Wielkopolskie - Luźne rozmowy o wszystkim i o niczym...
eremita - 19-01-2009, 21:45
roch_27 napisał/a: | niebawem mój vr4 również będzie miał całkiem nowy (przelotowy) układ wydechowy o średnicy 3"
Tłumiki będą wykonane na specjalne zamówienie w firmie www.el-tec.pl
BTW: taki sam zestaw znajdzie się też w innym vr-4
pozdro |
mówił Ci ktoś że jesteś Maniakiem!!!
Spal - 19-01-2009, 23:11
A ja poszukuje kolektora wydechowego 4-2-1 do carismy boje sie ,ze jesli tak bede musial brac jakiegos customa , hehe mugen style to piekna sprawa a czy daje typowo mugenowski dzwiek??
gratulacje i powodzenia w modach.
roch_27 - 20-01-2009, 19:45
eremita napisał/a: | roch_27 napisał/a: | niebawem mój vr4 również będzie miał całkiem nowy (przelotowy) układ wydechowy o średnicy 3"
Tłumiki będą wykonane na specjalne zamówienie w firmie www.el-tec.pl
BTW: taki sam zestaw znajdzie się też w innym vr-4
pozdro |
mówił Ci ktoś że jesteś Maniakiem!!! | już coś tam kiedyś słyszałem
pozdro
PiotrBe - 21-01-2009, 19:15
roch_27 napisał/a: | www.el-tec.pl |
Dobrze napisana maja filozofię firmy;)
Chyba moim klientom będe link podawał, gdy zaczną mówić, ze konkurencja ma taniej;)
Albo jakieś kopiuj/wklej na swoja strone zrobię
roch_27 napisał/a: | niebawem mój vr4 również będzie miał całkiem nowy (przelotowy) układ wydechowy o średnicy 3" |
Zgadzam się z Eremitą, jesteś Prawdziwym MitsuManiakiem
Anonymous - 26-01-2009, 11:54
woj dolnoslaskie pobilo rekord w rankingu spotkan ponad 40 aut ciekawe czy kiedys uda nam sie zblizyc do takiej frekwencji
choc troche niechlubny ten rekord bo jak zapewne wiecie jeden z Mitsumaniakow spowodowal stluczke i zagrozenie bezpieczenstwa dla ludzi . mimo wczesniejszego podobnego takiego zachowania i upomnien nie wzial sobie nic do glowy
jest juz u nas
PiotrBe - 26-01-2009, 19:56
cuuube napisał/a: | woj dolnoslaskie pobilo rekord w rankingu spotkan ponad 40 aut ciekawe czy kiedys uda nam sie zblizyc do takiej frekwencji |
Może sprobujemy w lutym, ja chce się wybrac już na 100 %, czekam tylko na info.
cuuube napisał/a: | jeden z Mitsumaniakow spowodowal stluczke |
Niestety czarne owce sa wszędzie, mam nadzieje, ze ta sytuacja będzie przestroga dla innych podmarketowyc rajdowców.
Guciek69 - 26-01-2009, 20:22
hmm sam bym chętnie podleciał na taki zlocik mam nadzieje naprawić do tego czasu Colta ... i może uda się zobaczyć wasze Mitsu pzdro
PiotrBe - 26-01-2009, 22:31
Guciek69 napisał/a: | hmm sam bym chętnie podleciał na taki zlocik |
no to moze połączymy siły i w małej kawalkadzie od Śremu pojedziemy;)
Anonymous - 31-01-2009, 13:51
SZUKAM PRACY z wyksztalcenia jestem mechanikiem samochodowym ale nigdy oprocz praktyk szkolnych i wakacji na stale nie pracowalem w zawodzie wiec doswiadczenie mizerne ale cos tam wiem . komputery odpadaja bo mam blade pojecie o tym
gdyby cos ktos slyszal prosze o kontakt...
Anonymous - 01-02-2009, 22:20
cuuube napisał/a: | SZUKAM PRACY |
ja jutro po dwóch miesiącach szukania idę do nowej pracy
PiotrBe - 02-02-2009, 15:02
Dzidas napisał/a: | ja jutro po dwóch miesiącach szukania idę do nowej pracy |
A jak to biuro projektowe, o którym rozmawialiśmy kiedyś?
Guciek69 - 02-02-2009, 16:56
PiotrBe napisał/a: | Guciek69 napisał/a: | hmm sam bym chętnie podleciał na taki zlocik |
no to moze połączymy siły i w małej kawalkadzie od Śremu pojedziemy;) |
Coltomaniacy robią spot
"SPOT POZNAŃSKI COLTMANIAKÓW w Luboniu dn. 2009.02.15" jak uruchomię Miśka to możliwe że się zjawie a do Lubonia masz blisko ;p więc mógłbyś się tam zjawić
Anonymous - 02-02-2009, 19:38
PiotrBe napisał/a: | A jak to biuro projektowe, o którym rozmawialiśmy kiedyś? |
Nie dogadałem się z gościem, bo mówił, że chce kogoś do biura a jak przyszło, co, do czego to miałem sadzić choinki w doniczki
a od dzisiaj pracuje w salonie skuterów
PiotrBe - 16-02-2009, 11:04
No i stało się, ważny temat został przyklejony
Anonymous - 16-02-2009, 11:06
ja wiem czy wazny chyba ze myslisz o innym
|
|
|