Radomskie - Radom-Mechanik
Jendrula - 14-10-2013, 22:39
Póki co można powiedzieć, że stanęło w miejscu bo odebrałem dzisiaj Gala z tym że hamulce działają teraz lepiej ale nie w 100%. Pan B. Domińczak wspomniał coś o pompie, która zapewne będzie do wymiany ale jak coś znajdzie to ma się odezwać więc coś więcej będzie wiadomo pod koniec tygodnia. W każdym razie tragedii nie ma, jest to do zrobienia
koliber124 - 17-10-2013, 08:14
Sprawdz jak się zachowuje auto przy nagłym zahamowaniu, czy Ci dupy nie zarzuci jadąc oczywiście na wprost. Czy nie jest tak że najpierw hamuje tył a potem przód...
Jendrula - 17-10-2013, 19:42
koliber124 napisał/a: | Sprawdz jak się zachowuje auto przy nagłym zahamowaniu, czy Ci dupy nie zarzuci jadąc oczywiście na wprost. Czy nie jest tak że najpierw hamuje tył a potem przód... |
No z tym właśnie bywa różnie czasem jadąc nawet te 120km/h ładnie hamuje i nie leci na bok, a czasami nawet przy 40 km/h hamując zarzuci lekko w prawą no ale to Pan Bogdan wie i miał szukać za jakąś częścią i sie do mnie odezwać jak będzie wiedział coś więcej. Ale jak do jutra nie zadzwoni to sam sie pofatyguje bo na ekspersówce może już nie być tak kolorowo
koliber124 - 17-10-2013, 20:40
A zanim oddałeś do niego to miałeś taki defekt czy nie?
Jendrula - 17-10-2013, 22:00
Nie no miałem odkąd kupiłem Gala właśnie tylko, że hamulce do tego były bardzo słabe, a teraz jakoś je wzmocnił, dał pakiety naprawcze ale pompa hamulcowa dalej nie zrobiona i to pewnie dlatego. Ogólnie nie powiem Pan Bogdan zna sie na rzeczy
GóR3K - 24-02-2014, 17:17
Panowie dajcie mi jakiegoś dobrego mechaniora ktory zrobi mi rozrząd wymieni uszczelniacze od strony rozrządu i skrzyni + uszczelki pod pokrywa i pod świecami . Pilnie bo sigma jest unieruchomiona na podwórku od listopada :/ . muszę ogarnąć lawetę i do mechanika .
P.S Dobry i w miarę rozsądne ceny,żeby miał.
sebcio_rdm - 24-02-2014, 20:18
GóR3K, mój kolega co mi pomaga przy samochodzie, jest w porządku mechanikiem i się przykłada do tego co robi, a i do tego ma własną lawetę więc 2 w 1. Arek Gołda 784575464, powołaj się na mnie jakby co.
Kylu - 24-02-2014, 22:07
Kolego Michale, do mojego kolegi mechanika, który mi zawsze coś w galu robi też jak chcesz to możesz podjechać - robi mi wszystko zawsze rzetelnie i sumiennie się przykłada, wie i rozumie że ktoś robi samochód "lalkę dla siebie".
AUTO-BOBI ul. Różana, Piotr Walczak 600-337-162
Też możesz powiedzieć że jesteś ode mnie.
koliber124 - 24-02-2014, 23:16
sebcio_rdm napisał/a: | GóR3K, mój kolega co mi pomaga przy samochodzie, jest w porządku mechanikiem i się przykłada do tego co robi, a i do tego ma własną lawetę więc 2 w 1. Arek Gołda 784575464, powołaj się na mnie jakby co. |
A Ty Sebciu w związku z tym mechanikiem masz u mnie dużego ------------------------------------------------------------------------------------------------------sa
Ja muszę za Ciebie myśleć????????????
[ Dodano: 24-02-2014, 23:18 ]
Kylu napisał/a: | Kolego Michale, do mojego kolegi mechanika, który mi zawsze coś w galu robi też jak chcesz to możesz podjechać - robi mi wszystko zawsze rzetelnie i sumiennie się przykłada, wie i rozumie że ktoś robi samochód "lalkę dla siebie".
AUTO-BOBI ul. Różana, Piotr Walczak 600-337-162
Też możesz powiedzieć że jesteś ode mnie. |
Kylu no nie wiem czy taki dobry.....no nie wiem.....co Ci zrobi przy samochodzie to zaraz blacha Ci się gnie....na błotniku .......Żarcik
sebcio_rdm - 25-02-2014, 07:17
koliber124 napisał/a: | sebcio_rdm napisał/a: | GóR3K, mój kolega co mi pomaga przy samochodzie, jest w porządku mechanikiem i się przykłada do tego co robi, a i do tego ma własną lawetę więc 2 w 1. Arek Gołda 784575464, powołaj się na mnie jakby co. |
A Ty Sebciu w związku z tym mechanikiem masz u mnie dużego ------------------------------------------------------------------------------------------------------sa
Ja muszę za Ciebie myśleć???????????? |
ale o co chodzi?? rozwiń myśl.
Kylu - 25-02-2014, 10:30
koliber124 napisał/a: | Kylu no nie wiem czy taki dobry.....no nie wiem.....co Ci zrobi przy samochodzie to zaraz blacha Ci się gnie....na błotniku .......Żarcik |
Nieeeeee to nie był mechanik. To była reklamacja u lakiernika bo jak wystawiłem na słońce to mi coś ścisnęło ten lakier i się tak porobiło że nie całkiem symetrycznie to wyszło...
koliber124 - 25-02-2014, 16:28
sebcio_rdm napisał/a: | ale o co chodzi?? rozwiń myśl. |
Rozwinę....ale w czwartek albo w piątek i nie stresuj się....nic złego nie mam na myśli...same dobre rzeczy
sebcio_rdm - 05-05-2014, 10:50
Panowie potrzebna pomoc przy maglownicy. Kolega szuka jakiegoś fachowca, który by to zrobił dobrze, tylko nie Zbrowskiego 60. Wiem, że Bobek miał robić maglownicę.
Jendrula - 05-05-2014, 11:27
Sebciu, a co dokładnie chcesz zrobić z maglownicą? Bo jeżeli chodzi o regeneracje to raczej nikogo nie polece, ja z kolei miałem przekładaną cała maglownice wraz z trawersą, robił to mechanik z Przytyckiej. Co prawda troche mnie skasował za robote ale było to zrobione przyzwoicie
sebcio_rdm - 05-05-2014, 11:54
Wiesz co to nie u mnie, mój narazie śmiga bez zarzutów. Koledze strasznie stuka już i trzeba albo zregenerować albo wymienić na jakąś dobrą.
|
|
|