Sport - Inne - a tutaj cos o naszych reprezentantach PILKARZACH
Marcin-Krak - 29-01-2007, 19:51
akbi napisał/a: | noooo, łatwo to tam nie będzie miał |
Nikt nie mówił że bedzie łatwo
Rozumiem że odchodzi od razu - a nie jak obiecał po zakończeniu sezonu - to zrobił z gęby sobie cholewę i tyle.
A słyszeliście wypowiedź kogoś z GKS
Mają kasę żeby zdobyć mistrzostwo
[ Dodano: 03-02-2007, 21:15 ]
Na 2 minuty po bramkach Dudki i Kokoszki prowadzimy 2:0 z Estonią
Anonymous - 05-02-2007, 15:32
Cytat: | Wszystko na to wskazuje, że Sebastian Mila nie jest już zawodnikiem Austrii Wiedeń. Na hiszpańskim zgrupowaniu mistrza Austrii zabrakło Polaka.
W tym samym miejscu, gdzie przebywa na zgrupowaniu reprezentacja Polski, pojawiła się też drużyna Austrii. Piłkarze przyjechali w niedzielę wieczorem i mieli zostać zakwaterowani w domkach przy hotelu, w którym mieszkają Polacy. Stwierdzili jednak, że warunki są fatalne, jedzenie okropne, dlatego szybko wynieśli się do Marbelli.
Nie było jednak wśród nich byłego reprezentanta Sebastiana Milli. Menedżer austriackiego zespołu zapytany o Polaka stwierdził, że to już koniec polskiego piłkarza w Austrii. Nie ma przyszłości dla Mili i mimo, że ma jeszcze pół roku ważny kontrakt, może sobie szukać innego klubu. |
Mila jest za miekkim piłkarzem zeby grać w prawdziwych klubach-Polska to jest wszystko dla niego i nigdy nie powinien wyjezdzać.
PS.Ciekawe gdzie oni mieszkali
McDoune - 06-02-2007, 14:52
Cytat: | Austria: Mila skończony, nie ma żadnych praw
Gazeta Wyborcza/MS /06:25
AFP
Sąsiadami kadry Leo Beenhakkera w Jerez mieli być piłkarze Austrii Wiedeń. Przyjechali w niedzielę po południu.
- Zostali zakwaterowani w domkach obok hotelu - opowiadał dyrektor kadry Jan de Zeeuw.
- Narzekali, że śmierdzi, kiepskie warunki i złe wyżywienie. Po kolacji spakowali się i pojechali do Marbelli.
Sebka Mili z nimi nie było. Rozmawiałem z menedżerem i powiedział, że nikt już go w klubie nie chce. Że to jego koniec. Że nie ma prawa nawet trenować z rezerwami, że jest tam skończony. Za pół roku kończy mu się kontrakt i pożegnają się z nim bez najmniejszego żalu.
Więcej w "Gazecie Wyborczej" |
naszego superstara tak potraktować
Marcin-Krak - 06-02-2007, 18:47
Heh kolejny wielki grajek , który se nie poradził- a mógł zostać w Polsce - przynajmniej może by coś z Niego było
A tak to Janasa nie ma - to se chłopak nawet w reprezentacji nie pogra
Anonymous - 16-02-2007, 14:07
Hajto aresztowany za zabicie kobiety.......................i tak go nigdy nie lubiłem,burak jeden
McDoune - 16-02-2007, 14:25
http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html
a co do Hajty, też go nie lubiłem, ale ta sytuacja to dramat i powiem szczerze ze bardzo smutne jest pisanie że nie lubię i dobrze mu tak
akbi - 16-02-2007, 14:25
dm17, z Twojego postu wynika jakby zabił ją siekierą .... należało by dodać, że potrącił kobietę samochodem, a ta niestety nie przeżyła wypadku
Ja też nie przepadam za paroma osobami, ale ... czegoś takiego nikomu nie życzę
JCH - 16-02-2007, 14:40
W dodatku informacje są na razie sprzeczne - raz pisano że wtargnęła w miejscu niedozwolonym, innym razem że na przejściu. Nie wiadomo jak było ....
saphire - 16-02-2007, 14:45
Przed chwilą na zetce mówili że przyznał się do winy i chyba podda dobrowolnie karze bo już mu postawili zarzuty po przesłuchaniu.
Anonymous - 16-02-2007, 14:48
Cytat: | Hajto aresztowany za zabicie kobiety.......................i tak go nigdy nie lubiłem,burak jeden |
Ja nic nie pisałem "dobrze mu tak"
wiadomo ze taki przypadek moze sie przytrafic kazdemu i nikomu tego nie zycze.
Ale nikt nie zna goscia, ze lubi jezdzic szybko-wiele osob mu mowilo wielokrotnie ze kiedys przegnie.............no i sie stało(na nieszczescei dla struszki i jej rodziny)
Marcin-Krak - 16-02-2007, 17:19
Już w tej sprawie teraz Tomasz H. z czarnym paskiem na oczach
Lubię czy nie lubię - to nie jest nic miłego żyć ze świadomością tego co się stało.
dm17 napisał/a: | Ale nikt nie zna goscia, ze lubi jezdzic szybko-wiele osob mu mowilo wielokrotnie ze kiedys przegnie.............no i sie stało(na nieszczescei dla struszki i jej rodziny) |
A Ty Go znasz Byłeś tam Widziałeś
Poza tym sam po mieście zawsze jeździsz przepisowo
Zresztą nawet jak masz 50 i kogoś starszego szczególnie walniesz to i tak może się to źle skończyć.
Anonymous - 16-02-2007, 20:28
Znam ale to nie ma nic wspolnego z tym ze go nie lubie
A JAK PISAŁEM NIE NAPISAŁEM ZE DOBRZE MU DOBRZE ZE POTRĄCIŁ TĄ BABCIE
Cytat: | Hajto aresztowany za zabicie kobiety.......................i tak go nigdy nie lubiłem,burak jeden |
Jak ktoś z tego zdania wyciaga takie wnioski
Bardzo prosze o nie wpadanie w paranoje
Marcin-Krak - 18-02-2007, 01:41
dm17 napisał/a: | Bardzo prosze o nie wpadanie w paranoje |
Nie wiem kto wpada w paranoję. Ale wydaje mi się że trochę nienajlepiej sformułowałeś może- to co miałeś na myśli.
A jeśli oto chodzi dm17 napisał/a: | i tak go nigdy nie lubiłem,burak jeden |
To się nie zgodzę - jak Wisłę przejęła Tele-Fonika i grało w niej dużo dobrych piłkarzy to kiedyś spotkałem na osiedlu Kałużnego, Bukalskiego , kogoś tam jeszcze i ... Hajtę .... był jedynym który dał autograf. Ale to tak tylko przy okazji
[ Dodano: 18-02-2007, 12:36 ]
"Daily Mail": Dudek w kajdankach po "zakrapianej" imprezie
Anonymous - 18-02-2007, 14:48
Jurek Jurek..............słowiańska krew Jurek
Anonymous - 18-02-2007, 19:58
Matusiak na trybunach przesiedział mecz
|
|
|