To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Spotkania piątkowe

robson - 22-11-2008, 12:13

Znaczy się wesoło było... Szkoda, że się zawinąłem tak szybko :( Co za akcja z tym punciakiem na Inż. była że się tak wszyscy do niego zlecieli ??
pawela - 23-11-2008, 14:31

Stein napisał/a:
gościu świrował i wywalił w krawężnik urywając praktycznie wszystko przy kole , przy próbie wjechania na parking na pełnej p... :finga:

on w ogólne miał prawko? Na szczyla młodego wyglądał.
I ten tekst:
'Do 9 rano musi być naprawione, no mnie ojciec zapie.... :) '
Kocham to, starzy dmuchają, chuchają na swoje Felicje 1.3, a synek weźmie taką w piątek i zarżnie na śmierć :D

krasy - 24-11-2008, 13:07

No witam was:) Heh ta akcja z puntem byla piekna:) Ja obstawiam ze koles prawka nie mial:)

A o co chodzi z tym 125p? Co to sie dzialo...szkoda ze nie moglem dluzej tam zostac...

A tak na marginesie...moj colt rowniez ucieprial po pierwszych sniegach:/

pawela - 28-11-2008, 10:12

colt naprawiony, będę :)
Pozytyw - 01-12-2008, 20:58

Witam.

A nie pojawia Wam się w zasięgu wzroku jakiś Grandis :?:

Pozytyw

Pozytyw - 03-12-2008, 18:35

To nie mój. Ja mam sreberko.
Muszę kiedyś wybrać się do Was w piątek. Może jeszcze będzie okazja zobaczyć i zaczepić tego granatowego. Poprosić o xero manuala. przynajmniej część stron.

Tylko kurcze , muszę chałupę skończyć. Niewiele zostało - papierologia w urzędach.
Robię po 200km dziennie pomiędzy nimi :evil:
Pozytyw

Starion - 05-12-2008, 14:30

No u mnie awaria zażegnana toteż przybywam dziś na Orlen. Może kolejny gnojek rozwali jakiś Bogu ducha winny samochodzik ;) Mam nadzieję że ktoś się dziś wybiera tak w ogóle.

Pozytyw, byłoby fajnie jak byś się wybrał dziś, chętnie "pomacałbym" Grandisa :) Zapewne jak w przyszłości żono-dziecio-sytuacja zmusi mnie do zmiany auta to wyceluję właśnie w Grandisa :)

PS: Mam manual do Grandisa, ale nie wiem czy akurat mój do czegoś Ci się przyda ;D

pawela - 05-12-2008, 17:11

ja się zastanawiam,. czy dziś przyjechać, bo mam zaproszenie na domówkę :) jeszcze pomyślę
Anonymous - 05-12-2008, 17:37

ja to dzisiaj odpadam --> :partyman:
Pozytyw - 05-12-2008, 19:02

Starion napisał/a:
No u mnie awaria zażegnana toteż przybywam dziś na Orlen. Może kolejny gnojek rozwali jakiś Bogu ducha winny samochodzik ;) Mam nadzieję że ktoś się dziś wybiera tak w ogóle.

Pozytyw, byłoby fajnie jak byś się wybrał dziś, chętnie "pomacałbym" Grandisa :) Zapewne jak w przyszłości żono-dziecio-sytuacja zmusi mnie do zmiany auta to wyceluję właśnie w Grandisa :)

PS: Mam manual do Grandisa, ale nie wiem czy akurat mój do czegoś Ci się przyda ;D

Pomacamy, pomacamy.
Szkoda, że tak późno przeczytałem Twojego posta :!:
Już pewnie nie odczytasz dzisiaj mojego.Dzisiaj już nie dam rady.
Może uda się w przyszłym tygodniu zebrać trochę czasu i spotkać.
Napiszę wcześniej.
Dasz radę zabrać ze sobą księgę? Zobaczymy co to takiego.

Pozytyw.

Starion - 05-12-2008, 19:29

Ok, to ja jadę upajać się burżujstwem U Szewca w takim razie ;) Jakoś się zmówimy w przyszłym tygodniu, powinienem zdążyć jak przyjadę prosto z pracy.

Mojego manuala mogę Ci nawet teraz dać, bo mam go w PDF-ce. Zaraz wrzucę na jakiś serwer i wkleję linka. Ja ogólnie zbieram takie rzeczy. Tylko że akurat do Grandi to mam.. ujmijmy to - w pierwotnym języku, czyli JP :| Mam angielski ale do Mitsu Chariot/Grandis 97-02 a on ma niewiele wspólnego z tym nowszym.

rysk - 05-12-2008, 22:50

byłem po raz pierwszy,bylo kilka Colt'ow...a na inzynierskiej żal:)
Starion - 06-12-2008, 11:42

o, a myślałem że nikogo nie będzie ;D
pawela - 06-12-2008, 14:13

wyjątkowo nie byłem, leczę kaca :P Za tydzień na pewno się zjawie :)
PAVEU - 06-12-2008, 16:31

rysk napisał/a:
a na inzynierskiej żal:)
HEHEHE normalka :D