Łódzkie - A może pogawędzimy o oponkach ( kapciach, gumkach itd itd)
kamil73-73 - 29-03-2009, 15:27
Przychylam się do wypowiedzi Czarcika ale szanuje gusta innych.Przeraża mnie ogólnie czarna'plama 'w nadkolach które są też czarne.Przyglądałem się wielu autom z takimi felami i tylko białe typowo sportowe jakos wyglądają.Po wielu spostrzezeniach stwierdziłem[rozpatrując też zakup nowych felg do mojego]że koła z przewagą czerni grafitu itp muszą być jak największe i mieć mały prześwit przy nadkolu.Dotyczy to równierz felg z rantem np.polerowanym.Wiadomo każdy wie że cienki laczek ,obniżenie' duże koła wyglądają rewelacyjnie ale w polskim mieście długo nie pojeżdzisz.Podsumowując 'szprycha' i to od samego rantu w jasnym kolorze optycznie powiększa koła 17 wygląda na18.
junior81 - 29-03-2009, 23:25
kamil73-73 napisał/a: | ale szanuje gusta innych |
No i o to chodzi każdy ma inne gusta. Ja zachciałem mieć coś innego. Kupiłem auto dla siebie i na mnie ma robić największe wrażenie, reszta się nie liczy.
misiek-misiek - 30-03-2009, 12:12
Ja tam popieram obie strony, bo auto kupuje się przede wszystkim sobie a nie całej społeczności, ale z drugiej strony, faktem jest, że czarne felgi fajnie wyglądają przy obniżonym zawiasie i niskim profilu.
Czarne alumki z wysokimi gumami wyglądają trochę jak zwykłe stalówki i to jest trochę niepokojące ale trzeba to ocenić na najbliższym spocie i się wszelkie wątpliwości rozwieją
P.S. Widziałem takie felgi wczoraj na srebrnej Maździe MPV w Piotrkowie na parkingu pod C.H. Echo i nawet fajnie się komponowały. Ale malowanie zacisków być musi
junior81 - 30-03-2009, 23:17
misiek-misiek napisał/a: | Ale malowanie zacisków być musi |
Dobra dobra i na zaciski przyjdzie pora.
|
|
|