To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Wrazenia z JTS 2006

Krzyzak - 23-05-2006, 10:36

tomusn napisał/a:
skąd chłopaki maja kasę..

Efa! napisał/a:
beemki kradną, jak rzadko którą markę (chyba tylko Punto i WV Golf wygrywają z BMW)

i wszystko jasne...

znajomy był na zlocie garbusów (były też moto i inne vw) - ukradli mu kurtkę i dostał w zęby; pozostał po nich smród spalin, spalone gumy i plamy oleju

ehhh - nie ma co w ogóle gadać - zloty Mitsu RULEZ!

Anonymous - 23-05-2006, 11:14

Rafal_Szczecin napisał/a:
co do bmw to ostatnio w tvn turbo w czasie tuinngu byla "relacja" ze zlotu tej marki gdzies tam, glowna atrakcja bylo ... PALENIE GUMY. auta tak pozarzynane ze to masakra, nie chcial bym kupic auta od "klubowicza" forum bmw ... :| gosciu wskoczyl na bagaznik potem na dach swojego auta i zaczol skakac :| a gumy palili az peknie opona, niektorzy nawet dales ... jedynm slowiem MASAKRA

Widziałem to!

Ubawiłem się troche, ale teraz widać że chyba każda marka przyciąga mniej więcej określony typ ludzi. Dla mnie to co oni tam robili było conajmniej śmieszne. Szkdoa że nie dali się wypowiedzieć któremuś z nich :D "no więc w sumie mi się wydaje no było fajnie" :o

Anonymous - 23-05-2006, 15:03

był tam taki jeden, ktory myslal ze driftowac potrafi :) kojarzycie goscia? (E36 w sedanie)
Anonymous - 23-05-2006, 22:13

No był jeden taki, ale jak na moje oko to ta cała Karola tez raczej jechała bardziej przodem niż bokiem. Moze kobiety obowiąują inne zasady? (np zeby nie dachować :D )
Anonymous - 24-05-2006, 00:24

Bartu to, że Ty kojarzysz to wiem :) przeciez razem mielismy z niego ubaw :P

PS. Zatankuj auto bo mnie w depresje wpedzasz :P

JACA_1978 - 24-05-2006, 14:37
Temat postu: benie fajne auta
benie chcialem miec(bo bokami mozna jezdzic klasyczny tylni naped ) ale jak mam pilnowac auto non stop to nie dla mnie i druga sprawa jak sie mawia BMW
Bedziesz
Mial
Wydatki

Anonymous - 24-05-2006, 16:54

nippo napisał/a:
Zatankuj auto bo mnie w depresje wpedzasz :P

Spokojnie, teraz jeżdżę ekonomicznie i zobaczymy czy się opłaci ;-) Kiedyś robiłem na zbiorniku 370km, ostatnio wyszło 300km, a dzis mam najechane 313km, wiec spodziewam sie lada dzień potrzeby tankowania i sie okaże ile to pali :D

Anonymous - 24-05-2006, 20:59

http://forum.nikon.org.pl/viewtopic.php?t=24576
http://forum.nikon.org.pl/viewtopic.php?p=249251

no, to teraz mozecie profi fotki z JTS obejrzec :)