To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

Adaho_krak - 05-07-2008, 20:29

Di-krk napisał/a:
Pozdrowienia dla widzianego dziś rano na Alei Powstańców Wielkopolskich Mitsumaniaka

... i viceversa .....

Di-krk napisał/a:
Bardzo to miłe

Dla mnie również, szczególnie jak to MitsuManiaczka :D

Anonymous - 16-07-2008, 14:56

..to i ja pozdrowie goscia z RTV euro AGD z carrefour-a Czyzyny ktory ma colcika niebieskiego 92r obitego z kazdej strony :)
karolgt - 16-07-2008, 23:45

DEDOOR napisał/a:
..to i ja pozdrowie goscia z RTV euro AGD z carrefour-a Czyzyny ktory ma colcika niebieskiego 92r obitego z kazdej strony :)

a to ten :D kojarze :D

koło D.H.Wanda czasem przyjezdza jeszcze "kłamca" bo ma rejestracje "LIE XXXX" :P

Anonymous - 17-07-2008, 00:53

Ja za to często widuję rano w okolicach ronda Kraka - Gala na blachach RBR xxxxx. Nie wspominam o Coltach, których jakoś się ostatnio namnożyło.
Anonymous - 17-07-2008, 08:26

Gdzie Wy widzicie te colty?? :shock:
Ja nadal mam wrazenie, ze sama jezdze po Krakowie :D

mkm - 17-07-2008, 11:03

One sa wszedzie...
Marcin-Krak - 17-07-2008, 14:09

Di-krk napisał/a:
Ja nadal mam wrazenie, ze sama jezdze po Krakowie :D

Są dwa białe CJ0 w Krakowie oprócz Twojego :P Chyba że ktoś inny jeździ Twoim, bo tyłu nie widziałem czy jest naklejka czy nie ;)

Poza tym CJ0tów przybyło w ostatnich dniach bardzo - szczególnie zielonych :P
No i w moich okolicach kręci się KRA w takich kolorach jak mój i się stresuję czy to nie mój jedzie :D

Anonymous - 18-07-2008, 09:40

Marcin-Krak napisał/a:
Są dwa białe CJ0 w Krakowie oprócz Twojego

Nie moj....ja nikomu nie daje :wink:
Zamarłam wczoraj na Starowiślnej bo zobaczyłam białego...dziewczyna prowadziła.
Gdy na mojej uczelni weekendowe zjazdy sie rozpoczynaja widuje colty ale w wiekszości nie na krakowskich rejestracjach.

Anonymous - 26-07-2008, 00:08

Witajcie! Wstyd się przyznać, ale dopiero przed chwilą odrobiłem zaległości, czyli przeczytałem najważniejszy temat z pozdrowieniami. Jakiś czas temu witałem wszystkich wielbicieli niebanalnych "wyrobów jubilerskich" w innym wątku, lecz to tutaj chyba powinienem się najpierw pojawić. Pozdrawiam, zatem wszystkich, a w szczególności kilka Carusi z Kazimierza. Moja ślicznotka ma złotą opaleniznę i chociaż stuknęła już jej 8 (pokazuję jej Kraków i okolice dopiero od 3 miesięcy) nadal wygląda czarująco. Do zobaczenia w krakowskich korkach, których ostatnio jakby urodzaj nastał.
Adaho_krak - 26-07-2008, 16:55

Rosik, pozdrawiam również i życze niezapomnianych chwil z

Rosik napisał/a:
Moja ślicznotka ma złotą opaleniznę i chociaż stuknęła już jej 8 (pokazuję jej Kraków i okolice dopiero od 3 miesięcy) nadal wygląda czarująco.

oraz zapraszam "Parkę" na spocik :) INFO O NAJBLIŻSZYM SPOCIE

Rosik napisał/a:
Do zobaczenia w krakowskich korkach, których ostatnio jakby urodzaj nastał.

Nawet nie pisz o korkach :evil: Na samo wspomnienie o jeździe w tym tygodniu, mam drgawki. :evil: :evil: :evil: :D :D :D

waldi-1 - 26-07-2008, 20:54

ja codziennie śmigam do kraka swoim galiuszem i czesto widze galanta na olkuskich blachach skręcajacego w ulice piastowską , prowadzi go taka blondynka którą pozdrawiam, papi ty mieszkasz koło mnie czyli 14 km nas dzieli a jeszcze ani razu niewidziałem cie a mówisz ze smigasz na kraków , napisz jakie masz autko to moze wtedy cie wypatrze, pozdrowienia równiez dla ciebie papi,
pozdrówka tez dla wszystkich misiomaniaków których miałem przyjemnośc poznac na spotach oraz dla tych których nieznam a mysle ze poznam, wypatrujcie mnie na ulicuy :p

t.o - 30-07-2008, 10:30

thomb napisał/a:
Ja za to często widuję rano w okolicach ronda Kraka - Gala na blachach RBR xxxxx. Nie wspominam o Coltach, których jakoś się ostatnio namnożyło.

thomb, jak srebrny kombi, codziennie w okolicach 8.00 to ja :>

Pozdrowienia!
t.o

Anonymous - 30-07-2008, 14:27

Cytat:

a to pozdrawiam kolegę :P Ja w tamtej okolicy czasem się pojawiam Carismą Srebrną, chociaż rzadko ostatnio bo jeżdżę inaczej ale swego czasu często z przystanku obserwowałem sytuację drogową :lol:

Marcin-Krak - 30-07-2008, 16:44

t.o napisał/a:
thomb napisał/a:

A ja takiego Gala widuję pod Radiem Kraków :wink:

A thomb, widziany niedawno :P się zastanawiałem skąd ja tego kierowcę znam :twisted:

Anonymous - 30-07-2008, 23:19

Marcin-Krak napisał/a:
A thomb, widziany niedawno :P się zastanawiałem skąd ja tego kierowcę znam :twisted:

A to miło mi, że rozpoznałeś :wink: a ja już powoli przestaję zwracać uwagę na miśki bo coraz więcej się tego kręci po Krakowie. A Carism to już normalnie gdzie się nie obrócę ... :twisted: