To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Auto GT Warszawa

AutoGT - 06-03-2009, 09:45

Można przyjechać z własnym olejem - 5litrów CASTROL SLX PROFESSIONAL 5W30 i nic innego.
Przebywać na hali nie można, nie pozwalają na to przepisy BHP. Jeżeli jest taka potrzeba klient może wejść na halę, ale tylko w obecności doradcy serwisowego, zobaczyć co się dzieje i wrócić na kanapę przed telewizor.

Oryginalne akcesoria do sportbacka będą systematycznie dodawane do sklepu.

Uwex - 06-03-2009, 11:49

AutoGT - dlaczego ten Castrol ma być jedynym olejem do Lancera ? I nie jest to z mojej strony żadna kpina tylko poważne pytanie .
Anonymous - 06-03-2009, 20:38

Uwex napisał/a:
AutoGT - dlaczego ten Castrol ma być jedynym olejem do Lancera ? I nie jest to z mojej strony żadna kpina tylko poważne pytanie .

Dołączam się do pytania.

romero - 06-03-2009, 21:36

jaceksu25 napisał/a:
Uwex napisał/a:

Dołączam się do pytania.

AutoGT odpowie pewnie dopiero jutro lub w poniedziałek ale moim zdaniem chodziło jemu o auta na gwarancji ponieważ taki olej jest zalecany i stosowany przez ASO.
Pozdrawiam.
Swoją drogą to naprawdę dobre smarowidło.

Anonymous - 06-03-2009, 22:08

romero napisał/a:
......taki olej jest zalecany....
Pozdrawiam.

Pierwszy raz o tym słyszę..... Przecież to nie Subaru...

Anonymous - 06-03-2009, 22:25

jaceksu25 napisał/a:
romero napisał/a:
......taki olej jest zalecany....
Pozdrawiam.

Pierwszy raz o tym słyszę..... Przecież to nie Subaru...
A czemu Subaru?

Auta Subaru to akurat najbardziej lubią oleje na "M": Motul i Mobil
:)

Hubeeert - 06-03-2009, 22:38

gootek napisał/a:
Takie same bajki jak Castrol dla Miśków, umowa z koncernem paliwowym robi swoje.
Uwex - 07-03-2009, 11:45

Poczekajmy na odpowiedź AutoGT , bo powoli zaczynamy gadać za niego :P
Liczę na uczciwą odpowiedź - obiecał , że nie będzie na forum forował swojej firmy !
Mam na myśli początkowe posty w tym temacie .

Anonymous - 07-03-2009, 14:10

Uwex napisał/a:

Liczę na uczciwą odpowiedź - obiecał , że nie będzie na forum forował swojej firmy !
Mam na myśli początkowe posty w tym temacie .

już od pierwszego postu widzę forowanie :biggrin:

[ Dodano: 07-03-2009, 14:16 ]
gootek napisał/a:
A czemu Subaru?

:)

Polityka, polityka. Ale za to bardzo szczera firma. Nie ukrywają faktu ścisłej współpracy z Castrolem. Dlatego szacunek z mojej strony. Oczywiście nie jest to współpraca na szkodę klientów.
Poza tym pokażcie mi jeszcze jakąś markę(oprócz Subaru i nie ubliżając Mitsubishi), gdzie dyrektor naczelny odpowiada osobiście na pytania użytkowników przez forum nie ukrywając swojej osoby.

AutoGT - 09-03-2009, 15:31

Uwex napisał/a:
AutoGT - dlaczego ten Castrol ma być jedynym olejem do Lancera ?

To jest olej zalecany przez nas.
Owszem, wynika to z umowy z Castrolem, ale moim (prywatnym, osobistym) zdaniem jest to bardzo dobry produkt i odpowiednio dba o żywotność Miśków.

Moje stwierdzenie "i nic innego" miało oznaczać, że my używamy takiego oleju i zalecamy go naszym klientom. Źle to sformułowałem i najmocniej za to przepraszam.

Istnieje możliwość zastosowania innych, które spełniają odpowiednie parametry podawane przez MMC.

Uwex - 09-03-2009, 15:54

AutoGT - dzięki za wyczerpującą odpowiedź . :)
Anonymous - 09-03-2009, 19:00

AutoGT napisał/a:
....moim (prywatnym, osobistym) zdaniem jest to bardzo dobry produkt i odpowiednio dba o żywotność Miśków.

Zawsze z chęcią przyglądam się uzasadnieniom, czy możesz także w tym przypadku uzasadnić swoją wypowiedź - dlaczego...., czymś możesz to udowodnić ?

Pozdrawiam

Hubeeert - 13-03-2009, 00:05

jaceksu25 napisał/a:
Zawsze z chęcią przyglądam się uzasadnieniom, czy możesz także w tym przypadku uzasadnić swoją wypowiedź - dlaczego...., czymś możesz to udowodnić ?

Pozdrawiam
Bo spełnia wymogi MMC dotyczące klasy oleju a poza tym admin tez twierdzi że Castrol robi dobre oleje ;-) :P
Anonymous - 13-03-2009, 15:35

Hubeeert napisał/a:

Bo spełnia wymogi MMC dotyczące klasy oleju a poza tym admin tez twierdzi że Castrol robi dobre oleje ;-) :P

Nie napisałem, że robi złe oleje. :wink: .... admin dodatkowo dolewa Castrola do herbatki :wink: :D

Pozdrawiam

AutoGT - 13-03-2009, 16:32

Do herbaty polecam motula 300V - ma całkiem przyjemny zapach :)

jaceksu25 napisał/a:

Spełnia wymagania producenta. Moja opinia, no cóż, spełnia wymogi dla EVO X, więc słonecznikowy to nie jest :)