To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Spot w Borkach 07/08-10.2006r

Anonymous - 24-09-2006, 13:00

To ja sie jeszcze określe, bo po ostatniej rozmowie z Piwkiem wyglądało na to że nie będę mógł, ale teraz sprawy wyglądają troche inaczej. Czekam do 1.10 na plan zajęć i wtedy obwieszcze mam nadzieje dobrą nowinę :wink: . Tylko że ja nadal bez auta jestem to musiał bym do kogoś na pasożyta :D
Anonymous - 24-09-2006, 21:49

Memphis napisał/a:
to musiał bym do kogoś na pasożyta
tu pasożyty nie są niemile widziane. ja również uklaruję sytuację po 1.10 więc może wtedy powiem czy będę twoim "żywicielem"... ;) :twisted:
Sz@kal - 25-09-2006, 20:11

Chooper napisał/a:
Sz@kal dogaduj się z kimś z aleksandrowa, i jedziesz z nami :D

W Aleksie nie ma żadnych MitsuŚwirków prócz mnie (chyba) ,a pozatym...boje się starszego towarzystwa :oops: A raczej tego ,że sie z nim moge nie dogadać :(
Ja to mam problemy :P

Bolek - 25-09-2006, 21:13

Sz@kal weź nie ...(dużo brzydkich wyrazów np kurza dupka)... który Ty jesteś rocznik? JA jestem 83 a wyglądam jak przeżarte 84 więc nie bój nic. Jak jechałem na pierwsze spotkanie to się zastanawiałem ILE pamiętam o autach w ogóle a o mitsu w szczególności. Po spotkaniu wiedziałem że byłem idiotą (tak myśląc). Leppe robi zdjecia, CichyTom milczy Chopper podrywa kelnerów a ja jestem gruby i tyle.
Bolek

Sz@kal - 25-09-2006, 21:26

Jestem rocznik '89 więc jakaś bariera chyba jednak jest...Pożyjemy ,zobaczymy ;)
Anonymous - 25-09-2006, 22:58

to zeby ci smutno nie było to ci młodszą siostrę przedstawie... ona jest 90' <rotfl>

dasz radę. :twisted:

Sz@kal - 25-09-2006, 23:14

Czarcik napisał/a:
to zeby ci smutno nie było to ci młodszą siostrę przedstawie... ona jest 90' <rotfl>

:mrgreen: No dobra :mrgreen:

Anonymous - 26-09-2006, 00:45

Czarcik napisał/a:

A nie masz może jeszcze jakiejś siostry z około 86? :mrgreen:

Anonymous - 26-09-2006, 18:43

Memphis napisał/a:
A nie masz może jeszcze jakiejś siostry z około 86?
No akurat takiej nie mam... ale jak dobrze zagadasz do mojej siostry 90' to może ona znajdzie ci cos koło 86', 87' :P :twisted:
Chooper - 26-09-2006, 19:18

Czarcik napisał/a:
ale jak dobrze zagadasz do mojej siostry 90' to może ona znajdzie ci cos koło 86', 87'

a jak starsze to już do Ciebie tak :?: :mrgreen: :lol: 8)

piwkotom - 26-09-2006, 19:25

Chooper, ..... moderator.... hmm.... OT robicie..... :P
BTW: Panowie, jesli ktos nie ma jak dojechac to jest to akurat maly problem, transport sie znajdzie. Liczy sie czlowiek :mrgreen:
Chcemy zeby jak najwiecej osob sie spotkalo, bo trzeba sie poznawac i umacniac wiezi, bo przeca.... musim sie trzymac razem... kupy nikt nie ruszy :D

Anonymous - 26-09-2006, 23:10

Sz@kal napisał/a:

W Aleksie nie ma żadnych MitsuŚwirków prócz mnie (chyba) ,a pozatym...boje się starszego towarzystwa :oops: A raczej tego ,że sie z nim moge nie dogadać :(
Ja to mam problemy :P

Sz@kal w Aleksie nie jestes jedyny, ja tez jestem z Aleksa i pokazalem na zlocie w Piotrkowie klase jak sie jezdzi zrecznosciowki. hehe Ale do Borek moge jechac tylko w sobote, bo w niedziele do roboty.

piotruś - 27-09-2006, 17:15

DAREK ? to ty byłeś w tym co leżał na boku? he hehe. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 27-09-2006, 17:49

Coś mało zorientowany jestem. Napiszcie Panowie co zrobić, żeby móc stawić się na tej imprezce. Czy trzeba być członkiem jakiegoś klubu, czy wystarczy być użytkownikiem forum, mieć auto odpowiedniej marki (oczywiście myślę o Mitsu), czy wystarczy tylko ochota na miłe spotkanie w porządnym towarzystwie?
Hubeeert - 27-09-2006, 17:58

kris_S napisał/a:
Napiszcie Panowie co zrobić, żeby móc stawić się na tej imprezce

Przyjechać