MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Auto GT Warszawa
AutoGT - 06-03-2009, 09:45
Można przyjechać z własnym olejem - 5litrów CASTROL SLX PROFESSIONAL 5W30 i nic innego.
Przebywać na hali nie można, nie pozwalają na to przepisy BHP. Jeżeli jest taka potrzeba klient może wejść na halę, ale tylko w obecności doradcy serwisowego, zobaczyć co się dzieje i wrócić na kanapę przed telewizor.
Oryginalne akcesoria do sportbacka będą systematycznie dodawane do sklepu.
Uwex - 06-03-2009, 11:49
AutoGT - dlaczego ten Castrol ma być jedynym olejem do Lancera ? I nie jest to z mojej strony żadna kpina tylko poważne pytanie .
Anonymous - 06-03-2009, 20:38
Uwex napisał/a: | AutoGT - dlaczego ten Castrol ma być jedynym olejem do Lancera ? I nie jest to z mojej strony żadna kpina tylko poważne pytanie . |
Dołączam się do pytania.
romero - 06-03-2009, 21:36
jaceksu25 napisał/a: | Uwex napisał/a: | AutoGT - dlaczego ten Castrol ma być jedynym olejem do Lancera ? I nie jest to z mojej strony żadna kpina tylko poważne pytanie . |
Dołączam się do pytania. |
AutoGT odpowie pewnie dopiero jutro lub w poniedziałek ale moim zdaniem chodziło jemu o auta na gwarancji ponieważ taki olej jest zalecany i stosowany przez ASO.
Pozdrawiam.
Swoją drogą to naprawdę dobre smarowidło.
Anonymous - 06-03-2009, 22:08
romero napisał/a: | ......taki olej jest zalecany....
Pozdrawiam.
Swoją drogą to naprawdę dobre smarowidło. |
Pierwszy raz o tym słyszę..... Przecież to nie Subaru...
Anonymous - 06-03-2009, 22:25
jaceksu25 napisał/a: | romero napisał/a: | ......taki olej jest zalecany....
Pozdrawiam.
Swoją drogą to naprawdę dobre smarowidło. |
Pierwszy raz o tym słyszę..... Przecież to nie Subaru... | A czemu Subaru?
Auta Subaru to akurat najbardziej lubią oleje na "M": Motul i Mobil
Hubeeert - 06-03-2009, 22:38
gootek napisał/a: | Auta Subaru to akurat najbardziej lubią oleje na "M": Motul i Mobil | Takie same bajki jak Castrol dla Miśków, umowa z koncernem paliwowym robi swoje.
Uwex - 07-03-2009, 11:45
Poczekajmy na odpowiedź AutoGT , bo powoli zaczynamy gadać za niego
Liczę na uczciwą odpowiedź - obiecał , że nie będzie na forum forował swojej firmy !
Mam na myśli początkowe posty w tym temacie .
Anonymous - 07-03-2009, 14:10
Uwex napisał/a: |
Liczę na uczciwą odpowiedź - obiecał , że nie będzie na forum forował swojej firmy !
Mam na myśli początkowe posty w tym temacie . |
już od pierwszego postu widzę forowanie
[ Dodano: 07-03-2009, 14:16 ]
gootek napisał/a: | A czemu Subaru?
Auta Subaru to akurat najbardziej lubią oleje na "M": Motul i Mobil
|
Polityka, polityka. Ale za to bardzo szczera firma. Nie ukrywają faktu ścisłej współpracy z Castrolem. Dlatego szacunek z mojej strony. Oczywiście nie jest to współpraca na szkodę klientów.
Poza tym pokażcie mi jeszcze jakąś markę(oprócz Subaru i nie ubliżając Mitsubishi), gdzie dyrektor naczelny odpowiada osobiście na pytania użytkowników przez forum nie ukrywając swojej osoby.
AutoGT - 09-03-2009, 15:31
Uwex napisał/a: | AutoGT - dlaczego ten Castrol ma być jedynym olejem do Lancera ? |
To jest olej zalecany przez nas.
Owszem, wynika to z umowy z Castrolem, ale moim (prywatnym, osobistym) zdaniem jest to bardzo dobry produkt i odpowiednio dba o żywotność Miśków.
Moje stwierdzenie "i nic innego" miało oznaczać, że my używamy takiego oleju i zalecamy go naszym klientom. Źle to sformułowałem i najmocniej za to przepraszam.
Istnieje możliwość zastosowania innych, które spełniają odpowiednie parametry podawane przez MMC.
Uwex - 09-03-2009, 15:54
AutoGT - dzięki za wyczerpującą odpowiedź .
Anonymous - 09-03-2009, 19:00
AutoGT napisał/a: | ....moim (prywatnym, osobistym) zdaniem jest to bardzo dobry produkt i odpowiednio dba o żywotność Miśków.
|
Zawsze z chęcią przyglądam się uzasadnieniom, czy możesz także w tym przypadku uzasadnić swoją wypowiedź - dlaczego...., czymś możesz to udowodnić ?
Pozdrawiam
Hubeeert - 13-03-2009, 00:05
jaceksu25 napisał/a: | Zawsze z chęcią przyglądam się uzasadnieniom, czy możesz także w tym przypadku uzasadnić swoją wypowiedź - dlaczego...., czymś możesz to udowodnić ?
Pozdrawiam | Bo spełnia wymogi MMC dotyczące klasy oleju a poza tym admin tez twierdzi że Castrol robi dobre oleje
Anonymous - 13-03-2009, 15:35
Hubeeert napisał/a: |
Bo spełnia wymogi MMC dotyczące klasy oleju a poza tym admin tez twierdzi że Castrol robi dobre oleje |
Nie napisałem, że robi złe oleje. .... admin dodatkowo dolewa Castrola do herbatki
Pozdrawiam
AutoGT - 13-03-2009, 16:32
Do herbaty polecam motula 300V - ma całkiem przyjemny zapach
jaceksu25 napisał/a: | Zawsze z chęcią przyglądam się uzasadnieniom, czy możesz także w tym przypadku uzasadnić swoją wypowiedź - dlaczego...., czymś możesz to udowodnić ? |
Spełnia wymagania producenta. Moja opinia, no cóż, spełnia wymogi dla EVO X, więc słonecznikowy to nie jest
|
|
|