To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - gdzie naprawiacie?

Anonymous - 19-06-2007, 11:07

jesli chodzi o regulacje itp to znam chlopakow co to robia szybko tanio i profesjonalnie bo zajmuja sie tym zawodowo tyle ze dorabiaja sobie prywatnie, nr tel. poszedl na pw. jakby ktos jeszcze chcial to pytac - bede wysylal na pw
Anonymous - 12-07-2007, 11:23

Mam pytanko. Może ktoś z Was serwisował swojego miśka w Best Car na Zemborzyckiej?
Jeśli tak, to jak ich oceniacie?
Prosiłbym też numer do pana Sławka ze Staffa 32.
Dzięki.

Znalazłem też to http://e-warsztat.pl/ws/w...E54A?wid=df47cc
Czyżby był też serwis w Lublinie?

maklakus - 12-07-2007, 12:49

tomiq napisał/a:

Znalazłem też to http://e-warsztat.pl/ws/w...E54A?wid=df47cc
Czyżby był też serwis w Lublinie?

tomiq szczerze Ci polecam "Auto Sport Serwis" , sporo rzeczy tam robiłem - i byłem zawsze zadowolony , zapewne sporo osób się ze mną zgodzi że fachowiec jest godny polecenia.

Anonymous - 12-07-2007, 14:26

Auto Sport Serwis Piotr Masicz - zgadzam sie, adres na poczatku tematu :D
Anonymous - 18-07-2007, 11:54

bylem wczoraj u Pana Sławka bo przejeżdzałem przez Kunickiego to pomyślałem, że trzeba sprawdzić co i jak :) Fajny gość :) Troche nie taki jak się spodziewałem :) Ale wie wszytsko co trzeba i chyba autko będęserwisował (oby jak najrzadziej) u niego.

Co do masicza - kiedys ojciec naprawiał u niego fure po wypadku - blacharka i lakierek zawodowo byl zrobiony... Dobrze wiedziec, ze i tam mozna podjechac z miskiem bo widac, ze gosc profi.

pozdro,
bart

truespinmice - 18-07-2007, 15:15

Sławek to przykład dobrego, polskiego mechanika: każdy lubi sobie przekląć :D
polsaler - 21-08-2007, 22:15

Info dla zainteresowanych :

Auto Sport Serwis zajmuje się obecnie również instalacją regulacją i naprawami LPG .

Piotruś to swój chłop i szczerze polecam

Anonymous - 11-11-2007, 20:48

Jeśli chodzi o serwis u Pana Masicza to wystarczy po prostu przyjechać czy też lepiej zadzwonić i zarezerwować termin? Jeśli tak to czy ma ktoś nr do Pana Masicza?
pawela - 11-11-2007, 22:02

Naprawe/wymiane rzeczy nie wymagajacych duzo czasu (np wymiana klockow itp) Piotrek robi najczesciej od reki, na cos powazniejszego zadzwon i sie umow. Namiary poszly na pw :wink:
Anonymous - 12-11-2007, 01:08

wielkie dzięki za kontakt, najlepiej jak wcześniej jednak zadzwonię bo mam problemy z odpalaniem jak jest zimny więc może być to coś poważniejszego :?
szamcio11 - 12-11-2007, 14:31

Witam.Co prawda z małopolskiego,ale zonka jeździ Miskiem w Lublinie - można prosić o namiar telefoniczny na Pana Piotra i Sławka - w krakowie nie moga sobie dać rady z dławieniem silnika na zimnym, na beznynie. Może tu się uda???
szamcio

Anonymous - 13-11-2007, 11:27

a co sadzicie o akcji serwisowej w MMC, warto jechac na Naleczowska do Parexbudu dac 50 zł zeby cos tam posprawdzali ? czy moze jest to na zasadzie " daj 50 zeta my ci podbijemy papier, ze niby sprawdzilsmy cos tam" jakies doswiadczenia z lubelskim dealerem ?
Grześku - 13-11-2007, 12:20

Rades napisał/a:
jakies doswiadczenia z lubelskim dealerem ?

Nie związane z "akcją" ale jak najbardziej pozytywne. Nigdy się nie zawiodłem i u mnie mają duży +.
Najlepiej będzie jak odżałujesz te 50PLN i sprawdzisz to na własnej skórze.

A potem powiesz jak to było 8)

Anonymous - 13-11-2007, 13:22

Grześku napisał/a:

Najlepiej będzie jak odżałujesz te 50PLN i sprawdzisz to na własnej skórze.

A potem powiesz jak to było 8)

mowisz i masz umowilem sie na piatek, a niech strace ;)

Anonymous - 19-11-2007, 18:14

to jak wyjedziesz to napisz wrażenie