Lubelskie - Spotkania piątkowe
robson - 22-11-2008, 12:13
Znaczy się wesoło było... Szkoda, że się zawinąłem tak szybko Co za akcja z tym punciakiem na Inż. była że się tak wszyscy do niego zlecieli ??
pawela - 23-11-2008, 14:31
Stein napisał/a: | gościu świrował i wywalił w krawężnik urywając praktycznie wszystko przy kole , przy próbie wjechania na parking na pełnej p... |
on w ogólne miał prawko? Na szczyla młodego wyglądał.
I ten tekst:
'Do 9 rano musi być naprawione, no mnie ojciec zapie.... '
Kocham to, starzy dmuchają, chuchają na swoje Felicje 1.3, a synek weźmie taką w piątek i zarżnie na śmierć
krasy - 24-11-2008, 13:07
No witam was:) Heh ta akcja z puntem byla piekna:) Ja obstawiam ze koles prawka nie mial:)
A o co chodzi z tym 125p? Co to sie dzialo...szkoda ze nie moglem dluzej tam zostac...
A tak na marginesie...moj colt rowniez ucieprial po pierwszych sniegach:/
pawela - 28-11-2008, 10:12
colt naprawiony, będę
Pozytyw - 01-12-2008, 20:58
Witam.
A nie pojawia Wam się w zasięgu wzroku jakiś Grandis
Pozytyw
Pozytyw - 03-12-2008, 18:35
To nie mój. Ja mam sreberko.
Muszę kiedyś wybrać się do Was w piątek. Może jeszcze będzie okazja zobaczyć i zaczepić tego granatowego. Poprosić o xero manuala. przynajmniej część stron.
Tylko kurcze , muszę chałupę skończyć. Niewiele zostało - papierologia w urzędach.
Robię po 200km dziennie pomiędzy nimi
Pozytyw
Starion - 05-12-2008, 14:30
No u mnie awaria zażegnana toteż przybywam dziś na Orlen. Może kolejny gnojek rozwali jakiś Bogu ducha winny samochodzik Mam nadzieję że ktoś się dziś wybiera tak w ogóle.
Pozytyw, byłoby fajnie jak byś się wybrał dziś, chętnie "pomacałbym" Grandisa Zapewne jak w przyszłości żono-dziecio-sytuacja zmusi mnie do zmiany auta to wyceluję właśnie w Grandisa
PS: Mam manual do Grandisa, ale nie wiem czy akurat mój do czegoś Ci się przyda ;D
pawela - 05-12-2008, 17:11
ja się zastanawiam,. czy dziś przyjechać, bo mam zaproszenie na domówkę jeszcze pomyślę
Anonymous - 05-12-2008, 17:37
ja to dzisiaj odpadam -->
Pozytyw - 05-12-2008, 19:02
Starion napisał/a: | No u mnie awaria zażegnana toteż przybywam dziś na Orlen. Może kolejny gnojek rozwali jakiś Bogu ducha winny samochodzik Mam nadzieję że ktoś się dziś wybiera tak w ogóle.
Pozytyw, byłoby fajnie jak byś się wybrał dziś, chętnie "pomacałbym" Grandisa Zapewne jak w przyszłości żono-dziecio-sytuacja zmusi mnie do zmiany auta to wyceluję właśnie w Grandisa
PS: Mam manual do Grandisa, ale nie wiem czy akurat mój do czegoś Ci się przyda ;D |
Pomacamy, pomacamy.
Szkoda, że tak późno przeczytałem Twojego posta
Już pewnie nie odczytasz dzisiaj mojego.Dzisiaj już nie dam rady.
Może uda się w przyszłym tygodniu zebrać trochę czasu i spotkać.
Napiszę wcześniej.
Dasz radę zabrać ze sobą księgę? Zobaczymy co to takiego.
Pozytyw.
Starion - 05-12-2008, 19:29
Ok, to ja jadę upajać się burżujstwem U Szewca w takim razie Jakoś się zmówimy w przyszłym tygodniu, powinienem zdążyć jak przyjadę prosto z pracy.
Mojego manuala mogę Ci nawet teraz dać, bo mam go w PDF-ce. Zaraz wrzucę na jakiś serwer i wkleję linka. Ja ogólnie zbieram takie rzeczy. Tylko że akurat do Grandi to mam.. ujmijmy to - w pierwotnym języku, czyli JP Mam angielski ale do Mitsu Chariot/Grandis 97-02 a on ma niewiele wspólnego z tym nowszym.
rysk - 05-12-2008, 22:50
byłem po raz pierwszy,bylo kilka Colt'ow...a na inzynierskiej żal:)
Starion - 06-12-2008, 11:42
o, a myślałem że nikogo nie będzie ;D
pawela - 06-12-2008, 14:13
wyjątkowo nie byłem, leczę kaca Za tydzień na pewno się zjawie
PAVEU - 06-12-2008, 16:31
rysk napisał/a: | a na inzynierskiej żal:) | HEHEHE normalka
|
|
|