To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Wybory Samorządowe 2006-11-12

Chooper - 08-11-2006, 23:09

w sumie nie wiedzialem, gdzie, ale mysle, że tutaj najlepiej się wpasuje.

Ekipa z Białegostoku...mysle, że kłopotu z wyborem prezydenta miec nie będziecie po obejżeniu tego filmiku klik
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hubeeert - 08-11-2006, 23:26

Łojezu..............
stanik - 08-11-2006, 23:33

miałem właśnie wrzucić ten sam film :)
On naprawdę kandyduje? :)
Pozdrawiam

Anonymous - 09-11-2006, 01:34

nie ide glosowac.

[ Dodano: 09-11-2006, 01:40 ]
Chooper napisał/a:

Ekipa z Białegostoku...mysle, że kłopotu z wyborem prezydenta miec nie będziecie po obejżeniu tego filmiku klik

boskie jakbym mial takiego kandydata to bym zaglosowal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

McDoune - 09-11-2006, 01:59

No normalnie chyba się przemelduję :mrgreen:

On normalnie to powinien prezydentem całekj polandi zostac, a nie tylko Białego bo on jest ucziwy i wierzący i ma ładny sweterek...

tylko czemu narkotyki, alkohol i papierosy chce zlikwidować ???

Chooper - 09-11-2006, 05:16

McDoune napisał/a:
tylko czemu narkotyki, alkohol i papierosy chce zlikwidować ???

bo prostytucja jest fajna, przyosi niezle wpływy, nie szkodzi na głowę, a i może sam lubi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 09-11-2006, 05:38 ]
a ja cały czas ne mogę z tekstu "..tak zrobię, że nic nie będzie..." :lol:

cns80 - 09-11-2006, 08:03

Chooper napisał/a:

[ Dodano: 09-11-2006, 05:38 ]
a ja cały czas ne mogę z tekstu "..tak zrobię, że nic nie będzie..." :lol:

Ja też się pokładam ze śmiechu jak to mówi :lol: :lol: :lol: .
Pytanie do ekipy z Białego :
Czy chcielibyście się zamienić za Marcinkiewicza ? Gratis dołożymy kilka powiatów. Tylko Wyszkowa nie oddamy, bo slo_mo by nam tego nie wybaczył :)

tomusn - 09-11-2006, 08:47

dobre! "...wszystko zlikwiduję..."
igi - 09-11-2006, 08:53

cns80 napisał/a:
Czy chcielibyście się zamienić za Marcinkiewicza ? Gratis dołożymy kilka powiatów.

NIE :!: :!: :!:

I w końcu mam swojego kandydata :)

Krzyzak - 09-11-2006, 09:00

fular napisał/a:
Ja tam głosuję na PO i Szczurka - bo świetnie Gdynią zarządza. PIS nie ma szans w 3-mieście! A Gdynia ma szczęście do prezydentów.

Eee - to jest ewenement. Facet, który ma największe poparcie pośród wszystkich kandydatów w skali całego kraju (chyba ponad 80%). Sama Gdynia jest też ewenementem w skali Polski - jakoś w 2004 roku dostała nagrodę za rozwój od EU. Powiedzmy sobie tak - jest jedynym miastem z nowej EU, która tą nagrodę dostała. Bodajże powiat gdyński jest jedynym powiatem w Polsce, który ma nadwyżkę budżetową i nie żebra o dotacje. Drogi - szczególnie przelotowe - są w naprawdę świetnym stanie. Można by tak długo...

edit - a bezrobocie wynosie niecałe 7%

wojmi1 - 09-11-2006, 09:04

Jestem pod wrazeniem moich i waszych ziomoli w szkocji edenburg czy cus ich goscinnosc jest wielka
- nikt nie rzucil butelka w Kaczke/szkockie skapstwo/ i ten aplals dla glowki panstaw-- Spieprzaj dziadu!!!--

igi - 09-11-2006, 14:21

Tutaj trochę o wychowaniu młodzieży i bezpieczeństwie

http://youtube.com/watch?...=related&search

Chooper - 09-11-2006, 18:56

ja mam jeszcze pytanie, może już est za póxno, ale moze ekipa z Białegostoku zechciałaby wypozyczyć tego kandydata do innego miasta, albo chociaż ja bym sie chętnie zamienił z kimś, aby zagłosować w Waszym regionie :mrgreen:
sruba - 09-11-2006, 20:58

wy sie tak z niego smiejecie, a chlop jeszcze wygra i w Bialym wszystko zlikwiduje.
i alkohol w samochodzie i papierosy i wszystko. silnikow tez nie bedziecie mieli. ale na wiosne wyjda z magistratu i wam za to nowe drogi zbuduja ! bedziecie mogli swoje miski po nich pchac ! :lol:

Anonymous - 09-11-2006, 21:04

oj gdyby wygral to Bialystok mialby z nim ubaw ... Chlop jest lepszy niz Lepper chociaz nie wiem czy dobre porownanie dalem :p ale Lepper tez jest zabawny :D