To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - IV Zlot Mitsumaniaków-relacja nastoletniego fana motoryzacji

Anonymous - 28-08-2006, 18:30

gregorbu napisał/a:
Paweł napisał/a:
Wielkie dzięki, ale jestem niepełnoletni.
Czy uważasz, że to czemuś szkodzi? Najmłodsi Mitsumaniacy mają po parę miesięcy. :mrgreen:

Hehe, no ale mają "wpływowych" rodziców 8) Jesteście naprawdę super ludźmi. Nie byle kto jest posiadaczem Mitsu:]

Hubeeert - 28-08-2006, 20:22

Paru "bylektosiów" też ma Mitsu. Spotkałem takiego na stacji w Częstochowie, patrzę maska w górze ciemno - chciałem pomóc poświecić latarką powiedziałem że z Klubu Mitsubishi usłyszałem "odpier***** się" no to dałem spokój.
Anonymous - 28-08-2006, 20:39

Hubeeert napisał/a:
usłyszałem "odpier***** się"

chamstwo nie zna granic..

szkoda tylko że tacy ludzie jeżdżą z trzema diamencikami..

Matejko - 28-08-2006, 20:42

kurcze w kazdym topicu o zlocie cos trzeba napisac, to tak dzieki Wam za mila i udana zabawe,
Tym co popsuli naklejki w niedziele - tak dziekuje ze mi popsuliscie, wcale nie chcialem jej zostawic jako pamiatke po zlocie,ale po przerobkach wstyd bylo z nia jezdzic :evil: :P ,

Arturowi, Monice i Łukaszowi za dotrzymanie nam towarzystwa w niedziele,

Igiemu i Jackiemu, no co ja moge napisac KOHAM WAS!!!

szkoda tylko ze niektorych ludzi mentalnosc jest taka jaka jest, widzialem dziesiatki mitsu, ktore zwalniajac przejezdzaly za plotem parkingu lub wjezdzaly jednym wjazdem wyjezdzaly drugim - ehhh masiakra :?

kiedy nastepny zlot? 8) :mrgreen:

Anonymous - 28-08-2006, 21:24

igi napisał/a:

arturro napisał/a:
wazne info:
niechcialbym wyskakiwac przed orkiestre ale tez wiem ze skromnosc jacka na to mu nie pozwoli wiec ja napisze, podslyszalem ze mimo iz zlot mial sponsorow chlopaki musieli/musza dlozyc z wlasnej kieszeni, o ile dobrze pamietam to cos kolo 1,5tys zl.
moze bysmy zrobili zupelnie dobrowolna zbiorke i jakos postarali sie pokryc choc czesc strat. mam nadzieje ze poprzecie moj pomysl, a jacek poda jakies konto lub dokladnie opisze czy taka akcje by sie przydala czy tez nie.

to był taki moment ale po ogłoszeniu Jacka że trzeba dopłacic za domki (wszystkie zaległości zostały uregulowane) i jesteśmy nawet na plusie (tzn. starczyło nam na dobre cygaro wypalone w niedziele)

i to jest bardzo dobra wiadomosc

Chooper - 28-08-2006, 21:42

dużo mógłbym tu napisać, ale myślę, że najlepiej będzie to skondensować do jednego DZIĘKUJĘ !!!!

za wspaniały weekend :)

Efa! - 29-08-2006, 01:51

Chooper, dobrze to ująłeś.
Ja dodam tylko... a zwłaszcza za te noce :mrgreen:

Anonymous - 29-08-2006, 02:37

nie pamietam czy jus cos pisalem wiec pisze jeszcze raz: DZIEKUUUUUJJJJJEEEEE :) w szczegolnosci organizatorom, Efa! Tobie tes za oprawe wokalna Gregorbu za przyciagniecie mnie na zlocik Matejko za przytrzasnieci drzwiami :) Arrow za objechanie mnie o 0.2 s na gokartach :) ogolnie wszystkim ktorych poznalem za wspaniala zabawe :D
raddex - 02-09-2006, 00:44

Przyjechałem na zlot pomimo kłopotów w domu, dwa dni przed zlotem nasz synek (1,5 miesięczny) trafił do szpitala z infekcją. Moja praca mgr leży odłogiem, a mam się we wrześniu obronić. :mrgreen:

Ale wyprawa na zlot była planowana od zeszłego roku i Ola powiedziała, że mam jechać (dziękuję mojej żonie za wyrozumiałość i jej siostrze Marice za to, że przyjechała do nas i ciągle kursowała do szpitala i z powrotem). Jackie stwierdził, że jestem wielkim Mitsumaniakiem.

Chciałem podziękować Jackie, Igi, TNT za stały kontakt mailowy i telefoniczny przed zlotem w sprawach organizacyjnych i innych, jak i wszystkim Mitsumaniakom, którzy pojawili się na zlocie. Zabawa była przednia, nic dodać, nic ująć. Fajerwerki mnie normalnie zaskoczyły - nie spodziawałem się czegoś takiego.