[96-02]Colt CJ0 - fotel kierowcy
Hugo - 11-05-2011, 23:04
Lena87 napisał/a: | ps koło zapasowe mam w bagażniku | Wiem Lena87 napisał/a: | zajrzę jutro pod spód, chociaż kto miał forda to wie...żadna rdza fordowi nie równa | Obyś się nie zdziwiła, powiedz blacharzowi, czy tam obojętnie kto Ci to ma robić, żeby zwrócił uwagę na stan podłużnic tylnych na odcinkach przy wnęce na koło zapasowe.
Lena87 - 13-05-2011, 15:22 Temat postu: fotel kierowcy No więc... jestem po wymianie rozrządu wraz z pompą wody za wszystko z robocizną zapłaciłam 450 zł myślę, że nie jest to wygórowany koszt.
Jednak do tematu, chciałabym Was zapytać czy mieliście problem z lekko przesuwającym się pod wpływem jazdy fotelu pasażera? Nie wiem za bardzo gdzie mam przykręcić/odkręcić aby irytujące trzeszczenie ustało Bardzo proszę o rady jeśli mieliście podobne problemy.
mystek - 13-05-2011, 15:38
u mnie lata oparcie fotela pasażera od wstrząsów, przyzwyczaiłem się to nie rzadka dolegliwość wyrabia się fotel po latach odsuwania
Hugo - 13-05-2011, 20:12
Lena87 napisał/a: | Jednak do tematu, chciałabym Was zapytać czy mieliście problem z lekko przesuwającym się pod wpływem jazdy fotelu pasażera? | Luzy są na prowadnicach fotela. Przykręcony jest dobrze. Standard, przyzwyczaj się.
vendetta - 13-05-2011, 20:31
A jaki masz w nim przebieg ? U mnie nic się nie przesuwa
Marcin-Krak - 13-05-2011, 23:31
Lena87, zakładaj temat w Naszych Miśkach.
Pochwal się Colcikiem i będziesz się mogła spokojnie o wszystko tam pytać
|
|
|