To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Galant V6 od Zylona Elbląg CD

fj_mike - 14-11-2009, 21:57

Ja mam podłogę turkusową :P tak jak całe auto. W centralnej części (okolice zapasówki) wygląda tak jakby nie domalowali w tym miejscu, podkład szary.
sampler - 15-11-2009, 19:07

Maciek napisał/a:
arkor napisał/a:
W tym egzemplarzy jest szara i to też zastanawiające

Mam dokładnie taki model jak na fotce z takim samym wyposażeniem wnętrza - identyczna kolorystyka. U mnie też podłoga w bagażniku jest ciemno-szaro-grafitowa nie czarna i nie taka jak w komorze silnika.

No to mam pytanie do kolegi odnosnie tej niebieskawej tapicerki z Avanca. Czy ona sie wygniata bo juz w kilku autach na allegro widzialem takie pregi jakby material ulegal wygniataniu.

arkor - 15-11-2009, 23:01

Ja mogę powiedzieć za tego którego chciałem kupić. Tapicerka to faktycznie najgorszy jego element. Troche poprzecierana i generalnie do prania.

Ja podjąłem męską decyzję. Odpuszczam i nie kupuję tego egzeplarza. Wygląda że autko miało jakąś przeszłośc mimo że facet milczy.Komora silnika faktycznie była lakierowana. Wydaje mi się że lepiej poszukać niż kupować tylko pierwszym wrażeniem.

BORIS - 16-11-2009, 13:40

arkor napisał/a:
Ja mogę powiedzieć za tego którego chciałem kupić. Tapicerka to faktycznie najgorszy jego element. Troche poprzecierana i generalnie do prania.

Ja podjąłem męską decyzję. Odpuszczam i nie kupuję tego egzeplarza. Wygląda że autko miało jakąś przeszłośc mimo że facet milczy.Komora silnika faktycznie była lakierowana. Wydaje mi się że lepiej poszukać niż kupować tylko pierwszym wrażeniem.

dodam jeszcze, cos musi byc na rzeczy bo to auto juz bardzo dluuuugo "buja" sie na allegro :/

arkor - 17-11-2009, 21:42

Ojjjj tak:) I to dzięki wam na to wpadłem...pewnie już bym płakał...