To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - godny polecenia mechanik w krakowe

Adaho_krak - 01-10-2009, 16:26

mitubisi, podklejone na głównej stronie małopolskiego, ale żebyś nie błądził http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=13221
macia - 13-10-2009, 09:13

Mam pytanie: jak daleko jest od warsztatu pana Leszka do lotniska? Mam pewien plan, ale niełatwo będzie go zrealizować :lol:
Adaho_krak - 13-10-2009, 10:01

macia napisał/a:
jak daleko jest od warsztatu pana Leszka do lotniska?

Dokładnie 27,5 km i 48 min. :)

Anonymous - 23-10-2009, 12:27

Chłopaki, a możecie kogoś jeszcze polecić w Krakowie, oprócz pana Leszka? Mam dosyć pilną sprawę (auto mi nie odpala, kręci rozrusznikiem tylko) a niestety pan Leszek nie przyjmuje na razie "pacjentów" :) Zresztą tak czy inaczej by się przydał jakiś namiar. Do Pielgrzymowic mam kawał drogi. Najlepiej okolice Ruczaju ...
Marcin-Krak - 23-10-2009, 12:56

toomyem napisał/a:
Do Pielgrzymowic mam kawał drogi. Najlepiej okolice Ruczaju ...

Nie marudź. Ja też z tych okolic robię sobie wycieczki :P
Namiary podałem na PW ;)

Anonymous - 23-10-2009, 13:17

Wielkie dzięki za namiary.

Ja nie marudzę, grzecznie tam na przeglądy jeżdżę - nie ma problemu (odpukać do tej pory były potrzebne tylko przeglądy :? ). Ale holować auto przez całe miasto mi się nie uśmiecha, dlatego pytałem o kogoś innego :)

fidox - 23-10-2010, 13:40

proszę wysłać mi namiary na mechanika
na maila rkucia(at)tlen.pl

dlaczego one nie są publiczne tylko trzeba na priva wysyłać?

Marcin-Krak - 23-10-2010, 13:44

Namiary do Leszka masz pod tym adresem:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=13221

fidox napisał/a:
dlaczego one nie są publiczne tylko trzeba na priva wysyłać?

Ponieważ Forum nie jest słupem ogłoszeniowym, poza tym nie chciałem aby ktoś wziął namiary z Forum, a potem miał np do mnie pretensje o to, że podaję namiary do mechanika z którego nie jest zadowolony.
Zresztą niestety przez ostatni rok w warsztacie do którego namiary podawałem sporo się zmieniło. Ponieważ sam tam nie byłem, więc i namiarów wolę nie podawać.

kesim - 14-12-2010, 10:50

Dałby mi ktoś na priva namiary na dobrego mechanika? Potrzebuje zajrzeć do świec, filtra paliwa i może wymienić amortyzatory.
Z gory dzieki!
Chodzi mi oczywiście o Kraków :)

karolgt - 16-12-2010, 01:49

kesim napisał/a:
Dałby mi ktoś na priva namiary na dobrego mechanika? Potrzebuje zajrzeć do świec, filtra paliwa i może wymienić amortyzatory.
Z gory dzieki!
Chodzi mi oczywiście o Kraków :)

1 post wyżej masz napisane namiary.

mystek - 18-12-2010, 07:01

Szukam dobrego i taniego (ahh, dobre połączenie :D ) tłumikarza, który wykona mi przelot zostawiając końcowy wydech. Znacie kogoś takiego? :)
karolgt - 18-12-2010, 12:57

tak

w Kochanowie :)
nie mają już chyba www
ale zadzwoń: 12 285 18 76

mają jeszcze oddział w Krakowie, koło Prądnickiej (tam jak jest ten wiadukt jadąc w kierunku Kleparza), też są ok.

SiM - 20-12-2010, 18:17

o kolesiach z kochanowa już krążą legendy... Są na prawdę dobrzy chociaż sam warsztat wyglądem nie przyciąga ;)
gres - 04-01-2011, 09:59

tylko że te legendy rozkłądają się mniej więcej pół na pół w opiniach pozytywnych i negatywnych :P
dawidoski13 - 08-01-2011, 16:54

A możecie polecić kogoś od skrzyń biegów w krk lub okolicy, konkretnie to są do wymiany chyba łożyska bo zaczyna huczeć na 5 biegu...a nie chce kupować używki bo to różnie bywa.