To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Colt CJ0 - fotel kierowcy

Hugo - 11-05-2011, 23:04

Lena87 napisał/a:
ps koło zapasowe mam w bagażniku
Wiem :wink:
Lena87 napisał/a:
zajrzę jutro pod spód, chociaż kto miał forda to wie...żadna rdza fordowi nie równa
Obyś się nie zdziwiła, powiedz blacharzowi, czy tam obojętnie kto Ci to ma robić, żeby zwrócił uwagę na stan podłużnic tylnych na odcinkach przy wnęce na koło zapasowe.
Lena87 - 13-05-2011, 15:22
Temat postu: fotel kierowcy
No więc... jestem po wymianie rozrządu wraz z pompą wody za wszystko z robocizną zapłaciłam 450 zł myślę, że nie jest to wygórowany koszt.

Jednak do tematu, chciałabym Was zapytać czy mieliście problem z lekko przesuwającym się pod wpływem jazdy fotelu pasażera? Nie wiem za bardzo gdzie mam przykręcić/odkręcić aby irytujące trzeszczenie ustało :) Bardzo proszę o rady jeśli mieliście podobne problemy. :wink:

mystek - 13-05-2011, 15:38

u mnie lata oparcie fotela pasażera od wstrząsów, przyzwyczaiłem się :P to nie rzadka dolegliwość :) wyrabia się fotel po latach odsuwania
Hugo - 13-05-2011, 20:12

Lena87 napisał/a:
Jednak do tematu, chciałabym Was zapytać czy mieliście problem z lekko przesuwającym się pod wpływem jazdy fotelu pasażera?
Luzy są na prowadnicach fotela. Przykręcony jest dobrze. Standard, przyzwyczaj się.
vendetta - 13-05-2011, 20:31

A jaki masz w nim przebieg ? U mnie nic się nie przesuwa :)
Marcin-Krak - 13-05-2011, 23:31

Lena87, zakładaj temat w Naszych Miśkach.
Pochwal się Colcikiem i będziesz się mogła spokojnie o wszystko tam pytać :)