Zloty i Spoty - IV Zlot Mitsumaniaków-relacja nastoletniego fana motoryzacji
Anonymous - 28-08-2006, 18:30
gregorbu napisał/a: | Paweł napisał/a: | Wielkie dzięki, ale jestem niepełnoletni. | Czy uważasz, że to czemuś szkodzi? Najmłodsi Mitsumaniacy mają po parę miesięcy. |
Hehe, no ale mają "wpływowych" rodziców Jesteście naprawdę super ludźmi. Nie byle kto jest posiadaczem Mitsu:]
Hubeeert - 28-08-2006, 20:22
Paru "bylektosiów" też ma Mitsu. Spotkałem takiego na stacji w Częstochowie, patrzę maska w górze ciemno - chciałem pomóc poświecić latarką powiedziałem że z Klubu Mitsubishi usłyszałem "odpier***** się" no to dałem spokój.
Anonymous - 28-08-2006, 20:39
Hubeeert napisał/a: | usłyszałem "odpier***** się" |
chamstwo nie zna granic..
szkoda tylko że tacy ludzie jeżdżą z trzema diamencikami..
Matejko - 28-08-2006, 20:42
kurcze w kazdym topicu o zlocie cos trzeba napisac, to tak dzieki Wam za mila i udana zabawe,
Tym co popsuli naklejki w niedziele - tak dziekuje ze mi popsuliscie, wcale nie chcialem jej zostawic jako pamiatke po zlocie,ale po przerobkach wstyd bylo z nia jezdzic ,
Arturowi, Monice i Łukaszowi za dotrzymanie nam towarzystwa w niedziele,
Igiemu i Jackiemu, no co ja moge napisac KOHAM WAS!!!
szkoda tylko ze niektorych ludzi mentalnosc jest taka jaka jest, widzialem dziesiatki mitsu, ktore zwalniajac przejezdzaly za plotem parkingu lub wjezdzaly jednym wjazdem wyjezdzaly drugim - ehhh masiakra
kiedy nastepny zlot?
Anonymous - 28-08-2006, 21:24
igi napisał/a: |
arturro napisał/a: | wazne info:
niechcialbym wyskakiwac przed orkiestre ale tez wiem ze skromnosc jacka na to mu nie pozwoli wiec ja napisze, podslyszalem ze mimo iz zlot mial sponsorow chlopaki musieli/musza dlozyc z wlasnej kieszeni, o ile dobrze pamietam to cos kolo 1,5tys zl.
moze bysmy zrobili zupelnie dobrowolna zbiorke i jakos postarali sie pokryc choc czesc strat. mam nadzieje ze poprzecie moj pomysl, a jacek poda jakies konto lub dokladnie opisze czy taka akcje by sie przydala czy tez nie. |
to był taki moment ale po ogłoszeniu Jacka że trzeba dopłacic za domki (wszystkie zaległości zostały uregulowane) i jesteśmy nawet na plusie (tzn. starczyło nam na dobre cygaro wypalone w niedziele)
|
i to jest bardzo dobra wiadomosc
Chooper - 28-08-2006, 21:42
dużo mógłbym tu napisać, ale myślę, że najlepiej będzie to skondensować do jednego DZIĘKUJĘ !!!!
za wspaniały weekend
Efa! - 29-08-2006, 01:51
Chooper, dobrze to ująłeś.
Ja dodam tylko... a zwłaszcza za te noce
Anonymous - 29-08-2006, 02:37
nie pamietam czy jus cos pisalem wiec pisze jeszcze raz: DZIEKUUUUUJJJJJEEEEE w szczegolnosci organizatorom, Efa! Tobie tes za oprawe wokalna Gregorbu za przyciagniecie mnie na zlocik Matejko za przytrzasnieci drzwiami Arrow za objechanie mnie o 0.2 s na gokartach ogolnie wszystkim ktorych poznalem za wspaniala zabawe
raddex - 02-09-2006, 00:44
Przyjechałem na zlot pomimo kłopotów w domu, dwa dni przed zlotem nasz synek (1,5 miesięczny) trafił do szpitala z infekcją. Moja praca mgr leży odłogiem, a mam się we wrześniu obronić.
Ale wyprawa na zlot była planowana od zeszłego roku i Ola powiedziała, że mam jechać (dziękuję mojej żonie za wyrozumiałość i jej siostrze Marice za to, że przyjechała do nas i ciągle kursowała do szpitala i z powrotem). Jackie stwierdził, że jestem wielkim Mitsumaniakiem.
Chciałem podziękować Jackie, Igi, TNT za stały kontakt mailowy i telefoniczny przed zlotem w sprawach organizacyjnych i innych, jak i wszystkim Mitsumaniakom, którzy pojawili się na zlocie. Zabawa była przednia, nic dodać, nic ująć. Fajerwerki mnie normalnie zaskoczyły - nie spodziawałem się czegoś takiego.
|
|
|