Carisma - Ogólne - wyposażenie w CARISMIE
phixius - 09-10-2006, 14:08
Mam GLS i to w najbogatszej wersji na rynek niemiecki i skóry nie ma. Przeglądałem specjalnie jeszcze katalog i prospekty z tamtego okresu które dorzucił mi 1 właściciel-Niemiec i nigdzie nie było wyszczególnionej wersji ze skórą. Facet dbał o szczegóły i miał jeszcze wszyściutkie papiery od auta. Ale reszta tak jak piszecie zgadza się mniej więcej:
zderzaki, klamki i lusterka w kolorze nadwozia;
poduszka kierowcy i pasażera ;
podłokietnik z tyłu dla pasażerów;
regulowany fotel kierowcy; regulowane zagłówki przednich foteli;
lusterka elektryczne i podgrzewane;
przednie i tylne szyby elektryczne;
ABS;
klimatronik i wskaźnik temperatury na zewnątrz;
lampy przeciwmgłowe;
alufelgi;
3-punktowe pasy ; 3 światło STOP;
mechanizm zabezpieczający przed kradzieżą;
centralny zamek i automatyczna antenka (mimo że radio jest nieorginalne:)
Matejko - 09-10-2006, 15:02
Chooper napisał/a: | a niemówiłem |
a upieralem sie ze jest ??
Maniek1969 - 09-10-2006, 21:37
A ja w swojej mam oryginalne pół-skóry no i wszystkie te pierdoły ( klima, elektryka, itp). Wersja ELEGANCE 1.9 TD 2000 r. A i z tyłu są trzy zagłówki.
Produkowana na rynek włoski.
Juiceman - 11-10-2006, 08:26
Exe to chyba nie najbogatrza wersja.
Brak skory. El. szyby tylko z przodu. Kierownica bez zadnych dodatkow,wajcha od biegow tak samo. co prawda 4 poduszki klima normal
Cezar - 11-10-2006, 11:00
Exe ma jeszcze podgrzewane fotele
Anonymous - 11-10-2006, 15:45
Witam ,
skoro jak mówicie GLS powinna miec podgrzewane lusterka , to jak to sprawdzić ,
bo coś mi sie zdaje że moja miśka nie ma.
dzięki
Hubeeert - 11-10-2006, 16:26
Włączyć ogrzewanie tylnej szyby i dotknąć po kilku minutach szkła w lusterku - powinno byc ciepłe.
Juiceman - 11-10-2006, 18:06
Zgadza sie fotele podgrzewane dobry patent. Tylko powiedzcie mi czy jest cos na szybkie odparowanie szyb ?
Matejko - 11-10-2006, 18:53
nawiew plus klima
Chooper - 11-10-2006, 18:55
klima i ustawione na 21 stopni na przednią szybę na 3 stopniu wiatraka, pęd będzie suszył przednią szybę i przednie boczne przy okazji.
mlun - 11-10-2006, 21:17
JA musze powiedzieć że też nie widziałem skóry w Cari prze liftingiem. Jak szukaliśmy dla ans samochodu to była ładna LS i miała nawet podgrzewane fotele ASR i EBD o ile sie nie myle + oczywiscie wszytskie inne pierdoly poza skórą własnie.
Anonymous - 11-10-2006, 21:23
Cezar napisał/a: | Prawy gorny rog
Obrazek |
no właśnie ... prawy górny róg... i ja mam w swojej takie wyszyte napisy ... więc jednak jest opcjonalnie skóra a nie jak ktoś się upierał, że któryś z poprzednich właścicieli sam sobie ją wstawił
Matejko - 11-10-2006, 21:49
Grzesiek13 napisał/a: | a nie jak ktoś się upierał, |
czlowieku kultura skora
pogratulowac tylko - bo to zadko sie widuje a prawie w ogole
a ma ktos ten schowek zamykany przed pasazerem co sie go montowalo w tej wnece na desce przy podszybiu ??
Chooper - 11-10-2006, 22:01
Grzesiu, to rozumiem, że widzimy sie na nastepnym spocie w Łodzi i obceniamy skórkę
Anonymous - 11-10-2006, 22:33
Grzesiek13 napisał/a: | Cezar napisał/a: | Prawy gorny rog
Obrazek |
no właśnie ... prawy górny róg... i ja mam w swojej takie wyszyte napisy ... więc jednak jest opcjonalnie skóra a nie jak ktoś się upierał, że któryś z poprzednich właścicieli sam sobie ją wstawił |
wrzuc foty to ocenimy czy dostawiana
|
|
|