Inne modele Mitsubishi - Mitsubishi Mirage de Coupe '97
CorTeZzzZ - 30-09-2008, 21:44
pawela no przeciez po roczniku i po zdjeciach jakie wrzucilem wiadomo ze to juz jest CJ0....
Serek, nie wiem co miałeś sprawdzic moze czy zawiasy z carismy podejda do niego...
funtoy - 03-10-2008, 17:58
WItam. Fajnie sie składa bo sam miałem założyć podobny post ale teraz już nie muszę.
Mam podobne autko z tym że z 2002 r coupe z silnikiem 1.6. muszę kupić do niego lampy przednie identyczne jak ten Twój na zdjęciu, mam prośbę- napisałbyś mi z jakiego dokładnie colta zalożyłeś lampy przednie do swojego- bo muszę zrobić przegląd techniczny a podobno światła w Polsce różnią sie od tych z USA. dzięki za info.
aha i gdzie masz umieszczone swiatłas przeciwmgielne bo mnie także czeka ich zainstalowanie pozdro
londolut - 03-10-2008, 18:11
funtoy napisał/a: | napisałbyś mi z jakiego dokładnie colta zalożyłeś lampy przednie do swojego | Lampy do tego Mirage podejdą z Colta CJx. Pytanie tylko czy przed czy po liftingu (migacze osobno lub razem z lampą). Jest to ważne bo od tego zależy też czy lampy spasują do zderzaka.
funtoy - 03-10-2008, 18:22
W sumie cjx nie wiele mi mówi właśnie potrzebuję lampy odzielnie od migaczy, czy mógłbyś mi napisać np jaki konkretny colt rocznik itp. to bym już sobie zamówił, mało już mi zostalo czasu na rejesterację. pozdro i thx
[ Dodano: 03-10-2008, 18:55 ]
MOże ktoś mi pomorze w porownaniu tych lamp czy bedą pasowały do mojego miraga czy nie. to linki do lamp
http://www.allegro.pl/ite...97_idealne.html
http://www.allegro.pl/ite...rawy_przod.html
a wzorem jest autko naszego kolegi na pierwszej stronie.
ja osobiście myślę że to jest właśnie to
jednak wolę zapytać o to ekspertów na tym forum
londolut - 03-10-2008, 19:59
funtoy napisał/a: | ja osobiście myślę że to jest właśnie to | Dobrze trafiłeś. Polecam ci szukać lamp z rozbitego samochodu niż kupować zamienniki DEPO bo mają bardzo tandetną jakość świecenia.
funtoy napisał/a: | jaki konkretny colt rocznik | CJx to rok 96-02 tylko, że w `97 (chyba) był lifting i scalili ze sobą reflektory i migacze.
funtoy - 03-10-2008, 20:58
Dzięki za info w porządku z Ciebie gośc, jak sie da to nagrodzę Cię na tym forum
czyli generalnie te linki co podałem byłyby dobre dla tego autka?
niestety dopiero zaczynam swoją przygodę z marką mitsubishi i mam nadzieje że bedzie to długa przygoda pozdrowka
Cezar - 03-10-2008, 22:17
funtoy, tylko przy tej 2 aukcji uwazaj bo lampy moga byc z anglika i bedzie lipa
funtoy - 03-10-2008, 22:41
Generalnie z tej pierwszej aukcji też może być wyciągnięty z anglika, no to teraz mam problem dzięki w ogole za ostrzeżenie no to ładnie......
Cezar - 04-10-2008, 00:07
funtoy, sprawdz w InterCarsie http://sklep.intercars.com.pl/
Mitsumaniaki maja tam znizki
funtoy - 04-10-2008, 11:39
Dzięki za tę stronkę ale o dziwo nie mają takiego modelu jak ja. tzn mają co prawda coupe ale od 95 do 99 roku a moj jest z 2002. jedyne wyjście to lampy z colta 1.3 z 1997 roku. tak mi sie wydaje są najbardziej podobne do moich. pozdro
londolut - 04-10-2008, 16:39
Cezar napisał/a: | uwazaj bo lampy moga byc z anglika i bedzie lipa | Trafne spostrzeżenie. Czy któryś właściciel Colta CJx mógłby podać oznaczenia lamp dla LHD?
funtoy - 04-10-2008, 17:11
Trudno ryzykuje i zamówie lampy od colta V 1996-2000 GLX CJ4A o to zdjęcie tych lamp mam nadzieje że przypasują
londolut - 04-10-2008, 17:30
funtoy napisał/a: | ryzykuje i zamówie | funtoy, nie ryzykuj, lepiej poczekać parę dni i kupić lampy, które przejdą przegląd. Poczekaj na odpowiedź jakiegoś Colciarza z informacjami o oznaczeniach lamp.
funtoy - 04-10-2008, 17:54
Ale jak nawet zamowie z inter cars to chyba można zwrócić jakby nie pasowały?, fajnie byłoby jakby autor tego posta sie wypowiedział bo on rejestracje ma juz za sobą
[ Dodano: 04-10-2008, 19:14 ]
[quote="londolut"][ A możesz mi napisać jaką masz lampe przeciwmgielną w swoim aucie czy ona przypadkiem wygląda tak jak ta???? bo musze do swojego zamontować
aha wiesz moze gdzie kupić włącznik do tych świateł bo na allegro nikt nie ma niestety
CorTeZzzZ - 05-10-2008, 13:01
funtoy, wez podeslij jakies fotki Twojej maszyny widze ze jednak jest w polsce pare sztuk takiego cacka co moje fajnie. a co do lamp to na bank Ci spasuja ! ja mam chrapke na angel eyes tylko ze dostepne sa tylko w stanach na ebay'u...
pozdro
|
|
|