To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - MITSUBISHI CONCEPT-SPORTBACK

Kofi - 23-08-2005, 20:47

Koncepcyjny colt tez zapowiadal sie rewelacyjnie.
Odpukac w niemalowane, ale mam nadzieje ze z tego ciekawego konceptu nie powstanie jakas potwarz.

Krzyzak - 23-08-2005, 21:38

Kofi - to coś na zdjęciu, to nie Colt. To nawet nie jest wyrób Coltopodobny. Ostatni prawdziwy Colt został wyprodukowany przed tym koszmarem/wanną itd.
Kofi - 23-08-2005, 22:41

To koncept colta. Wiadomo gusta gustami. Ale gdyby taki byl colt to mi by sie bardzo podobal. Bo to co jest to sie do niczego nienadaje w kazdej wersji nadwoziowej.
Krzyzak - 24-08-2005, 08:36

To na zdjęciu jest jeszcze brzydsze od tego, co teraz produkują. Naprawdę - wolałbym chyba Firka Punjero II - jest duuuużo ładniejsze (pomijając silnik, trakcję itd.).
Efa! - 24-08-2005, 16:04

A mnie się zdaję, że nad najnowszymi konceptami pracuje ktoś, kto chce zmienić stylistykę Mitsu i ją ujednolicić, ale zbytnio sugeruje się modelami innych marek, które są już na rynku. A nie zawsze przecież to, co sprawdzone u konkurencji będzie pozytywnie odebrane przez potencjalnych nabywców miśków. Raczej odwrotnie - po co nam zmutowane mieszanki innych aut? Przykładowo: jeśli komuś się podobał dotąd - powiedzmy - seat, to kupi seata, a nie miks seata z matizem i Bóg-wie-czym-jeszcze :(
Kofi - 24-08-2005, 22:45

Krzyzak napisał/a:
To na zdjęciu jest jeszcze brzydsze od tego, co teraz produkują. Naprawdę - wolałbym chyba Firka Punjero II - jest duuuużo ładniejsze (pomijając silnik, trakcję itd.).

:) Nie wkraczajmy na droge dyskusji o gustach bo na to Hubert ma najlepsza odpowiedz :)
Pozdrawiam.