To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - 21 X sobota

Krzyzak - 21-10-2006, 21:45

No a ja wróciłem dosłownie 45 minut temu... niestety.
Ale rano ok. 10.30 na obwodnicy w okolicach Pruszcza widzialem zieloną Carismę - może to była Efa?

Anonymous - 22-10-2006, 08:05

Jeśli był to zielony rozmazany punkt to napewno Efa :)
raddex - 22-10-2006, 12:20

A ja tak się zabrałem za sprzątanie samochodu, że normalnie patrzę na zegarek a tu 17:45 i spot przeleciał mi przed nosem. Przepraszam ale się zasprzątałem. A tak chciałem się z Wami spotkać. :oops:
Efa! - 22-10-2006, 16:52

Heh, sprzątanie to też może być dobry pretekst do spota - ja planuję jutro jakiś dobry odkurzacz dorwać, taki na dwuzłotówki. Nie wiecie, gdzie konkretnie najlepiej i najdokładniej się odkurza? Tzn. na jakiej stacji paliw? Liczę na wskazówki :-)

A sobotni spot był najlepszym pomysłem, na jaki mogłam wpaść planując pobyt w trójmieście. Może nie było to najdłuższe w historii spotkanie, ale z całą pewnością przemile spędziłam popołudnie - a to za sprawą Mario-borka ( który w dodatku wzruszył mnie i doborem repertuaru muzycznego w swoim odtwarzaczu CD, i sprowadzeniem prywatnego fotografa na sesję miśków, i wreszcie filiżanką pysznej kawusi ) i Adamsa12. Przy okazji dowiedziałam się ( i naocznie przekonałam ), ile ciekawych gadżetów oraz w jaki sposób można wykorzystać do "personifikacji" swojej Carismy. Nie zdążyliśmy tylko jeszcze bliżej przyjrzeć się Galantowi, ale mam nadzieję, że to się da nadrobić przy następnej okazji. Bardzo Wam, chłopaki dziękuję za ten fajny spocik!

Anonymous - 22-10-2006, 19:47

Miło mi :oops:
Anonymous - 22-10-2006, 19:50

Efa! napisał/a:
Heh, sprzątanie to też może być dobry pretekst do spota - ja planuję jutro jakiś dobry odkurzacz dorwać, taki na dwuzłotówki. Nie wiecie, gdzie konkretnie najlepiej i najdokładniej się odkurza? Tzn. na jakiej stacji paliw? Liczę na wskazówki :-)

Polecam odkurzacze na BP ...jako facet moge sie wypowiedziec ze dobrze ssaja ;)

Anonymous - 22-10-2006, 23:04

Slavny napisał/a:
Efa! napisał/a:

Polecam odkurzacze na BP ...jako facet moge sie wypowiedziec ze dobrze ssaja ;)

boje sie myslec jak to sprawdzales :wink: ;)

Efa, dziekuje za mile slowa :oops:

Efa! - 23-10-2006, 13:58

To mnie miło, Mario i Adams12 :-)
Dzięki za info o skuteczności ssania Slavny, heh. Sama powstrzymałam się przedtem od użycia słów "ssanie", czy "ciągnięcie".

Czy na wszystkich BP są sprawne z niedziurawymi rurami?

Anonymous - 23-10-2006, 16:08

Ot kobieta, :D Jak zręcznie zadane pytanie :D
Efa, każdy używa jak lubi :twisted: w końcu odkurzacze też dla ludzi :mrgreen:

Efa! - 24-10-2006, 08:53

Ja najchętniej użyłabym takiej niedziurawej rury ssącej do dokładnego odkurzenia wnętrza Carismy. Takiego pozwalającego oszczędzić czas i dwuzłotówki. No ale ów plan jakoś wydłuża się w realizacji, bo chyba obawiam się niesprawdzonych odkurzaczy... Sprawdzę to BP, ale dopiero jak przestanie padać deszcz.
akbi - 24-10-2006, 08:59

Ja najczęściej jeździłem odkurzać na BP na Chełm - tam koło Urzędu Miejskiego.
Za dwa złote dość dobrze i długo … ciągnie