To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubuskie - Termin spotu woj. LUBUSKIEGO

Pieraś - 03-02-2011, 17:49

Ja tam generalnie mam teściów w Świebo, a że rzut beretem itp. chętnie poznam resztę lubuskich misiomaniaków :)
marexi - 04-02-2011, 01:07

to musze jeszcze AKBIego zmeczyc zeby podeslal mi gadzety moze ktos bedzie chcial:)
buniago - 05-02-2011, 14:47

Wsumie bede mial wolne raczej w tych terminach to przyjade mitsu z lubuskiego zobacze :) auto juz bedzie gotowe na nowy sezon ;)
Dante85 - 07-02-2011, 21:15

Ja tam chętnie bym się pojawił, w sumie i tak często bywam w FSW, zaznaczyłem 29, bo 8 mam zajęcia na uczelni.
zuku3210 - 10-02-2011, 23:07

Elo, witam po latach :twisted: dopiero trafiłem na forum po nie wiem jakim czasie. Przy okazji czytania tematu coś o jakims mailu było? nic nie dostałem. Co do miejsca czyli Świebodzineiro to mamy jakies miejsce konkretne?? żeby można było coś zjeśc, wypić, posiedzieć ew. zrobic grilla?? Bo parking czy jezus zdecydowanie mnie nie kręcą. Chyba że jakaś stacja w okolicach, port2000 tam jest chyba juz fajne zoo to mozna by popatrzec a jak ktos ma maluchy nie beda sie nudzić :mrgreen:
marexi - 11-02-2011, 02:20

ja chce zobaczyc Jezusa i juz :D
a potem to mozemy pojechac dalej, mnie to obojetne byle bylo fajne miejsce;)
Btw ze Swiebodzina do Lagowa nie ma daaaleko wiec moze i by nad jeziorkiem grilla zrobic :)

RaVciO - 11-02-2011, 13:26

Popieram pomysł grilla :D
rus_one - 15-02-2011, 18:41

zuku3210, siemasz :mrgreen:

Może już nowym nabytkiem będę :mrgreen: Jeszcze nic pewnego, ale ma to być MSR czorny niestety... Oczywiście jedynka :mrgreen: Jak kupię to się pochwalę :biggrin:

edit:

Jest ktoś z okolic RioDeŚwiebodzineiro? Może niech zapoda jakieś miejsce na grila żebyśmy na pielgrzymkę nie wyglądali pod dizesem :badgrin:

zuku3210 - 15-02-2011, 22:10

Siemasz rus_one, dawno sie tu nic nie działo :P mówisz ze zmiany robisz jakies?? ja tez sie bije z myslami takimi ale to jeszcze rozwojowa sprawa :P nie omieszkam sie wtedy pochwalic :twisted:
misia27 - 16-02-2011, 10:42

marexi napisał/a:
ja chce zobaczyc Jezusa i juz

ja też!!!

rus_one - 16-02-2011, 14:55

zuku3210, zobacz tył
http://allegro.pl/tani-co...1464587341.html

Dostałem sporo z ubezpieczenia, to i sobie zmienię od razu :biggrin: a co :biggrin:
Miał być lancer CBx, ale mam okazję znanego sobie MSRa kupić na miejscu. A że leniwy jestem to nie szukam innego :twisted:

usmiech82 - 16-02-2011, 18:42

a wiec odpowiadam dla rus_one każdy pewnie chciałby do Łagowa ale tam jeśli będzie pogoda ciężko z miejscem do zaparkowania a wiec ja proponował bym bardziej pojechać na Mostki w lewo i plaża w Tyczynie lub na Borowskiej choć dojazd nie jest idealny i kros z obniżonym podwoziem może mieć problem ale wydaje mi się ze jest to dobre miejsce powoli zawsze można dojechać bez problemu
zuku3210 - 16-02-2011, 18:48

rus_one napisał/a:
zuku3210, zobacz tył
http://allegro.pl/tani-co...1464587341.html

Dostałem sporo z ubezpieczenia, to i sobie zmienię od razu :biggrin: a co :biggrin:
eh no szkoda colciwa bo dobrze służył ale zmiany też są potrzebne moim zdaniem :) zdąrzysz na spot z nową zabawką?? :mrgreen:

[ Dodano: 16-02-2011, 20:15 ]
Pieraś, dopiero po Twoim poście którego usunęli z technicznego i jak zobaczyłem Twoją kombice u mnie pod blokiem skumałem o co chodziło tam :P Widzę że to naprawdę mamy parenaście metrów, spoty pod blokiem można robić codziennie :twisted: Btw to właśnie majstrowałem przy Twoim miśku :mrgreen: Wogóle to skąd wiedziałeś że mój to mój :P

Pieraś - 16-02-2011, 20:42

No ładnie ładnie ;-) Tylko nie rozbieraj mi go na części ;-)
Już dawno rzucił mi się Twój Gal w oczy, te auta zawsze mi się podobały, więc przykuł uwagę :D Zastanawiało mnie co tak często robi tu "DLW" :-) , to jak żona, dziewczyna, kochanka ? :P No i wystarczyło wejść na forum i zobaczyć Twoją furę, gdzie pod każdym Twoim postem fotka z rej. "DLW" i pole "Skąd = Zielona Góra" :)

Przedwczoraj jakoś na Twojej części parkingu parkowałem bo u mnie miejsca nie było :P
Miałem plan żeby przy okazji zapodać Ci jakąś kartkę za szybę z pozdrowieniami od kolegi z forum ale kartek w aucie nie mam żadnych, tylko długopis :P

Saqu - 16-02-2011, 21:46

kluczem napisać pozdrowienia na masce :D :D :D nie no żarcik oczywiście :p nikomu takich pozdrowień nie życzę :idea: