To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - NOWE PROMOCJE W SALONACH

dab - 12-03-2009, 23:44

r1212 napisał/a:
Cytat:
Aaa, i kupując w ASV we Wrocławiu masz zapewnioną fachową obsługę, a z innymi to różnie bywa. :finga: Nie żebym reklamował czy coś. :rolleyes:

I tu się zgadzam, mam 2 auta kupione u nich i do tej pory na serwis naprawdę nie mogę narzekać.
Czasami warto zapłacić troszkę więcej. A ja na przykład mam raczej złe doświadczenia z Fi.... z Krakowa - jak próbowałem kupić auto nawet nie oddzwonili.

Wiesz, z tym oddzwanianiem to juz tak przewaznie jest, zreszta zalezy to od sytuacji na rynku no i oczywiscie od tego na jakiego sprzedawce sie trafi - obecnie raczej juz wszyscy oddzwaniaja :twisted: Tak ze nie ma co generalizowac
A ja wlasnie krece temat z z G... z Krakowa i nie narzekam - staly kontakt, wszystko jasne, no i najwazniejsze - proponuja znacznie lepsze warunki niz moje rodzime ASV (wstyd ASV, wstyd!) Zeby trzeba bylo jechac po auto do Krakowa :badgrin: no kto to widzial :roll: :badgrin:

didku - 13-03-2009, 11:15

Oj racja z tym Wrockiem, oj racja
Hej dab, odliczanie już też odpalone. :rolleyes:

KowaliK - 13-03-2009, 17:13

dab, didku, może w Krakowie jest mniejszy popyt na Outlandery, dlatego tak lecą z tymi cenami? :)

r1212, odbierałeś swojego Outka może jakoś na początku września '07?

Przepraszam za off-top ale nie mogłem się powstrzymać. :wink:

dab - 13-03-2009, 18:15

KowaliK napisał/a:
dab, didku, może w Krakowie jest mniejszy popyt na Outlandery, dlatego tak lecą z tymi cenami? :)

r1212, odbierałeś swojego Outka może jakoś na początku września '07?

Przepraszam za off-top ale nie mogłem się powstrzymać. :wink:

Moze i popyt mniejszy choc nie sadze - miasta zblizone do siebie w ludnosci z przewaga Krakowa nawet 8) Chodzi o to ze podejmuja rozmowe na temat upustow a nie od poczatku jecza jak to im ciezko i nie maja z czego juz schodzic bo im ich biznes plany sie pogorsza! :badgrin: :badgrin: To byl hit stulecia jak to uslyszalem :mrgreen: No to nie bede im psul ich wynikow finansowych i zrobie zakupy w Krakowie :butthead: :finga:
Pozdrawiam Krakow i Pile - bo i tam rowniez daja lepsze warunki niz we Wrocku :badgrin: :oops:

jurekschroda - 19-03-2009, 13:06

Ważne info dla przyszłych Outlanderowców, którzy chcą upolować auto z 2008r w wersji Intense Plus lub Instyle jeszcze w marcu - po raz pierwszy ( i chyba ostatni) silnik 2.2 będzie dostępny w cenie silnika 2.0 :shock:
didku - 19-03-2009, 17:47

gdzies to wyczytal? na www ani slowa, ktory salon?
eler1 - 19-03-2009, 18:23

jurekschroda napisał/a:
Ważne info dla przyszłych Outlanderowców, którzy chcą upolować auto z 2008r w wersji Intense Plus lub Instyle jeszcze w marcu - po raz pierwszy ( i chyba ostatni) silnik 2.2 będzie dostępny w cenie silnika 2.0 :shock:
zastanówcie się dlaczego tak jest i jaki jest tego powód :? z tym francuzem który ma tylko 156KM a w citronie 160
GrzesiekJozefow - 20-03-2009, 22:07

eler1 napisał/a:
zastanówcie się dlaczego tak jest i jaki jest tego powód :? z tym francuzem który ma tylko 156KM a w citronie 160

Zastanowiłem się i... nic nie rozumiem z twojej wypowiedzi. :roll: :wink: Mógłbyś rozwinąć swoją myśl :?:

dab - 22-03-2009, 21:12

jurekschroda napisał/a:

A od kiedy ta promocja? Sa jakies szczegoly? Jakie ceny?

Anonymous - 22-03-2009, 22:40

http://www.mitsubishi.pl/...r/Promocje.html

zaiste... promocja stulecia, a kiedy 2,4 MIVEC skorzysta z podobnych warunków, czy ktoś coś już wie?

eler1 - 23-03-2009, 07:23

orto napisał/a:
a kiedy 2,4 MIVEC skorzysta z podobnych warunków, czy ktoś coś już wie?
dla dobrych i sprawdzonych rozwiązań nie trzeba kosmicznych promocji bo zawsze się będą sprzedawać :mrgreen:
jurekschroda - 23-03-2009, 14:11

:lol: :lol: :lol: normalnie dawno się tak nie uśmiałem... dopóki silniki 2.2 były w astronomiczej cenie, czasem na forum padały pytania typu " skąd taka cena". OK.
Natomiast teraz, kiedy są w cenie 2.0 ( do końca marca) pojawiaja się podejrzenia
tego typu
Cytat:

Ja już nie wiem, jak takiego ludka można zadowolić. I tak źle, i tak niedobrze :shock:

Jeśli sam znasz jakiś powód takiej a nie innej ceny to może łaskawie nas uświadomisz mądralo jeden, co ? :wink:

Na podobne promocje dotyczące silników benzynowych chyba nie bardzo można liczyć, ponieważ stanowią one tylko niewielki procent ogólnej sprzedaży - tak mi się wydaje.
Zazwyczaj jest tak, że im większe ilości danego produktu są na rynku, tym większe możliwości manewru ma producent.

Woo - 23-03-2009, 20:33

Ja jednak pozostałem przy silniku 2.0. Jakoś mnie ten francuz nie przekonuje. Do tego jeszcze ten filtr cząstek stałych... W czwartek odbieram, trzymacie kciuki :)

Pozdrawiam,
Woo

Dario_W - 23-03-2009, 21:29

cześć. Czy ktoś może wie jak wygląda kwestia kraty do Outlandera 2009. Będę chciał kupić Intense Plus najlepiej w beżowym kolorze albo czarny lub granat. dajcie znać jeśli wiecie coś na ten temat.

Gdzie najlepiej kupić Outlandera? W Gdyni, Elblągu czy w Białym?

eler1 - 23-03-2009, 21:38

Dario_W napisał/a:

Gdzie najlepiej kupić Outlandera? W Gdyni, Elblągu czy w Białym?
Białym są otwarci na klienta i mają dobre propozycje mam już z nimi drugi kontakt