To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pomorski III Zlot M3M nad jeziorem - 12 Lipiec 2009 godz 12

metzger - 23-06-2009, 10:30

akbi napisał/a:
ja nie chce robic zadnych "konkurencji" gdzie trzeba bedzie jechac autem szybciej niz 20km/h
to może lepiej że Ciebie nie było rok temu, z tego co pamiętam to Lothar jechał "ciutkę" szybciej ... i to na zaciągniętym ręcznym :b
Bartek - 23-06-2009, 10:46

HEHE będę ze 3 km od tego miejsca 12 lipca :)

an-et, czy można do was przyjechać w piątek rano, rozbić się namiotami i zostać do niedzieli wieczorem? Odpowiedz na PW, lub na ogólne - jedziemy w 4-5 rodzin odwiedzić nasze zuchy na obozie we Wdzydzach ;) , planowaliśmy zatrzymać się w Stanicy PTTKu, ale ;)

akbi - 23-06-2009, 14:45

Bartek napisał/a:
HEHE będę ze 3 km od tego miejsca 12 lipca

no to wiesz, że musisz zaliczyć naszego Spota :D :twisted:
bo chyba nie chcesz, aby Ci się pasek wydłużył :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Marcino - 23-06-2009, 17:01

Bartek napisał/a:
HEHE będę ze 3 km od tego miejsca 12 lipca

Mam rozumieć ze odwiedzi nas VR4? CZy raczej ekonomiczny wagon..:)

Bartek - 23-06-2009, 17:08

ekonomiczny, a przede wszystkim wygodniejszy dla 2+2 + bagaże
Anonymous - 23-06-2009, 22:04

No to Bartek nie masz teraz wyjścia :wink:
Anonymous - 24-06-2009, 05:50

1. chudyone
2. an-et
3. Krzyzak + 1
4. Aśka + akbi + akbi jr
5. MKarpiu + (jeśli ktoś się znajdzie to dopiszę/pochwale się) xD
6. tomek_ch86 + ???
7. masa+3
8. Marcino + Mirka + Konrad
9. metzger + 1 ÷ 3
10. Lothar

metzger napisał/a:
to może lepiej że Ciebie nie było rok temu, z tego co pamiętam to Lothar jechał "ciutkę" szybciej ... i to na zaciągniętym ręcznym :b

Ekhm... I dodaj, że bez świateł :D :D
Na zlocie MEKP w borsku jeździłem Carismą jeszcze ciut szybciej, i to bez ręcznego ;) Robiliśmy w czasówki na torze ze słupków i starty równoległe, wszystko rekreacyjnie, choć nie było wolno. Nic się złego nie stało, bo zasada jest prosta: każdy ma własny rozum i odpowiada za to, co robi. W Borsku zresztą dookoła pasa jest tyle pustej przestrzeni, że nawet jak ktoś wypadnie z drogi to mocno się zestarzeje, zanim zdąży dojechać do czegoś, w co można walnąć.

akbi - 24-06-2009, 09:21

Lothar napisał/a:
Nic się złego nie stało, bo zasada jest prosta: każdy ma własny rozum i odpowiada za to, co robi. W Borsku zresztą dookoła pasa jest tyle pustej przestrzeni, że nawet jak ktoś wypadnie z drogi to mocno się zestarzeje, zanim zdąży dojechać do czegoś, w co można walnąć.

Karol, wierzę w Twój rozsądek, ale proszę powstrzymaj się od opowiadań tego typu na forum ... niestety nie każdy ma tyle oleju w głowie.
Kolizja w Szczecinie na Spocie o której wspominałem parę postów wyżej, również miała miejsce na lotnisku, na identycznym terenie jak Borsk, więc uwierz mi za kółkiem można zrobić wszystko czego się z reguły nie chce.

Anonymous - 24-06-2009, 10:05

Akbi, ja nie twierdzę, że nie można. Celem mojej wypowiedzi nie jest zachęcanie kogokolwiek do wyścigów, a jedynie stwierdzenie, że jesteśmy dorośli i każdy ponosi odpowiedzialność za to, co robi. Jak ostatnio byliśmy w borsku to na pasie leżała stara bejca na dachu, więc oczywiście, że można zrobić sobie krzywdę.

Pozdrawiam.

Krzyzak - 24-06-2009, 11:59

sobie to pal licho... chodzi o innych
naprawde - nieszczesc z udziem samochodow jest ostatnio tak duzo, ze strach jest jezdzic...
polecam kazdemu sytuacje, w ktore ja bylem - 2 tygodnie jezdzenia w Niemczech i potem wjazd na 7-ke W-wa - Gdansk
widac taki kontrast... balem sie o wlasne zycie... chociaz wczesniej uznawalem to wariatkowo za norme...

Anonymous - 24-06-2009, 12:16

Krzyzak napisał/a:
naprawde - nieszczesc z udziem samochodow jest ostatnio tak duzo, ze strach jest jezdzic...

to moze lepiej nie jezdzic autem po polsce?

akbi - 24-06-2009, 13:31

Panowie, nie odbiegajmy od tematu
Anonymous - 25-06-2009, 11:56

Cytat:
an-et, czy można do was przyjechać w piątek rano, rozbić się namiotami i zostać do niedzieli wieczorem? Odpowiedz na PW, lub na ogólne - jedziemy w 4-5 rodzin odwiedzić nasze zuchy na obozie we Wdzydzach ;) , planowaliśmy zatrzymać się w Stanicy PTTKu, ale ;)

odpowiadam - ponieważ nie jesteś jedynym który pyta :P
niestety w tym roku nie jesteśmy przygotowani na namioty i wogóle noclegi - ponieważ nasza przystań jest w trakcie powstawania - mamy trochę plac budowy na terenie...
chcąc traktować sprawiedliwie wszystkich - przykro nam strasznie - bo zapewne fajnie by było gościć Was na dłużej, ale w miejscu gdzie ewentualnie dało by się rozbić - będą stały samochody klientów, no a będzie jeszcze potrzeba zorganizować teren dla wszystkich miśków oczywiście :wink:
zapraszamy więc w niedzielę - możecie zjeżdżać już z samego rana :wink:

Anonymous - 25-06-2009, 13:41

an-et napisał/a:
zapraszamy więc w niedzielę - możecie zjeżdżać już z samego rana

an-et, co rozumiesz przez samo rano?

chudyone - 25-06-2009, 14:18

Lothar napisał/a:
an-et, co rozumiesz przez samo rano?

hehe tak od 9 mozna przybywać :)