, 11:12 ]
gulgulq napisał/a:

no tak, tylko kto mi misia odciągnie :) ;)

jakiś kierowca się znajdzie co cię pod misia podwiezie z powrotem

Hiszpan napisał/a:
cyklista napisał/a:
Nie ma problemu z kupnem czegokolwiek jak ktoś woli się dołożyć a nie przywozić własnego.
Podaj tylko nr konta i kwotę ;)

cyklista napisał/a:
...4 zgrzewki piwa...
Tym razem chyba przyjadę z żoną :finga:

...no i wezmę moją córę pod warunkiem, że Twoje dziewczyny też będą 8)

jak ktoś woli na konto to nie ma problemu
07 1140 2004 0000 3302 4200 6069
kwoty nie podam bo nie wiadomo ile w końcu mam zrobić zakupów i ile osób reflektuje na wspólny worek jedzeniowy, a ile woli jeść swoje, a i gotówką na miejscu nie pogardzę,
zakupie tak z 16 piw różnych rodzajów (puszki) i z 20 lasek kiełbasy rożnych rodzajów, i z 3-5 kg ziemniaków, 2 krojone chleby, keczup i musztardę, widelce i noże i talerze każdy zabiera własne

dzieci są obowiązkowe, tylko ciepło ubrane bo w nocy będzie zimmmnoooo, więc gorąca herbata w termosie wskazana, albo jakaś grzałka czy mikrofala podłączana do samochodu, ewentualnie kociołek ogniskowy

gulgulq - 09-09-2008, 11:28

oki...

to podlicz rachunek i na ognichu podzieli sie na wszytkich i bedzie sciepa ;) dla Ciebie..

ja i tak pewnie wezme swoj prowiant

Werwolf ;) nastepnym razem moze w Krosnie ;) ???

Werwolf - 09-09-2008, 12:05

No dlaczego by nie, jak nie w samym Krośnie (trochę rozkopane jest, a w dodatku przez WORD w cholerę e-L-ek jeździ - najszybciej 30km/h, a uliczki wąskie i wyprzedzić nie ma gdzie) to okolice są niczego. Jakby co to pomyślimy.

Werwolf

gulgulq - 09-09-2008, 12:21

ustalimy na zlocie, moze być pod Krosnem w jakiś ciekawych zakatkach ;)

[ Dodano: 09-09-2008, 12:28 ]
masówka wysłana do członów Grupy Podkarpacia ;)

Monia - 09-09-2008, 17:28

uuuuu jakiś bunt tu widzę i prawidłowo :p

Ciekawe ile autek sie tym razem pojawi hmmm

kielurkk - 09-09-2008, 20:51

Kurcze już się nie da odkręcić tego na następną niedzielę???????????
Bo znów mnie wysyłają do Rumuni juz jutro i dopiero w poniedziałek wracam
Może przesuniemy na następną co??????????? :roll:
w tą ma padać deszcz :)

Monia - 09-09-2008, 21:14

kielurkk, mysle ze jak juz info polecialo na meile to spot sie odbędzie ale mozna i się spotować jeszcze w nastepną niedziele po spocie 14.09 :p czyli 21.09 :D :D
gulgulq - 10-09-2008, 07:37

Kielurkk, jeśli praca jest dla Ciebie ważniejsza od Mitsumaniaków to ja już nie wiem ;P co ci doradzić, zwolnij sie z tej roboty ;) ;) :)
Anonymous - 10-09-2008, 09:44

Dzięki za info o spocie.
Ja bym chętnie przybył bo planów innych na niedzielę nie mam. Muszę mojej połówce zapowiedzieć wyjazd, a i synek by się napewno kolejką przejechał. Troszkę przeziębienie nas dopadło ale chęci mam i myślę, że do niedzieli już będzie lepiej. Juz kiedys się na tą kolejkę wybierałem ale jakoś czasu zawsze nie było - a teraz jest okazja i czas.
Będę informował co i jak.
pozdrawiam.

kielurkk - 10-09-2008, 19:06

Monia napisał/a:
mozna i się spotować jeszcze w nastepną niedziele po spocie 14.09 :p czyli 21.09 :D :D

dobrze koleżanka pisze :)
gulgulq napisał/a:
zwolnij sie z tej roboty ;) ;)

a przyjmią mnie do Twojej? :D
miłego spotowania ja za kilka godzin wyruszam będę jechał przez Ropczyce więc gulgulq, uważaj na szare octawie :D a i Krosno mam po drodzę więc zrobię sobie przedspota z Werwolfem :)

Monia - 10-09-2008, 22:47

kielurkk, a o sanok to juz nie łaska zachaczyć, foszek :P ;P:)
Anonymous - 12-09-2008, 00:07

No ciekawie sie zapowiada spocik,szkoda ze tym razem nie bede mogl przyjechac :? Niestety jeszcze nie zakupilem nowego Colcika :x Ale szukam wytrwale i mysle ze na nastepnym spocie sie pojawie :wink: