Łódzkie - Kiedy spocik w Łodzi
Hubeeert - 03-11-2006, 08:10
czy tak trudno jest nie starać się być cooool i nie pisać znóff itp ?
Anonymous - 03-11-2006, 11:36
taaaa....
nie chcą sie spotkać, tylko tak piszą, bo pisanie nic ich nie kosztuje...
Sz@kal - 03-11-2006, 17:53
Hubeeert napisał/a: | czy tak trudno jest nie starać się być cooool i nie pisać znóff itp ? |
Dobrze przepraszam ,więcej nie będę Tak mi się tylko jakoś napisało
Anonymous - 03-11-2006, 21:50
Hubeeert napisał/a: | czy tak trudno jest nie starać się być cooool i nie pisać znóff itp ? |
A komu to przeszkadza? Nie ma powazniejszych problemow na forum?
Sz@kal - 03-11-2006, 21:57
Dobra koniec OT. Moja wina była i tyle.
Hubeeert - 03-11-2006, 22:01
dylson, a widzisz jakieś?
Mi przeszkadza. Jak zresztą wiele tego typu kwiatków. Pomijam nieużywanie polskich znaków, brak interpunkcji, wielkich liter, składni, stylu czy wreszcie bełkot produkowny przez niektórych. Ale celowe pisanie t e s h lub znóff jest dla mnie nie do przyjęcia. Można raz i drugi - używanie tego ciągle prowadzi do tego Że bĘdZiEmY cZyTaĆ taK 7008 t4k - tego chcesz? Bo ja jakoś tak niespecjalnie.
Pisząc na forum pamiętaj o tym że ktoś to czyta. Udowadniając sobie i jeszcze paru osobom jaki jesteś cool udowadniasz takim jak ja że nie należy czytac takich postów i na nie odpowiadać. W ramach ciekawostki powiem Ci że na większości angielskojęzycznych for dyskusyjnych takiego typu kwiatki są zakazane.
Podsumowując - to jest forum gdzie piszemy po Polsku a nie w jakimś młodzieżowym stylu. I dla używających notorycznie takiego stylu w pisaniu mam www.bravogirl.pl/forum - polecam
Hubeeert - 03-11-2006, 22:02
Sz@kal napisał/a: | Dobra koniec OT. Moja wina była i tyle. |
Nie napisałem tego przeciwko Tobie.
Wiem że nie chciałeś źle
dylson, kontynuacja rozmowy na gg lub PW. Do wyboru.
Anonymous - 04-11-2006, 10:14
off topic sie robie a tu konkretów trzeba!!!
kiedy pijemy?
Chooper - 04-11-2006, 10:31
Heh, widze, że znowu Chooper musi zarządzić...
niniejszym ogłaszam, że najznamienitsza świta waszmościów, których poeci i artyści mitsułodziakami nazywają, zjedzie się za siedem cykli po zachodzie słońca, aby nad sprawami ważnymi i drobnymi obradować. 11.11
MIejsce obrad jeszcze nieznane, co by nas saraceni nie uprzedzili.
Jako, że przy obradach gouda się poleje, konie mogą nie chcieć ciągnąć wdrogę powrotną. Lepiej od razu zostawić w stajni.
Anonymous - 04-11-2006, 11:58
10 wam mówie waszmościowie bo 11 mam rocznice związku z mą niewiastą...
Hubeeert - 04-11-2006, 12:17
tommi napisał/a: | 10 wam mówie waszmościowie bo 11 mam rocznice związku z mą niewiastą... |
Kondolencje
Anonymous - 04-11-2006, 19:33
Hubeeert napisał/a: | Kondolencje |
wiesz Hubi, myślę że bardziej przyda mu się coś innego, też na kondo... się zaczyna... i brzmi podobnie nawet...
Hubeeert - 04-11-2006, 19:38
Czarcik napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | Kondolencje |
wiesz Hubi, myślę że bardziej przyda mu się coś innego, też na kond... się zaczyna... i brzmi podobnie nawet... |
KONDENSATOR
Na cholerę mu kondensator
Anonymous - 04-11-2006, 20:41
Panowie a nie lepszy bedzie piatek? Na sobote pewnie wielu z nas ma juz inne plany.
Sz@kal napisał/a: | Dobra koniec OT. Moja wina była i tyle. |
Ja tu nigdzie nie widze niczyjej winy. Kazdy pisze jak mu sie podoba. Jak ktos mysli inaczej to kontynuacja rozmowy na gg lub PW. Do wyboru
Hubeeert - 04-11-2006, 20:48
nie podałeś
|
|
|