To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - SPOT 12 listopad, godzina 15.30

Anonymous - 13-11-2006, 10:57

akbi napisał/a:

Lukamar – Pis przegrał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Trudno, co robić... Moja krucjata na tym forum dobiegła końca i będę mógł się skupić tylko na dyskusjach o samochodach... Najgorsze jest to, że nie mogę zadzwonić do prezesa i zameldować o wykonianiu zadania... :P
A smutną wiadomość wyborczą osłodził mi fakt że Apator Toruń będzie jednak startował w ekstralidze. Jako speedway fan zapewne rozumiesz moją radość :D

akbi - 13-11-2006, 11:06

lukamar napisał/a:
Trudno, co robić... Moja krucjata na tym forum dobiegła końca

Łukasz, mam nadzieje, że nie gniewasz się na mnie. Mi nie podobają się działania Pis, ale jak najbardziej do Ciebie nic nie mam, i szanuję Twoje zdanie i Twoje poglądy.

lukamar napisał/a:
A smutną wiadomość wyborczą osłodził mi fakt że Apator Toruń będzie jednak startował w ekstralidze. Jako speedway fan zapewne rozumiesz moją radość

Pewnie że rozumiem i też się bardzo cieszę, Toruń pod względem kibiców stał u mnie na 2 miejscu - tuż po Gdańsku oczywiście, zawsze bardzo podobała mi się tamtejsza atmosfera i zawsze lubiałem tam jeździć.
Ostatnio mam spore zaległości w świadku żużlowym, nawet nie wiedziałem, że Toruń ma jakiekolwiek problemy, możesz napisać coś wiecej.

Anonymous - 13-11-2006, 16:54

Ano tak było:

:) :) :) :) :) :mrgreen:

Anonymous - 14-11-2006, 13:34

akbi napisał/a:

Ostatnio mam spore zaległości w świadku żużlowym, nawet nie wiedziałem, że Toruń ma jakiekolwiek problemy, możesz napisać coś wiecej.

Generalnie sytuacja taka sama jak rok temu w Gdańsku - długi i brak kasy. Na szczęście w otatniej chwili pojawił się zblazowany bogacz z sąsiedztwa... :)
http://sport.gazeta.pl/zuzel/1,64951,3733646.html

Anonymous - 18-11-2006, 14:44

no ladnie ladnie :D

ja ostatnio mialem 2 osobowego spota, tzn , Firebee do mnie wpadl na chwile :P ale mamy pare fotek - do tego mamy'nowego' klubowicza w M3M - Firkowi sie spodobala naklejka na tylnia szybe - i to go zwabilo :D Aaaa, ze akutrat mialem 2... :]

Pozdrowienia z goracej ( tak , dzisiaj grzeje slonce jak popaprane) Walii

Anonymous - 18-11-2006, 19:01

Spocik był fajny:) szkoda ze nie moglem zostac dluzej:) ale nastepnym razem nie zawiode:P
Bylem czarnym colt'em:>
Pozdro
Demon
p.s.o naklejke M3M na tyl to do sruby mam uderzac?:>

Anonymous - 19-11-2006, 14:53

Witam wszystkich starych i nowych mitsumaniaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mozna liczyc na spocika w Styczniu:)?? Będę mógl wpasc , bo wczesniej nie da rady...jestem na chwile...pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie:) i DO ZOBACZENIA 8)
M&M

Firebee - 20-11-2006, 14:51

Draghu napisał/a:
no ladnie ladnie :D

ja ostatnio mialem 2 osobowego spota, tzn , Firebee do mnie wpadl na chwile :P ale mamy pare fotek - do tego mamy'nowego' klubowicza w M3M - Firkowi sie spodobala naklejka na tylnia szybe - i to go zwabilo :D Aaaa, ze akutrat mialem 2... :]

Pozdrowienia z goracej ( tak , dzisiaj grzeje slonce jak popaprane) Walii

Hehe, jesli bedziecie mnie chcieli przyjac:)
A no tak bylo jak Draghu mowi:) Dziekujemy serdecznie za ugoszczenie!!
Jedno co musze powiedziec, ze cholernie podoba mi sie jazda po lewej stronie:) Bajka normalnie;) Zrobilem z 1500 km podczas przejazdzki i normalnie glupio tak z powrotem na ta prawa strone sie przejezdzalo
Zdrowka!
Firek

akbi - 21-11-2006, 09:47

Firebee napisał/a:
ehe, jesli bedziecie mnie chcieli przyjac:)

hm.... zrobimy ankiete :mrgreen:

Firebee - 21-11-2006, 12:12

ok o czekam na wyniki:D

bo musze wiedziec czy moge juz naklepke naklejac:)

sruba - 21-11-2006, 20:19

nie czekaj - naklejaj i witaj w M3M :mrgreen:
Firebee - 21-11-2006, 20:31

:D ok przesle foty:) nakleja bedzie chyba na przedniej szybie u gory bo na tylniej co innego :)
a i rowniez witam:D milo mi byc w tak szacownym gronie!

sruba - 21-11-2006, 20:38

w szacownym gronie jestesmy wszyscy razem juz od dluzszego czasu :wink:
akbi - 21-11-2006, 21:41

No to Patryk, kolejnego Trójmiejskiego Spota opuścić nie możesz :mrgreen:
Firebee - 21-11-2006, 23:33

zrobie wszystko by byc:) dzieki i Pozdr..