Małopolskie - pozdrowienia mitsu
Adaho_krak - 05-07-2008, 20:29
Di-krk napisał/a: | Pozdrowienia dla widzianego dziś rano na Alei Powstańców Wielkopolskich Mitsumaniaka
|
... i viceversa .....
Di-krk napisał/a: | Bardzo to miłe |
Dla mnie również, szczególnie jak to MitsuManiaczka
Anonymous - 16-07-2008, 14:56
..to i ja pozdrowie goscia z RTV euro AGD z carrefour-a Czyzyny ktory ma colcika niebieskiego 92r obitego z kazdej strony
karolgt - 16-07-2008, 23:45
DEDOOR napisał/a: | ..to i ja pozdrowie goscia z RTV euro AGD z carrefour-a Czyzyny ktory ma colcika niebieskiego 92r obitego z kazdej strony |
a to ten kojarze
koło D.H.Wanda czasem przyjezdza jeszcze "kłamca" bo ma rejestracje "LIE XXXX"
Anonymous - 17-07-2008, 00:53
Ja za to często widuję rano w okolicach ronda Kraka - Gala na blachach RBR xxxxx. Nie wspominam o Coltach, których jakoś się ostatnio namnożyło.
Anonymous - 17-07-2008, 08:26
Gdzie Wy widzicie te colty??
Ja nadal mam wrazenie, ze sama jezdze po Krakowie
mkm - 17-07-2008, 11:03
One sa wszedzie...
Marcin-Krak - 17-07-2008, 14:09
Di-krk napisał/a: | Ja nadal mam wrazenie, ze sama jezdze po Krakowie |
Są dwa białe CJ0 w Krakowie oprócz Twojego Chyba że ktoś inny jeździ Twoim, bo tyłu nie widziałem czy jest naklejka czy nie
Poza tym CJ0tów przybyło w ostatnich dniach bardzo - szczególnie zielonych
No i w moich okolicach kręci się KRA w takich kolorach jak mój i się stresuję czy to nie mój jedzie
Anonymous - 18-07-2008, 09:40
Marcin-Krak napisał/a: | Są dwa białe CJ0 w Krakowie oprócz Twojego |
Nie moj....ja nikomu nie daje
Zamarłam wczoraj na Starowiślnej bo zobaczyłam białego...dziewczyna prowadziła.
Gdy na mojej uczelni weekendowe zjazdy sie rozpoczynaja widuje colty ale w wiekszości nie na krakowskich rejestracjach.
Anonymous - 26-07-2008, 00:08
Witajcie! Wstyd się przyznać, ale dopiero przed chwilą odrobiłem zaległości, czyli przeczytałem najważniejszy temat z pozdrowieniami. Jakiś czas temu witałem wszystkich wielbicieli niebanalnych "wyrobów jubilerskich" w innym wątku, lecz to tutaj chyba powinienem się najpierw pojawić. Pozdrawiam, zatem wszystkich, a w szczególności kilka Carusi z Kazimierza. Moja ślicznotka ma złotą opaleniznę i chociaż stuknęła już jej 8 (pokazuję jej Kraków i okolice dopiero od 3 miesięcy) nadal wygląda czarująco. Do zobaczenia w krakowskich korkach, których ostatnio jakby urodzaj nastał.
Adaho_krak - 26-07-2008, 16:55
Rosik, pozdrawiam również i życze niezapomnianych chwil z
Rosik napisał/a: | Moja ślicznotka ma złotą opaleniznę i chociaż stuknęła już jej 8 (pokazuję jej Kraków i okolice dopiero od 3 miesięcy) nadal wygląda czarująco. |
oraz zapraszam "Parkę" na spocik INFO O NAJBLIŻSZYM SPOCIE
Rosik napisał/a: | Do zobaczenia w krakowskich korkach, których ostatnio jakby urodzaj nastał. |
Nawet nie pisz o korkach Na samo wspomnienie o jeździe w tym tygodniu, mam drgawki.
waldi-1 - 26-07-2008, 20:54
ja codziennie śmigam do kraka swoim galiuszem i czesto widze galanta na olkuskich blachach skręcajacego w ulice piastowską , prowadzi go taka blondynka którą pozdrawiam, papi ty mieszkasz koło mnie czyli 14 km nas dzieli a jeszcze ani razu niewidziałem cie a mówisz ze smigasz na kraków , napisz jakie masz autko to moze wtedy cie wypatrze, pozdrowienia równiez dla ciebie papi,
pozdrówka tez dla wszystkich misiomaniaków których miałem przyjemnośc poznac na spotach oraz dla tych których nieznam a mysle ze poznam, wypatrujcie mnie na ulicuy
t.o - 30-07-2008, 10:30
thomb napisał/a: | Ja za to często widuję rano w okolicach ronda Kraka - Gala na blachach RBR xxxxx. Nie wspominam o Coltach, których jakoś się ostatnio namnożyło. |
thomb, jak srebrny kombi, codziennie w okolicach 8.00 to ja :>
Pozdrowienia!
t.o
Anonymous - 30-07-2008, 14:27
Cytat: | thomb, jak srebrny kombi, codziennie w okolicach 8.00 to ja :> |
a to pozdrawiam kolegę Ja w tamtej okolicy czasem się pojawiam Carismą Srebrną, chociaż rzadko ostatnio bo jeżdżę inaczej ale swego czasu często z przystanku obserwowałem sytuację drogową
Marcin-Krak - 30-07-2008, 16:44
t.o napisał/a: | thomb napisał/a:
Ja za to często widuję rano w okolicach ronda Kraka - Gala na blachach RBR xxxxx. Nie wspominam o Coltach, których jakoś się ostatnio namnożyło.
thomb, jak srebrny kombi, codziennie w okolicach 8.00 to ja :>
|
A ja takiego Gala widuję pod Radiem Kraków
A thomb, widziany niedawno się zastanawiałem skąd ja tego kierowcę znam
Anonymous - 30-07-2008, 23:19
Marcin-Krak napisał/a: | A thomb, widziany niedawno się zastanawiałem skąd ja tego kierowcę znam |
A to miło mi, że rozpoznałeś a ja już powoli przestaję zwracać uwagę na miśki bo coraz więcej się tego kręci po Krakowie. A Carism to już normalnie gdzie się nie obrócę ...
|
|
|