To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

UK & IRLANDIA - Spot w Eurospec (Guildford) - 15 października.

shinai - 16-10-2010, 12:22

Milo bylo sie znow z wami zobaczyc :) Krzys wybacz dokuczliwosci ze strony Mike i Mojej to tak tylko bo Cie lubimy ) Dzieki za porady dzis wymieniłem graty i juz nie skrzypi :)
Szkoda tylko ze znow w stalym gronie :)

jkrzysztof80 - 16-10-2010, 13:24

shinai, rozumiem że brakowało wam mnie :D , Tomek dzięki za pomoc testowałem hks'a i czuć różnicę między 0.55 a 0.8 ale pozostawiłem go wyłączonego i ku mojemu zdziwieniu w drodze powrotnej mniej spalił :shock: więc szukam nowego kata a jeśli będzie za drogi to wcisnę rurę i koniec :)
Michał pamiętaj o 10 funtach dla mnie :D :D :D

swinks_UK - 16-10-2010, 22:36

Fajnie było się zobaczyć, przy okazji wizyta się każdemu opaciła:
- mój silnik został sprawdzony pod kątem moich ostatnich serwisowań, dostał flaszowane ecu, robi bez problemu 1.2 bara i jest zapas na więcej, robi 207 HP na kołach przy koserwatywnych ustawieniach (0.85 bara), S-AFC został wyłączony bo w tej chwili zadowolony jestem z tego co jest. Potencjał na 225 HP na kołach (muszę zastosować e-manage Blue). :D
- Krzyśkowy VR4 dostał HKS EVC4, rolki opłaciły się w diagnozie - teraz Krzychu to napraw i ciesz się drogą! :wink:
- Michał w końcu dowiedział się dlaczego Map2ecu działa tak dziwacznie :D
- Leszek zdiagnozował usterkę i naprawił.

Nooo, same pozytywy!
Kto nie był niech żałuje.
Wysłałem PM do Bena z podziękowaniami za czas. Śmiał się, ze zrobiliśmy mu "polski" dzień.

Tylko zdjęć nie ma... :oops:

jkrzysztof80 - 17-10-2010, 11:46

Cytat:
Tylko zdjęć nie ma... :oops:

Mam jedno tej wielkiej turbinki :)