To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Potrzebna Pomoc - Pomoc dla mojej koleżanki. POTRZEBNA KREW!!

docencik87 - 19-12-2008, 19:09

No więc moja koleżanka już jest w domu. Mówi, że czuje się dobrze. Jeszcze długa rehabilitacja ale najgorsze już za Nią.

A całą sytuacja przez pijanego kierowce :axe: . Uderzył w lewy bok samochód w którym jechała Beata, jej chłopak i teściowa Beaty. Prawdopodobnie na liczniku miał dużo za dużo. Do tego uciekł z miejsca wypadku.

Dziękuje, ze okazane zainteresowanie i pomoc. Szczególnie dla Ciebie Akbi i dla Ciebie cielke. Cielke, twoja kartka dotarła trochę za późno. Beata już wróciła ze szpitala, więc jeśli potrzebujesz jej to mogę ją Tobie odesłać i wtedy można zmienić osobę dla której oddałeś krew. Ale nie martw, ktoś Twoją krew napewno dostanie ;) .

Jeszcze raz w imieniu Beaty

Dziękuje!!!

JCH - 19-12-2008, 21:44

docencik87, bez urazy ale fajnie by było gdybyś odpowiadał na PW szczególnie w tak ważnej sprawie.
PS. Cieszę się, że z koleżanką OK :)

docencik87 - 20-12-2008, 09:02

Kurcze, byłem pewny, że odpisałem :/. Nie spojrzałem na wiadomości do wysłania/wysłane... :oops:
cielke - 22-12-2008, 06:51

docencik87 napisał/a:
... twoja kartka dotarła trochę za późno. Beata już wróciła ze szpitala, więc jeśli potrzebujesz jej to mogę ją Tobie odesłać i wtedy można zmienić osobę dla której oddałeś krew. Ale nie martw, ktoś Twoją krew napewno dostanie ;) .

najwazniejsze, ze wszystko juz dobrze. Karteczka jest mi (odpukac) niepotrzebna.

Pozdrawiam,
Paweł.

akbi - 22-12-2008, 22:30

docencik87 napisał/a:

Dziękuje, ze okazane zainteresowanie i pomoc. Szczególnie dla Ciebie Akbi i dla Ciebie cielke.

ciesze sie, ze moglem pomoc :)