To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Kujawsko-pomorskie pozdrowienia na drodze

Firebee - 04-10-2007, 08:52

jutro/piątek będę w żninie i mogilnie, więc moge Wam pokiwać:)
Anonymous - 04-10-2007, 18:02

A o której Firek będziesz w Mogilnie :?:
Firebee - 05-10-2007, 17:28

za pozno luknalem :) juz bylem gdzies ok. 13. zarząd dróg i urząd miasta
pozdr:)

edit: ale bede znow we wtorek.. zreszta w tych samych miejscach

JACA_1978 - 06-10-2007, 20:49

pozdrowienia dla czerwonego colta cao na lodzkich blachach ktory stal przed kauflandem na szwederowie w czwartek
mial nawet naklejke ze zlotu bodajze numer 127

Anonymous - 07-10-2007, 00:44

Firebee napisał/a:
za pozno luknalem :) juz bylem gdzies ok. 13. zarząd dróg i urząd miasta
pozdr:)

edit: ale bede znow we wtorek.. zreszta w tych samych miejscach

Jak będziesz w tym samym czasie to niestety będę w pracy :( (pomiędzy 8 a 10 mam przerwę w pracy i jestem w Mogilnie)

p.s.
Przy okazji pozdrowienia dla właściciela Colcika takiego ja ma tomusn bo czerwony i z AT, który jeździ po Mogilnie :)

Firebee - 09-10-2007, 21:03

jak wracalem dzis z mogilna to jechal do niego lancer kombi granatowy z cb radiem.. wywolywalem go "cześć mitsumaniak" ale nie odezwal sie:) w kazdym razie pozdrawiam:)
Anonymous - 09-10-2007, 21:21

To byłem ja i też cię wywoływałem.
Najwidoczniej w tym samym momencie bo ciebie nie słyszałem. Właśnie wracałem z pracy.
Nawet za chwilę próbowałem do ciebie zadzwonić ale chyba nr zmieniłeś, bo się nie dodzwoniłem :|
Pozdrawiam!

Firebee - 09-10-2007, 21:35

cholera wiedzialem :(
wołałem jeszcze DOniu!!! choc do konca nie bylem przekonany ze to Ty... szkoda..

a nr dostepny w assistance:P

Anonymous - 09-10-2007, 22:13

No to pech :? bo też próbowałem jeszcze bo zwróciłem uwagę na początek twojej tabliczki. I też się pewnie "zderzyliśmy" wołaniem :(
Co do takiego Lancera jak mój to w tej okolicy nie ma innego :p (w razie co) na mogileńskich tabliczkach.

P.S. nr uaktualniam z assistance

[ Dodano: 10-11-2007, 01:51 ]
Pozdrowienia dla Firka :)
Fajnie, że tym razem udało nam się nawet chwilkę porozmawiać :p w Mogilnie :hello1:

tomusn - 23-01-2008, 22:52

pozdrowienia dla białego Galanta E3 , który parkuje już od kilku dni pod moją firmą (Gordon - Zamość, niedaleko Bydgoszczy), jak jutro będzie - zrobię fotki, ma dziwnie zrobiony przedni zderzak :roll:
krotka - 01-02-2008, 20:38

a ja w Wawie na Woli widziałam zaparkowanego czerwonego CJ0 z naklejką na tylnej szybie po lewej stronie "Mitsumaniaki Grudziądz" :D Ktoś od Was? Już drugi raz widziałam go niemal w tym samym miejscu, więc to chyba nie przypadek ;)
tomusn - 15-03-2008, 22:30

pozdrawiam:
- czerwonego EA kombi, co stał na parkingu na zakręcie 8 km od Żnina (w stronę Bydgoszczy)
- czerwoną Carismę co zapylała z naprzeciwka w kierunku Bydgoszczy
- Cantera co go wyprzedziłem w kierunku Żnina
- hultaja SCoupe, co mnie wyprzedził w kierunku Żnina

atsar - 27-03-2008, 09:43

pozdrawiam srebrnego Galanta jadacego dzisiaj w Rudzie w strone Grudziadza :)
oraz siwa Sigme z wielkim napisem MitsuManiaki na tylnej szybie stojaca niedaleko McDonalda w Grudziadzu w zeszla sobote :lol:

Anonymous - 27-04-2008, 08:35

Pozdrawiam kolegę w srebrnej carismie z naklejkami mitsumaniaki .Spotkalismy sie na wysokości Karpackiej :)
Anonymous - 14-05-2008, 13:35

a ja pozdrawiam Mitsumaniaków, którzy w piątek w godzinach popołudniowych na parkingu w Auchan w Bydzi włożyli mi za szybę wizytówkę ;] (granatowa Carisma)