To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Potrzebna Pomoc - ŁUKASZ ZMARL WCZORAJ...... (18.04.2007)

Anonymous - 19-01-2007, 21:41
Temat postu: Re: Nowości
arekp napisał/a:
Poprawilem w Twoim poscie cytowania, mam nadzieje, ze sie nie obrazisz :P

:lol: Nie nie obraziłam się. Dziękuję.
Chyba pracuję w jakimś fajnym szpitalu, bo jakoś sprzęt nam raczej nie ginie. No ale w końcu to psychiatryk. :lol:

wojmi1 - 25-01-2007, 14:27

Przelew poszedl pare dni temu poczta: 60,-
JCH - 25-01-2007, 22:43
Temat postu: Pomoc dla Łukasza
Tak wojmi1, potwierdzam, że doszedł.

Przy tej okazji informacje dla wszystkich:
Na tę chwilę zaangażowały się 24 osoby, a zebranej kasy jest 750 zł co zapewnia finansowanie internetu na rok z lekkim zapasem. No i o to chodziło!
Dla wszystkich serdeczne podziękowania :!:

igi - 26-01-2007, 07:52

JCH napisał/a:
24 osoby, a zebranej kasy jest 750 zł

:) PIĘKNIE :)

Jacku czy coś wiesz na temat tego jak Łukasz się miewa :?:

JCH - 26-01-2007, 08:08
igi napisał/a:
Jacku czy coś wiesz na temat tego jak Łukasz się miewa :?:
Nie mam zbyt wielu wiadomości .... :? Z krótkiej rozmowy z niumenem dowiedziałem się tylko, że Łukasz był w Warszawie na jakichś badaniach ale jakie są wyniki ...... :?: :roll: :?
Anonymous - 31-01-2007, 20:19

Witajcie,

dziękuje wszystkim w imieniu Łukasza za dofinansowanie internetu. Niestety w chwili obecnej z niego nie korzysta, bo jak wiecie był problem z modemem. Problem jest już rozwiązany i w najbliższym czasie wybierzemy się do niego z internetem organizując przy tym spota. Mam nadzieję, że upalanie na lotnisku samochodami zaprzyjaźnionej marki znowu przyniesie uśmiech na jego twarzy.

Jeśli chodzi o stan zdrowia Łukaszka, to nie mogę się za bardzo wypowiadać, ponieważ informacje te pochodzą od mojej dziewczyny, która jest związana z medycyną i obowiązuje ją tajemnica zawodowa - sami rozumiecie..., za to można nawet pójść za kratki! Jedyne co mogę zdradzić, to fakt, że Łukasz jest w stanie ciężkim, lecz nie ma bezpośredniego zagrożenia życia. Co nie zmienia faktu, że z dnia na dzień jego stan się pogarsza. :|

Anonymous - 31-01-2007, 20:28

niumen napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że z dnia na dzień jego stan się pogarsza
, mimo wszystko życzę Łukaszowi siły i wytrwałości w walce z chorobą , musi się udać :!: :!:
igi - 01-02-2007, 07:58

niumen napisał/a:
Jedyne co mogę zdradzić, to fakt, że Łukasz jest w stanie ciężkim, lecz nie ma bezpośredniego zagrożenia życia. Co nie zmienia faktu, że z dnia na dzień jego stan się pogarsza.

TRZYMAMY MOCNO KCIUKI :!: NICH ZDROWIEJE SZYBKO :D

niumen napisał/a:
Mam nadzieję, że upalanie na lotnisku samochodami zaprzyjaźnionej marki znowu przyniesie uśmiech na jego twarzy.

Z tego co widziałem na zdjęciach z poprzedniego spotu napewno się uśmiechnie i to nie raz

Przekarzcie mu że mitsumaniaki życzą mu szybkiego powrotu do zdrowia :!:

wojmi1 - 05-02-2007, 21:16

Lukaszowi zycze zdrowia i niech sie jak najwiecej usmiecha :wink:
Anonymous - 07-02-2007, 18:03

Witam
Przepraszam ale dopiero dzis zobaczylem temat o Lukaszu.Czy jeszcze mozna jakos przeslac pieniadze dla Lukasza?? Jesli tak to prosze o jakies namiary.
Pozdrawiam

Anonymous - 08-02-2007, 16:24

Giant napisał/a:
.Czy jeszcze mozna jakos przeslac pieniadze dla Lukasza?? Jesli tak to prosze o jakies namiary.

Napisz do JCH prywatna wiadomosc a napewno Ci odeślele numer konta.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH LUDZI DOBREJ WOLI !!!!!

Anonymous - 10-02-2007, 15:04

JCH czy doszedl moj przelew??

Zycze Lukaszowi zdrowia oraz usmiechu na twarzy!!!

Pozdrawiam wszystkie osoby ktore pomagaja Lukaszowi !!!

JCH - 09-03-2007, 19:51
Wczoraj czytałem Forum Subaru. Ludzie z tamtego Forum chcieli zrobić spota w Olsztynie, trochę oderwać Łukasza od codzienności szpitala. Niestety ze smutkiem przeczytałem, że Łukasz ma sepsę :(
miczon - 02-04-2007, 10:08

Witam.

Dopier dzis zobaczylem ten temat ale chetnie sie dolacze.
Dajcie namiary - jak mozna malemu pomoc.
Mam nadzieje ze wroci do zdrowia.
Pozdro

Anonymous - 18-04-2007, 17:23

Moi drodzy, nie nawidzę pisać takich postów, ale muszę to uczynić...

W dniu dzisiejszym, po wielu miesiącach walki z nowotworem i przeciwnościami losu, Łukaszek odszedł od nas... :cry:

Dziękuje wszystkim za pomoc, dobre słowo, ofiarność i chęć pomocy osobie, której większość z was nawet nie znała. To pokazuje i kolejny raz potwierdza, że los bliźniego w potrzebie nie jest wam obojętny i zawsze można na was liczyć! Łukasz na pewno był wam za to bardzo wdzięczny! Ja również wam dziękuje!

:cry: