To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - SPOT CYKLICZNY 29.11.2009

macia - 24-11-2009, 20:50

Nie kombinować! Wbijamy wszyscy, nowi też, także ci niezarejestrowani :twisted:
Anonymous - 24-11-2009, 20:54

Co do przesunięcia byłbym ZA... no ale jak już ustalone to najwyżej może mnie zabraknąć lub ktoś mnie zawinie jak nie będę w stanie prowadzić a jest to prawdopodobne.
Hmmm kolego moderatorze pawelo następny termin spotu wypadałoby lepiej przemyśleć albo najlepiej skonsultuj ze mną - naczelnym imprezowiczem (czytaj - żulem/pijakiem itd itp) :D
A co do kaca to może być tak że dopiero w poniedziałek będzie wyleczony - zależy od tego ile się wypije :)
Pozdro i mam nadzieje do zobaczonka :)

Andrew - 24-11-2009, 21:49

Po sobocie może być ciężko... Tak się zbiegło jakoś z tymi Andrzejkami :D . Głowoból murowany, ale może jakoś damy radę :twisted:
Spoxik - 24-11-2009, 22:02

To kupcie sobie 2KC :mrgreen: mi pomogło na kawalerskim... A i tak wiadomo, że każdy będzie pił w sobotę więc nie ma co robić z siebie takich męczenników... andrew84, Ty mozesz być usprawiedliwiony z tym bólem głowy po sobocie :mrgreen:
Marino - 25-11-2009, 09:27

macia napisał/a:
Nie kombinować!

zgadzam się, pić z umiarem, poza tym każdy ma swoją głowę i potrafi zachować umiar - bynajmniej tak mi się wydaje - nie pić z wiadra tylko z kieliszeczków.... celowo napisałem z kieliszeczków. A jak ktoś nie dojedzie sam to niech organizuje kierowcę, dziewczynę, żonę, sąsiada żonę, a jeżeli to też się nie uda to nie ma co się martwić za rok też zrobimy spot.

pawela - 25-11-2009, 18:39

macia napisał/a:
Nie kombinować! Wbijamy wszyscy, nowi też, także ci niezarejestrowani :twisted:
andrew84 napisał/a:
To kupcie sobie 2KC :mrgreen: mi pomogło na kawalerskim... A i tak wiadomo, że każdy będzie pił w sobotę więc nie ma co robić z siebie takich męczenników... andrew84, Ty mozesz być usprawiedliwiony z tym bólem głowy po sobocie :mrgreen:
Marino napisał/a:
zgadzam się, pić z umiarem, poza tym każdy ma swoją głowę i potrafi zachować umiar - bynajmniej tak mi się wydaje - nie pić z wiadra tylko z kieliszeczków.... celowo napisałem z kieliszeczków. A jak ktoś nie dojedzie sam to niech organizuje kierowcę, dziewczynę, żonę, sąsiada żonę, a jeżeli to też się nie uda to nie ma co się martwić za rok też zrobimy spot.

zaakceptowane, podbite, przyklepane, kto zapije dostanie warna :D

Termin zostaje, widzimy się w niedzielę ;)

Tomekp - 25-11-2009, 19:54

Marino napisał/a:
A jak ktoś nie dojedzie sam to niech organizuje kierowcę, dziewczynę, żonę, sąsiada żonę
Hehe, znając mnie to już jutro będę konkretnie wstawiony z powodu andrzejek, wszyscy kierowcy których znam również, dziewczyna nie ma prawka, żona też nie ma, żonę sąsiada będzie bolała głowa itd. ale mimo wszystko pewnie będę, najwyżej autobusem :)
Marino - 25-11-2009, 20:31

czy może ktoś z kolegów i koleżanek wybiera się L200 na zlot ?? bo jeśli tak to moja małżonka przyjeżdża ze mną :D
Andrew - 26-11-2009, 16:04

No i wyszło tak, że nie będę mógł być na spocie :( . Oprócz poznania lubelskich maniaków MITSU chciałem zakupić parę gadżetów, a tu lipa :cry:
leniviecmoto - 26-11-2009, 17:22

Witam jestem świeżak na forum ale mam nadzieję że to nie będzie stonowic problemu że się pojawie. A z kacem po Andrzejkąch mogę pomóc, jak trzeba to "zawine" z karetki parę zestawów do uzupełnienia elektrolitów i po paru minutach będzie git malina jak nowo narodzeni bo ten 2KC to nie pomaga a taki zestawik PWE + VIT C robi cuda w 10minut choć promile zostają. Trzeba tylko nie bać się igieł :D Pozdrawiam Daniel
pawela - 26-11-2009, 18:19

leniviecmoto, zapraszamy ;)
Marino - 26-11-2009, 20:24

Wstępna prognoza pogody : zachmurzenie umiarkowane, bez opadów, temperatura 3-4 st. także ubierać się ciepło.
marcel1010 - 27-11-2009, 20:04

Stopni trochę mało, ale na pewno będzie gorąco od serc naszych Miśków, postaram się wbić (nie na 100%, ale wszystko jest na dobrej drodze)
radek79 - 27-11-2009, 21:12

witam ja też się wybieram aby tylko miejsca wystarczyło pod zamkiem
Jaro1974 - 27-11-2009, 23:27

I ja bym przybył ale niestety do pracy muszę się wstawić w niedzielę ale może coś wyszponcę.